ne toliko lijepih, koliko se plase - jakih zena sigurnih u sebe...
izuzetaka ima, ali su - ili gejovi ili zauzeti ili zive na Zabjelo
:cool:
Printable View
E imas pravo...:D Objavljujem da sam od nocas Gej :D
Pretjerali ste ga previše.
Ne dovodim u sumnju da ima takvih tipova sa svim tim "divnim" karakteristikama, ali nemate pravo da globalizujete to na sve Podgoričane.
Možda se krećete u pogrešnim društvima, i stvorili ste taj pogrešni utisak o njima, u svakom slučaju ne želim da ulazim u razloge tog vašeg pogrešnog mišljenja.
treba vise sexa ovome gradu, pa makar i na silu! :D:D
Mugi svaka ti je kao Njegoseva ;)
Ja sam zadovoljna podgorichanima.....makar tim momcima koje ja poznajem, kulturni duhoviti, zabavni, veliki prijatelji....
A ovi drugi pa hm vole da se predstavljaju kao macho tipovi ustvari su velike pizde.......hvalisavci veliki bez realnog pokrica ...pricaju i hvale se onim sto bi oni vojeli da su uradili. i tako ima ih raznih ..... Vole da izmisljaju price i obavezno su u istim ucestvovali tako da se desi da od pet sest momaka cujes jednu te istu pricu u kojima je svako od njih glavni junak... I tako ima sve to svoje drazi...
Cikotici su jedna izumirujuca vrsta i polako nestaju kao i cikoticke na veliku zalost nas staropodgoricana.... A to je duh jedne stare Podgorice koji se vise nigdje ne moze osjetiti :(
podgorica je postala buvljak, svega i svacega u njoj... tako da postaje sve teze izvuci nesto precizniji presjek karaktera, tj. psiholoskog profila jednog pg-nina...
kako ono rece Brcko: "kuliramo mi na klupu, kad vidimo dva $evernjaka kako gaze ulicom... nabadaU li, nabadaU... kad ce ovaj moj drug: "brate! oprosti sto smo asfaltirali!" :lol:
Vec je objasnjeno zbog cega se vrse uopstavanja - kako bi se uocio neki zajednicki sadrzaoc i izvukle neke cjene. Naravno da to ne vazi za sve ljude, ali za jednu ogromnu vecinu - da.
Ako ne zelis da ulazis u razloge zasto neko misli drugacije od tebe, onda je zaista upitno - sto trazis ovdje? Istomisljenike?
:confused:
Zasto i kako seu najbolji? Sto ih to cini najboljima? Ovdje ne mislim da opisujes sve one s kojima si imala intimni kontakt (jer neces biti objektivna), vec generalna ocjena
Odje svi masturbiraju...
Komplexashi, dopadaju im se stereotipi, optereceni izgledom. Mufloni.
Prvo, Bonja odakle tebi pravo da ocjenjuješ Podgoričane, i zar misliš da su te tvoje ocjene relevantne? Možda iz ko zna kojeg tvojeg subjektivog negativnog iskustva sa pojedincima, pokušavaš svim Podgoričanima da daš te epitete.
Zar misliš da taj stav što zastupaš može da važi za većinu? Nikako jer ti tu, kako kažeš, ogromnu većinu nit poznaješ, nit možeš da procijeniš! A da ne ulazim još i u to koliko ti je vremena potrebno da bi nekog upoznao i mogao procijeniti.
ZAto to tvoje iskustvo možeš da imaš na određenom uzorku, isto kao i moje iskustvo koje je svasvim različito od tog. Globalizacija svih nikako!
ßøgìñjå pa on i ne rece da su svi nego vecina :)
Nema vise onih dobrih rilejshnshipova samo gledaju kako ce ko kome da ga sprcne....Pravi opis modernog pridoslog omladinca tzv stojsera koji sebe naziva Podgorichaninom..... A opet ljudi se samo i jedino dijele na ljude i neljude pa ne znam koliko nam je relevantna ova nasa prica....
