1.sparco (tv crew driver and tech support ) - donosi rostilje svakom memberu kluba kad bude akcija
2:stevann (tv crew member)
3. VooDooPrle
4.didi ( jede)
5. EKV
6. Executor
7. GaD [ nosim vodu ranjenicima :) ]
Printable View
1.sparco (tv crew driver and tech support ) - donosi rostilje svakom memberu kluba kad bude akcija
3. VooDooPrle
4.didi ( jede)
5. EKV
6. Executor
7. GaD [ nosim vodu ranjenicima :) ]
i ti stivi se dopisi ako zelis slobodno, niko ko se nije upisao nece biti pozvan ;) trep trep , zisto smatram da ne treba da se jurimo po postovima, vec da olaksamo sebi maximalno
3. VooDooPrle
4.didi ( jede)
5. EKV
6. Executor
7. GaD [ nosim vodu ranjenicima ]
8. Stivi ( necu biti tu 7-8, ali ako se bude islo 15tog tu sam :D )
Sparco, mogu li i ja s tobom?? ja mogu doprinijet s malo keša i bicepsima ako treba što da se potegne :)
hahahahah ja vec vodim stevanna gada i moju ljepsu polovicu, al biliv mi naci cu ti mjesta da se upakujes, u najgoru ruku imam i drugog dzipa pa ces dobhit kljuceve ako zatreba , lajka nives celzijus 100
3. VooDooPrle
4.didi ( jede)
5. EKV
6. Executor
8. Stivi ( necu biti tu 7-8, ali ako se bude islo 15tog tu sam )
9.Don Danilo ( bicepsi i pare) ;)
JEEEE!!! Je t'aime beaucoup, na bratski way :D
i jos jedna napomena ovo ne znaci samo forumasi, slobodno koga god imate zeljnog da vozi a ima 4x4 neka se pridruzi bilo na quada bilo sa dzipom bilo za 1x2 iliti motorom
Sparco jel marshuta koja planirate ide putem od medjurijechja preko izvora mrtvice pa na mrtvo dupoko pa kapetanovo jezero pa do pipera...ako je to ja sam chuo da je put neprohodan zbog odrona..Jedan poznanik je trebao da cisti taj put i rekao da ne moze da prodje tim pravcem vec mora da spusta masinu od kapetanovog jezera ka nazad... :)
neje to taj, al evo bice provjera jos jedna detaljna za vikend, ja cu okaciti mape i udarene pravce pa cemo sve ispeglati, napominjem neje fixno to naravno , sve cemo pomjerati u zavisnosti od uslova
guys, danas je 6 april.. ide se eto 8 maja.. jos mjesec dana.. ko zna sto ce bit do tad.. ali sigurno je da ce se pocistit taj put.
ili 15 maja stevice ;) ko zna sta sve jos moze biti, polako te , na vrijeme planiramo bice sve extra
ma ja kazem zbog ovih glasova gore, inace je meni potpuno svejedno koji je dan
i meni, ja samo preferiram ovo 14 15 zbog prleta , al dobro mene ne smeta oba vikenda da vozim i spavam nedje gore u sator
meni je za sad isto 8 ili 14 tako da ne brini. postavi na nlb, ja sam vec poceo da okupljam ekipu...
okaci ti, ja nemam odje privilegiju bez cdm da otvorim morao bi to pratiti doma navece iza 10 kad sam koma
ok, bice zavrseno
i fokusiraj se onda za 8 maj
prka ti ces vid a motorcajkl je li?! :)
of course ;) breeeat moj
eo moram sam
3. VooDooPrle
4.didi ( jede)
5. EKV
6. Executor
9.Don Danilo ( bicepsi i pare) :wink:
10.Exter.vx (svasta nesto) osim dzipa xD
sta cu kad nemam 4 tocka :D
JE l' ima neko ko ne moze 15-tog..Jer nas ima koji nmg 8..a nisam siguran ni ja cu moci jer mi je slava 6-og ko zna u kakwom cu stanju bit... ;)
Meni je svejedno sto se tice vremena. Kad god dogovorite I'm ready
Moze svaki osim 7-og
3. VooDooPrle
4.didi ( jede)
5. EKV
6. Executor
9.Don Danilo ( bicepsi i pare) :wink:
10.Exter.vx (svasta nesto) osim dzipa xD
11. Sh0ne (pijem pivo(tuborg u limenci 0,5l) i pravim drustvo)
ako nista vrijedno je ic zbog ocvoga rostilja sto vi ja donosim svima ;) heheheheh trep trep