Aaaa,yashto nisi meni?! Ajde predomisli se pa mi je prodaj.Quote:
Originally Posted by Bonja the Zmaj
Printable View
Aaaa,yashto nisi meni?! Ajde predomisli se pa mi je prodaj.Quote:
Sorry, takve stvari ne prodajem 8)
Ali u PG ces tesko naci Miku Oklopa. To je starije izdanje, a u nasim knjizarama takvih stvari naprosto nema. Kad budes isla za NS ili BG, tamo ima dosta mjesta na kojima se prodaju starije knjige (pogotovo ispred filozofskoih fakulteta u oba grada)
U Pg je nisam ni trazhila,zhivim u Bgd-u i te knjige nema ni na platou ispred filozofskog fakulteta a o knjizharama da ne prichamo.Quote:
hoces da ti je prepricam?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ako podjes do NS, pogledaj na platou u univerzitetskom kampusu, kao i knjizari u podrumu u Zmaj Jovinoj ulici (od zupne crkve u centru, koju podgoricani nazivaju katedralom prema vladicanskom domu s desne strane) ili u Prosotru (Njegoseva ulica, s trga prema sjeveru; a druga varijanta je njihova knjizara u Strazilovskoj ulici, od Pokrajinskog vijeca prema soliteru gdje je nekad bio radio 021)
Interesuje me da li neko zna dje mogu ovo naci i koja je cijena
Sabina Osvalet "GRCKA I RIMSKA MITOLOGIJA"
Komplet knjiga od Ljiljane Habjanovic Djurovic
i neka knjiga o slovenskoj mitologiji !!!
Ljiljanu Habijanovic imas u gotovo svim knjizarama. Sto se tice kompleta, nisam sigurna da ih ima kao takvih. Mada je par u nekom istom izdanju.
Slovensku mitologiju mozes naci u Gradskoj knjizari i Narodnoj knjizi.
Da nema ko od Niche-a - The Antichrist - !? :(
Prekjuče sam je vidjela u Gradskoj knjižari, antikvarno izdanje, nekih 4-5 eurića, sa sve posvetom...Quote:
Originally Posted by Shelly
A u kom gradu?Quote:
Originally Posted by Thelma
Podgorica.
" Katedrala u Sijetlu " - A. Nikolaidis
Rekli su mi da je vise ni sam autor nema,ali ako neko od vas ima ovu knjigu ili ako zna nekog ko ima....... spremna sam na svakui vrstu dogovora (tipa: pozajmica , zamjena ,otkup :) i sl. )
zanima me dje mogu u PG nac Hitlerovu knjigu - Mein Kampf!
treba mi to brzo
poz
Gradska knjizara. ;)
Imam je ja, sve sa komentarima nekog ajvana. Prodajem je povoljnoQuote:
Originally Posted by Best
Quote:
Originally Posted by apsolutno_nemoguca
mozda bih vam mogao pomoci oko toga...
na pravi nacin uljepsan dan :)
I ja, i ja je zelim! :)Quote:
Originally Posted by Carla Bruni
na jesren ce je stampati Duireux zajedno sa jos nekim pricama...:yipiiii:
ovdje vjerovatno nije rijec o trazenju savjeta za dobro knjigu nego gdje da se kupi,ali ipak da pitam:Moze li neko da mi kaze isplatili se kupovati ,,umjetnost ratovanja'' dosta sam slusao o toj knjizi ali je nikada nisam procitao i kajem se zbog toga jer sam nekoliko puta bio u prilici...cak i neznam koji je pisac pa zna li neko onako ofrlje cijenu i isplatili se kupiti je i procitati
Sun Tzu
PS: nadji je nedje na internetu, pogledaj, pa ako ti se svidi, kupuj. To jeste knjiga o ratovanju, ali se itekako moze primijeniti na mnogo drugih stvari (musko zenski odnosi npr. :-)
Da ne zna neTko ima li dje kod nas da se kupi knjiga "A beautiful mind" - Sylvia Nasar (to je knjiga po kojoj je radjen film)?
Evo sad je download-ovah na engleskom... ako te interesuje (u elektronskom obliku i na gorepomenutom jeziku) javi se pa cu ti poslati.
Imam na eng nego htjedoh da vidim ima li prevoda, bas me zanima kakav je :) Hvala :)
Carl Sandburg i Ezra Pound u Podgorici, mogu li se gdje naci?Ne mislim u antologijama,niti u vasim privatnim bibliotekama, nego, prevedeni ili ne,u knjizarama ili na crnom trzistu?