Ja evo da se ogradim, gore sam govorila o ljudim akoje sam do sad upoznala. Mozda nedje i postoji savršeni Podgoričanin. Samo ga ja ne sretoh još za 26 godina. Ustvarni, ne mora bit savršen, samo da mohu reći NORMALAN MOMAK... Al okle... Izumrlo je to davno. Šteta što nijesam rođena ranije, puno ranije, kad moj otac i stric recimo. Tada je glavno bilo ko ce brze foru smislit, a ne ko će ga kome prije spuštit, i ko će koga zajebat.
Aisaj hoces da kazes da su svi tvoji drugovi, ako ih imas naravno, kako ono reche kompleksashi i mufloni...
Ovdje ne pricamo samo o momcima kao potencijalnim emotivnim partnerima nego o muskom rodu generalno...... Nije valjda da do sada nisi upoznala musku osobu u Podgorici koja nije kompleksas i muflon.....
znachi treba nam neki chavo shto zna dosta PG, ili josh bolje neka malja koja zna dosta Pgrichana...
Opet valjalo bi vishe takvih...mozda iz razlichitih mjesta...i razlichitih godina..i....i...
Chinjenica je da je veoma teshko napraviti generalno i opshte mishljenje...mozhe se jedino uzeti u obzir neka zajednichka osobina koju vishe ljudi istiche...ili napraviti pool...mada nisam sig da je tako ozbiljna rasprava...
Otkud? Je l' to pravo treba da se zasluzi ili mogu da ocjenjujem okruzenje u kojem zivim?
Mislim, inace ih ne bi pominjao.
Mozda je zajeban argument, jer ako ga uvedemo u raspravu, sve podje u tri fine, jer i ja svaku tvoju ili bilo ciju pricu mogu da osporim sa jednim dvnim neobavezujucim Mozda
Poenta je - ako vec hoces da polemises, onda to radi malo zrelije, a ne kao da sjedimo ispred Mimija, pa mi ti odgovaras na moje zvizdanje. Ako te zanima kako sam dosao do svojih stavova, mozes fino da pitas i dobices odgovor :)
Da, mislim- inace ga ne bih zastupao. Je l' ti bas cesto dolazis u situacije dje ljudi pricaju ono u sta nisu sigurni ili sta?
E sad sasvim je druga stvar da li sam u pravu ili ne. Ja moj stav imam i cekam polemiku, pa da vidimo st ce izaci na kraju.
Kao prvo, s obzirom na moje godine i na profesiju, poznajem itekako dovoljan broj muskaraca u Podgorici. I starijih i mladjih, a i onih koji vise nisu medju nama (dijaspora).
Kao drugo, da bi donio onakve stavove - pored poznavanja ogromnog broja ljudi, koristim se i nekim drugim stvarima, kao sto su naucni radovi sociologa, psihologa, politikologa, istrazivanja vrijednosnih okvira ljudi u PG, konzumentskih navika, psiho profila, kriminalnih izvjestaja, carinskih i izvjestaja o prihodima, rashodima, potrosnji luksuznih roba... Ogroman broj podatak, koje integrisem u jednu logicku cjelinu - ciji je pojednostavljeni rezultat bio iznesen u nekom od gornjih postova.
Eto, ukratko. Ako si mislila da razgovaras sa nekim neukim napaljenim derletom, koje je samouvjereno u sebe i lupa kao Maxim po diviziji proizvoljne ocjene, a motivisan ili nekim losim iskustvom - onda si se prevarila. ;)
Razgranicimo subjektivna iskustva od naucno provjerljivih cinjenica, na osnovu kojih se vrsi kasnija sinteza
Molim te, a ovo mi je upalo u oko jos prosli put u tvom postu - ne koristi termin globalizacija jer on ima potpuno drugo znacenje od onog koje si mu ti namijenila, a koje se ziasta nerijetko koristi. Nas termin uopstavanje je sasvim prikladan :)
bonja, imas grdan nacin da repliciras, brate... kad iscjepkas ovako, vise ni na sta ne lici...
a bas umijes fino da piskaras, pa je greota... jer ka nihila u svoje pero da citam... uzas...