moguce je :)
Printable View
moguce je :)
Balsa, ne znam zasto pises tako.
Audi je premium marka, i mora da ima ful opremu.
Ja ne mogu da zamislim sebe u Audi bez koze, bez navigacije, bez grijanje siceva, bez memorijskih sjedista, bez multi F volana, bez CD playera, bez xenona, bez 17".......
Quattro dolazi serijski? Ja sam vidio u PG A6 3.0 bez Quattra. Audi bez koze? Vidio sam ih....metalik boja je u listi doplata....
Groblje!
Ja ne mogu da nadjem cijene A6 na Rokped/Audi ali u HR, bazni A6 3.0 TDI kosta 57 357 eura. Naravno pistoljcina. 2.0 TDI kosta 43 000.
Kod 3.0 TDI, doplata za Tiptronic je 3100 eura!!!!!!!!
Vozio sam u USA 3.2, 2006, u fulu naravno jer tamo ne bi mogli da prodaju nijednog sa opremom koju imaju ovdje. Ima navy, grijanje sjedista, siber, 6 CD......................a podesavanje volana je rucno, kao u VW Polo. Znaci ne postoji el. podesavanje a moj BMW je to imao 1999-e, cak to su imali i prvi primjerc koji su prodati krajem 1996-e.
Moj auto koji je star 9 godina ima vise opreme od novog Audija A6.
chudi me da niko nije rekao da je golf 2 ipak najbolji auto ;)
Cus nebi....Privlacna sila novcanice bi nadjacala silu inercije... :D
to je stara opklada za neki mustang ne bi se sad mogao sjetit koji..
uglavnom kad je izashao novi tt,gledao sam neku emisiju..
i ovaj voditelj sjeo svog kamermana na mjesto suvozacha,stavio mu 200e i rekao mu da pokusha da ih uzme za vrijeme dok uvati 0-100,ovaj se nije mrdnuo iz sica :mrgreen:
U pitanju je @Hercules - najjachi od svih mustanga i ostalih konja.
A tO ?
TO DA :D
mislim da A5 ima najjachu verziju 3.0 V6 TDI-ja...
Ja i dalje mislim da je to previse para ali to je samo moje misljenje.
I kod mene se na poslu prije mjesec dana trgovao A6 3.0 TDI tiptronic quattro
65.000 mu je u glavu, bez kozhe.
Ja sam bio skeptican ali nema sto vuche manito.
Moja jedina zamjerka je sto zadnja klupa ne moze bas komforno da primi troje a stari A6 koji imamo 2.4 quattro s kraja devedesetih je ipak malo komforniji nazad. Ne znam, ja sam zagovarao neka japanska kola ali...
Ne znam zasto su ljudi odusevljeni ubrzanjem 0-100 za 7,3 sec za koliko ide Audi 3.0 TDI Quattro. Ja sam prije neki dan testirao mog BMWa, na kvasno, na plin, drug pored mene, malo vece kramponke.....0-100 za nepunih 7,5 sec, 14 sec do 140, 2,6/7 sec do 60 (za nevjerne Tome imam klip). Ubrzanje ispod 5 sec je nesto drugo.
Ista masina, konj vise. Q7 sa tim motorom do 100 ide za 9,2 sec a maximalna je 210 km/h, 4.2 TDI ide do 244.
A5 ima 7 KS vise.
Eto, dajes 65 000 eura i nemas kozu a kupio si premium visoke klase.
Honda Legend kosta 54 000 eura, trenutno bolje kupovine nema.
Balsa, pozzz.....
Ma bolje uzeti 50ak golfova dvojki ;)))
http://znaciplakanje.com/media/126/Mobilni_za_dinar/
hahahahah :D
E ovakvim postovima upravo pokazujesh shto sam ranije rekao: uopshte ne pratish i nijesi informisan. Volish da gledash svijet kroz sharene ochi...
Podji do rokshpeda i uzmi cjenovnik za A6. Nije ti predaleko. Ili zovi na 081 875 001 i trazhi da ti poshalji na e-mail. Makar toliko mozhesh da uradish prije nego, dva puta za redom, lupish neke gluposti.
A naravno da BMW iz '99 ima vishe opreme od '08 audi-a. BMW je ipak marka. Renault 25 koji smo imali, iz '89 godine je imao 4 puta vishe opreme od mog BMW-a iz '99.
Znachi, analogijom, renault je 30 puta bolji od audija?
Presmijeshno fabia.
E da... nemam vishe energije za ovakva prepucavanja. Uzhivajte ;)
Fabia ne mozes ocekivati da kupis i Hondu i Audi sa full opremom za iste pare.
Plati pa se klati :)
Citas li ti da covjek je platio A6 3.0 TDI Q 65 000 a nema kozu?
Daj da vidimo cijenovnik iz Rokspeda.
Honda Legend je Acura RL koja se prodaje u USA. I ima ful opremu, i najbolji 4X4 na svijetu, i 300 konja i bulletproof kvalitetu. I osnovni model kosta 10 000 manje od osnovnog Audija A6 3.0, a najskuplji model je jeftiniji od Audija za nekih 30-40 000, jer Hondi ostaje ista cijena a Audiju ide do neba.
MSRP: 48,100.00
Audi A6
Powertrain 3.2 FSI 255 HP multitronic 42,950.00
Exterior Light Silver Metallic 0.00
Interior
Seats: Standard front seats
Upholstery: Leather seating surfaces
Upholstery Black, Dashboard Black-Black, Carpet Black, Headliner Silver
Individual options: 5,150.00
Individual options: 5,150.00
17" 16-spoke alloy wheels with 245/45 R17 all-season tires 0.00
Audi navigation system with DVD 1,600.00
Premium package 3,550.00
MSRP: 48,100.00
Pocetna cijena za ovog Audija je bila 42.950
Kozna sjedista se ne naplacuju dodatno, 17 felge takodje se ne naplacuju, metalika boja takodje,izuzev nekih posebnih kao sto su DAKAR BEIGE,OYSTER GRAY za koje je doplata 750,takodje lak sa pearl effectom se ne doplacuje izuzev ...PHANTOM BLACK PEARL EFFECT-A,
Mi pricamo za Audi CG, ne za Audi NA.
Znam znam, a ti se ni mrdnuo ne bi ali dobro.
Ima zivota u mene dosta a nijesam se mogao mrdnut ma koliko se trudio ;)
Direktor inache vozi Mustanga. Brukaaa kako izgledaaaaaa
Hvala brat blizanac :cool:
Jeste ja mislim. Inache na auto put u njemacku je vozhen 250 ovaj A6.
Vala cu pripitat koliko je kostao bas me zanima. Inache mene kozha nesto ne odusevljava posebno ali aj.
Ko ovdje prica o ubrzanju od 0 - 100. Pricha je o Audi A6 ne nekakvih BMW i plinovima i glupostima i japanskim kutijama od sibica.
Pri ovome Hondu ni pogledao ne bih.
A sto ako je platio? ima pa mozhe. Kozha nista specijalno nije.
A tema je????
Gdje nadje ovo?
Pricha se o svemu samo ne o Audi automobilima.
E nije no za 124ku brabus E500 sto je diler na trg vozio 90tih, i bilo je 100maraka u pitanju :D