Pa to je...Ali ja sam uvjeren da Argentina moze da da i jos vise od 2-3 tako da ce da bude goleada i pobjedice Argentina :)
Printable View
Realno, Maradona mora da izmisli sredinu terena da bi parirao Njemcima sa Bastijem, Kedirom i Ezilom.
Maskerano igra nekog 'vođu' :roll: pozadi, Mesi iza napada, desno Maksi i skroz lijevo Primio-sam-dvije-lopte Di Marija.
Odbrana tek - Burdiso i Demikelis. :D kako će da se šale s njima, pa to nije zdravo.
Mada, nije da se neće Mesi i Tevez snalazit na drugoj strani, biće zanimljiv meč.
Ma igrace Samuel protiv Njemaca ali se sad tek vidi koliko moze da ih sjebe nepozivanje Cambiassa....tesko Veron moze sa njima...a ako izvede isti tim i postavku kao veceras nemaju sta da traze.....
Ja se nadam Argentina, iznerviraše me ovi Njemci danas zbog onog nepriznatog gola. :D
Ma meni su oni krivi. :D
E to je druga stvar onda :D
Ozil me odushevio ove utakmice do sad a nisam ochekivao ni dobrog Klosea i Podolskog poslije slabih sezona u klubovima.
Sto veli hobotnica?
das is naturlih! yaaaaaa schweinsteiger topspiele :D
Bice jako teska utakmica. Ni argenticni ni njemci nemaju neku odbranu, sto se moglo i vidjeti u jucerasnjim utakmicama, kako su englezi prolazili kroz odbranu njemaca i kako je mexico prolazio kroz odbranu argentine. Volio bih da njemci prodju dalje, ali ce biti tesko.
Njemacka.Vrijeme je vise da se Maradoni pokazhe da ne umije da vodi ekipu.
A i bolja je ekipa Njemacka,kompletnija puno.
Za Argentinu, naravno! Al biće vraški teško.
volio bih ceta Maradone da srusi svabe , iako sam navijao i za njih do sad :)
e, ovo mi je zao sto se ovakva dva tima ne sudare makar u polufinale. Za Argentinu (sad kad ni Srba nema) inace navijam, pa sam ih glasao, a Svabe su mi drugi na listi. Totalno su me osvojili svime sto su pokazali u dosadasnjem dijelu prvenstva, pa i u jedinom mecu koji su izgubili (od Srba) su pokazali koliko su bolji i kakvu klasu imaju..
Ili kao sto ce tamo Holandija i vjerovatno Brazil da se sudare vec u cetvrtfinale. Greota, zivota mi te Holandije, nikako im se ne da.. :)
Mogli su bar ove Urugvaj i Ganu rasporedit po nekim od ovih favorita ;)
ja mislim da je to sto je Messi gladan golova negativna strana ARG ekipe..
inace, Argentina - Njemacka je duel koji je obiljezio finala prvih svjetskih prvenstava kojih se sjecam ('86. i '90.), tako da za mene ima i neku sentimentalnu vrijednost.. Uf, dlanovi mi se znoje vec :D
Ne, ne, Njemačka nema dobru odbranu, ne uopšte:rolleyes: