Da bi se brze kucale nove tablice.
Printable View
Da bi se brze kucale nove tablice.
sve je to dobro i podrzavam presretace, samo kad nebi namjerno provocirali narod i navodili ih na to da ih neko pretekne (jer je to podmuklo i pokvareni)
uvatish me da preticem na punu, preticem kolonu aj ok pogrijesio sam , ali da namjero ispred mene kocnicu bije i spusta brzinu na 30km/h da bih ga pretekao i napisao mi kaznu to je vec ...
Danas sam ih vidio ispod Lapcica na 3 trake. Cekaju na kraj da vide ko ga moze najvise nategnut. :)
Valjda ne mogu da snimaju brzinu dok stoje, osim ako nemaju neki drugi radar, jer se prekoracenje brzine pise na osnovu njihove bezine kretanja.
mogu li kad im ides u susret?
mislim da ne.
ljudi, kako trazenje saobracajne? samo cete gore napravit, samo kazes Milo mi je komsija da ga ne budim sad, mozes li mi kako progledat kroz prste. :)
Kako me odusevljavaju pojedini likovi iz bajki ovdje... Ona bora ti i dalje stoji kod ABS-a i hvata na uslovno kad desno od kina ides. Na iste tablice.
Ne moze kad im u susret ides, ali moze kad stoje pored puta.
@ laciale - oli Mi objasniti sto Mi editujes post?
E cujes pricu vi policajcima saobracajnu da trazite, pa kakvi ste vi sampioni, bas bih volio to da vidim...
ada ima ih odje te zaustavljaju policiju :D
A i prijavu im koju usput napisu vjerovatno :)
ahahahaha a sad ja provaljujem okle ona policijska sluzbena auta u zetatrans...:D
Kad moze onaj da im trazi zimske gume sto ja ne bih mogao da im trazim saobracajnu? Kad te ispizdi sta te boli ..rac sta mu vise trazis, evo ti dokaz da sam imao suceljavanje sa njima, htio sam clanak u vijesti da posaljem nego nije moglo, treba prijavit ta djubrad ako se jos uvijek voze na stare tablice, valjda taj smrdljivi zakon vazi za sve.
Attachment 81352
Al bitno je da vi od svega napravite sprdnju i da ovdje ko sta god progovori govori LOVACHKE PRICHE.. Ne vidim sto sam ja to moodo ako sam mu trazio saobracajnu da mi pokaze?
saznasmo li po kojem osnovu i zakonu imaju pravo da saltaju tablice kako im se prohjte ?
Po zakonu ja vozim sto mi drzava da (tako rece policajac sa borom). Nasa drzava je iznad zakona, kraj, cao.
Dobro ti je i reko.
hahahhaah dobar dan pozornice, vase isprave molim
ja se izvinjavam posa sam da kupim nacelniku ljekove.
Neka nego mi je dao negativnu, razlog - "ja koliko znam nije krivicno djelo trazit policajcu saobracajnu" LOL! http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile25.gif
Archi a? kak' ti je reka' :)
jashta da može, u prilogu vam je objašnjeno
pre-fed distance check
http://www.pepipoo.com/Products_Serv...s/Traffi10.jpg
http://www.pepipoo.com/Products_Serv...s/Traffi11.jpg
Ma ja sad cim vidim bilo sto sivo sto lici na pasat odma na kocnicu :)
brata kedowna odma' u mup da zaposle
Danas je pasat PG EB 348 bio na Kufinu.A Mercedes B klase PG CG 503 u Sutomore,od Volija do skretanja za Sozinu.
.....
PAZNJA!!! Preserach passatlija prije pola sata uocen kroz donju goricu, na putu ka Ct.
You must spread some Reputation around before giving it to Archi again.
Sivi Preserac PG-EB*** spustio se na more oko 13:30 (Radovici). Zmajski bate izletio sa livade, ispred mene da ufati neku alfu CT tablica... A ja zbog toga zamalo na ispasu pored puta da odem. Neka im je...
Da, cuh i ja da je bio dolje.
Cus u Radovice, ne no u Krivosije jbm ti.
Radanovici, Radovici - eto neka bude Grbaljsko polje, ne morem popamtit sva seoca kroz koja prolazim, pored toliko bilborda sa svih strana na svim jezicima pored puta. Nemah namjeru nekoga uvrijedit, ali eto, izletje mi.
svaki dan je na potezu od vuk-petrol,benzinske pumpe u kotoru do skretanjas prema toplišu.na toj su relaciji sa sivim pasatom.
Izgleda da nema pazara PG CT PG.
SVAKO jutro u intervalu od 06.00-08.00 B clasa patrolira na relaciji kruzni tok kod lakovica pa prema zetatransu do 13 jula,u 2 dana dvojici kolega na istu foru uzeo vozacku a i mene zamalo zato se pazite jer se steka na jugopetrol pumpu i onda ga natuli dok ne dodje do tebe a onda je obicno kasno ;)