Mozda je bolje tako da se ne ljutite na ljude ....Hocu da kazem ne bih volio da se svadjaju ljudi zbog jednog klika...:monkey:
Printable View
Ne znam chemu komentari kod ocjenjivanja postova ako to ne mozhemo vidjeti... :)
Dobro de...evo ukljuceno...nemojte sada da se svadjate !!!
Evo mene odma admin nagrdi na onom topicu "Rijeci su suvishne?" - Zato sto je antiprotivan
LOL
BTW josh niste makli Olimpijadu iz podforuma Ekonomija.
Hvala
fino je imati sve ove finese na forumu ali bolje da se pocnu sredjivati one bitnije stvari kao sto su otvaranja nekih dugo trazenih i bitnih pdf-ova. aj sad ospite sa 'nista vam ne valja'...
E super :)
A je se cudim sto odoh u negativne danas, a ono na mene isprobavate :D
Jedna stvar mi nije jasna, vidim da imam nekih 4/5 'glasova' a i dalje stoji 0, zar ne bi logicno bilo da stoji 4 (ili 5 nebitno)?
Isto tako primijetih da se nikome nista ne povecava kad mu ja dam +.
Ocel ko da mijenja reputaciju, to jest po principu ja tebi ti meni :p
Kad mi reputacija bude veca od 30, otvaram sve forume koje budete trazili...
Još mi nije sve jasno :D
Negativni poeni bi trebali bit crvene boje jel?
Na User CP listu poena?
Evo ko se javi da mu dam jedan pa da mi kaže :)
jes .. na cp ,ispod praćenih tema će ti se prikazati na kojem postu/topicu i od koga si dobio repete ,sa sve komentarom-ako ga ima :)
Jel' moguće da vam je toliko dosadno?
ako ja vidim idje na cp to u vezi reputacije pasiji poginuo
Nidje veze ova reputacija.
bolje bi bilo da ispod avatara stoji + i - i tu se pritiska i da se vidi koliko jednih koliko drugih
Imaš tu vagicu na gornji desni ćošak posta joji ti se svidja ili ne sviđa... Klikneš na nju i izabereš da li se slažeš ili ne...
A taj broj... vjerovatno kad skupiš nekoliko desetina bodova broj se povećava... sad ne znam tačno... dako reče neko od sekjuritija ođe :)
Ahaaa... Vagica :)
Sad probah na tebi - ali ti se bro 3 ne promijeni :)
I sta znaci Kliker17 is on a distinguished road?
A meni kazu da imam 10 reputation points ali nista ne vidim ispod pracenih tema na user CP.
Ma nema veze, :) vremenom cu skontat :)