ahhahaha, kakav BURN :D
Printable View
ahhahaha, kakav BURN :D
Kakve krtice,on je kucni macan,on nezna ni kako krtica izgleda ;)
@Alapacha,hvala ti,jeste,presladak je,uzivo je jos ljepsi,svjetliji,ovdje je zbog blica ispao nekako taman...
morash ga opet slikat na tvojim nogama, treba nam referentna tachka da ga uporedimo sa onim od prije
u livadu bih ja njega, naucio bi on kako izgleda krtica, poljski mis(mis koji je iz Poljske) i guster,... na gustere bih ga drzao.
e kako bi mu kod mene banja bilo ali nema veze nije imao srece
ne smijem, imam mi komsija dva zeca, pa ne bih da se svadjam sa komsijom. dosta mu je krtice, komsijska macka dolazi kod mene, pa je vidim stoji po pola sata na jednom mjestu i ceka je, i posle je vidim kako je nosi u ustima. E to je macka, i to macka, a ne ovaj *****, sto je naucio na fotelju. :D
Baš je veliki mačor.
Ne vjerujem da će Artemis odustati zbog veličine...
:D
ja ne znam samo oce li on sad vec toliki moc da se navikne na moju famelju i moj dom...od malena se bolje naviknu valjda pa ce mu vjerovatno bit stresno odjednom novo okruzenje...:roll:
e ja ne znam phenix,stra' me,vidji koliki je sad :D A pola zivota sam mu propustila...:D
Sladak macan :blah:
Kako se zove :blah:
macak Gojko.
nebitno koliki je hahaha,samo da nije prestar pa da se covek navikne na njega prije nego sto mu "istekne rok"(kako ovo bezobrazno napisah).koliko godina ima taj macan?
navikne se odma' macka. Moj komsija ima macku koja je bila divlja, Goran se zove, i ako je macka, majka joj se zvala Tršmilka, najlukavija macka na svijetu i jedina koja ujeda a ne grebe, koja je takodje bila divlja i Goran ti se sad pripitomio jer joj se baci ponesto, lovi krtice oko kuce, mazi se oko noga, cak sam jednom uspio i Tršmilku da pomazim ali samo na prepad dok nije gledala.
Ja sam htjela da mu dam ime Misho...Al svi su izgledi da cu ja ipak da odustanem...
Daj mu ima Ljubisa, kao ono ljubi-misa, pa od toga Ljubisa i te neke fore :p
ok onda da udarim naljepnicu pa idemo dalje
http://rlv.zcache.com/size_does_matt...42qjcl_400.jpg
Znala sam ja da ce debljina da predstavlja problem ;) hahahahaha moracu ga baciti na aerobik ili fitnes...
Macan i dalje trazi dom :( ,prednost-zhene sa djecom,jer macan voli djecu...
a sto nece ga artemis? Daj ga meni, ima da ga ugojim. Za 10 dana ga neces poznat', ima da bude previ bucko. :)
http://2.bp.blogspot.com/_OpkfOzH-ta.../r_fat_cat.jpg
Ukoliko je neko ozbiljan i zheli debelog machka,neka se javi...on je jos beba,nestasan je,dobrica i velika maza i jako se dobro slaze sa djecom pa i kad ga maltretiraju...uzivo je jos ljepsi,sa jako lijepim zelenim okicama i svjetlo sivom dlakom...moji su ga strasno razmazili i jako ga dobro hrane(sto se i vidi)...
Poklonicu ga samo nekom ko je ozbiljan i ko strashno voli zivotinje...nekom ko ce se brinuti o njemu kao i mi do sad...
Ja sam jednom ima macku, ali na samsung t100, davno to bjese. Po citavi dan sam joj dava' da ije i udebljala se bila ka' prase. Podiza' sam je tako mjesec dana. Posle mjesec dana sam zaboravio bio na nju, nisam je hranio i kad sam se $eto posle 20 dana, kad sam usa' da je nariljam bila je mrtva.
Plaka' sam ka' malo dijete...