Samo 6e kilo ljeba ?:)
Printable View
ja ne brojim da sam jeo, ako se na kraju ne zasladim.
Najbolje krempite na svijet i u Beograd su u Astoriju.
http://img406.imageshack.us/img406/3937/img1262z.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/9852/img1228ew.jpg
:bart:
Koliko su krempite u Astoriju, pošto vidim da je ovo kotorska?
ovako se pravi svuda u svijet krempita, iliti kako je u svijet zovu Napoleon, a sad prvi put u život čujem da je to Kotorska krempita :smile:
3ipol EURA
У тиват, у хотелу пине, је најбоља которска кремпита по неком мом мишљењу.
Па сад виђите которани, у тиват је порто монтенегро, аеродром а сад и ваше кремпите, ја бих се пазио да и стари град тамо не пребаце.
Najbolja krempita na svijetu je u BD u Ex Palmu ne znam kako se sad zove.Ali recept im je ostao isti.
Nikad nista bolje nisam jeo.
A probah i ovu iz Astorije vise puta :)
A vidji ih. Posebno kEDOWN-a. A onda idu na onaj topic u S&S i kukaju kako se ne moze pretec mjesec dana sa platom. Cccc
A niko ne komentarise ovaj naceti tiramisu??? sto? ne valja im?
U Picaso, tu je jedino jedem...
Inace, neko spomenu Parmu...ne svidja mi se zato sto naplacuju pomfrit, a pretpostavlja se da uz svaki rostilj dolazi pomfrit...i hleb naplacuju...U bd svaki dan jedem u Kuzinu, super im je hrana...
Kako se zove taj u Berane ili Bijelo polje dje su najbolji cevap, neki sto zatvara u 14h ?
Zove se KOD SENCA...U BP se nalazi, ispod poste.
A ovo za Parmu si skroz u pravu.Poceli su da kvare utisak tim stvarima.Spuste cijenu jela, ali ti uz njega stave pomfrit koji dodatno naplate, pa hleb,pa te izadje vise nego na drugim mjestima.Ali je kvalitetno, u to nema sumnje.
Marinirani krap u Badanj na Virpazar mmmm :-)
Ljudi, niko mi nije odgovorio na postavljeno pitanje sa prve strane ovoga topica. Da ne trazite, pitanje se odnosilo shta mislite o roshtilju kod Nina Jankovica??? Kakav je?? Nekad je valjao.. Vidim niko ga ne spominje vishe nidje..
ja sam bio do Nina ima od tada bogami godina ipo, nisam bio odusevljen, unutra eneterijerom tj djelovalo mi je prljavo, a onda ćevapi i salata su bili nikakvi.
Reko konobaru, jesu li ovi ćevapi stalno ovakvi, a veli, mora da su ti nalaćeli suvi.... platio i poša, al zato u Volat uvijek sve bude dobro, jedino je uvijek velika gužva....
Pod Volat su najjaci cevapi.A i cijene su ok.
Za cevape u pg moj favorit Bas carsija
Такође.
Pecenjara u Mahalu, sto god sam narucio bilo je vrh...
Belveder, na izlasku iz CT prema PG...Hrana odlicna...
Anovi, Daily, Forma, Sicilia, Pod volat, Glorija... sto se Podgorice tice (ima jos nego se treba sjetit) :)
Turist u Baru
Parma u Budvi
restoran Plavi ili kod Plavog kako li se vec zove Bogetici
Nutricia u Niksicu
.....
Dr. Braun izmedju Pad caffe-a I Torte I to. Extra hrana a jeftinija nego u Venom za po 1e. Cijene skoro kao I Daily. A cijedjeni sokovi su po 1.9 svih vrsta. POSJETITE tople preporuke
Sent from my digitron
dje se može popit, dobar frape i milkšejk, pojest voćni kup?
Moga bi probat to u ovaj Fruit bar u hercegovackoj.. mada onako niko ne ulazi, kad god prodjem, prazno, ne znam zasto.. sve zdravi sokovi i frapei, mislim da moze cak i da pravis frape po zelji..
a neću dok neko ne proba, da info bude iz prve ruke :D
ajmo zajedno, pa da ginemo zajedno :D
Nisi ti za to.Ti voliš nezdrav.
Nije tamo lose. Frape je dobar ali mogu malo vise da sipaju. :D
Sent from my digitron
Nemojte da cjepidlacite!!! Nemoj da vas sve isceram iz pisma!!!:very_drunk:
Kolko je cijedjena pomorandza u tu radnju u Hercegovachku?? Ovamo u Bonellu je 1.70 (flasha od pola litra)
Bijah jutros u Daily Caffe i ispred bješe baš prljavo što je odmah bio znak da hrana neće bit baš dobra.
Vidi se da su išli na to da porcije budu baš velike a ne i pretjerano ukusne.
Jeo sam sam slane palačinke čini mi se metar i po su imale zajedno ali aš nisu nešto ukusne..
Prijateljica je jela vegetarijanu ni ona baš nije zadovoljna.Što znam proječna menza..
a dje se jede dobro kad se ide PG- BG, ja probah jednom na Zlatibor na Borovu Glavu jagnjetine, vala nikakva je bila, jedino su im dobre lepinje vruće sa kajmakom, a pečenje je dobro bilo na ulaz u Čačak i jagnjetina i prasetina čini mi se da je oko 12e kilo, restoran se zove 'KOD DRAGIŠE'
Dajte preporučite još koje mjesto, dobro je da se promijeni....
E nije ni to lose da se zna, jer kad se okrene put gore, a stomak se u sred voznje javi...
Na Zlatiboru je na vecini mjesta super Komplet lepinja...
Potvrda da je u Parmi u BD rostilj odlican dao je i bivsi trener Barselone Pep Gvardiola.:D:D:D
^ Jos jedna ooogromna potvrda za "Parmu" u Budvi. Rostilj namrtvo dobar, obilne porcije, cevapi bas veliki, pogotovo ovi specijalni "zeljkovi cevapi" punjeni i zaprzeni sjeckanim lukom. Od kuce uvijek dobijemo predjelo i dezert. Nema nidje postenije. Sve preporuke