Iskreno se nadam da će opet bit neki Škaljarac/Kavčanin u blizini da se nađe ako bude trebalo.
Printable View
Ako je posrijedi krvna osveta može svima nama da to izgleda sa strane koji im je Q više što ne zakopaju ratne sjekire,ali to je jednostavno nešto što se održalo u Crnoj Gori i dan danas,nažalost i kako tome stati na kraj ne znam ali da je jezivo jes.Krvna osveta u Crnoj Gori iako ne znam no neko gore pomenu da je to u pitanju je zajebana rabota.
Prenosi se s koljena na koljeno.
Otkazan koncert u Pg. Da je srece pa u svakom gradu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja se i dalje pitam kakva je ovo mržnja u ljudima prema stanovnicima jednog grada.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
mrznja vam je sto lik sa cetinja pise o mjestu dje zivi i o tim ljudima? Sta je s vama?
i ja sam odrasla tamo i pola familije mi je tamo, nemoj da se lazemo
Svaka čast moderatorima koji su reagovali munjevito, ono je bio jedan od najodvratnijih ostova na ovom forumu, a konkurencija je ozbiljna.
Sto se brise komentar koji nikoga ne vrijedja?
Evo na rtcg vanredne vijesti, spajic i direktor klinickog pricaju.
Вазда је Цетиње свету био трн у око, па да се искористи прикладан моменат. Пи.
Jeste Cetinje italijanska kopilad..Nikšić je četnička kasaba...Novi treba zaobilaziti u široke lukove ITD.Berane drže kamu među zube,sve sam četnik do četnika.Pogledajte svi malo što pišete jad vas ne naša.
A ovo je tragedija pa kad je tragedija skalajte.Nadovezah se samo što goozica reče da je krvna osveta,ne znam ako jes bolje ne komentarisati takve rabote.Jer budite sigurni da krvna osveta ako podvlačim jes nema veze ni sa politikom,ni Cetinjem nije Cetinje jedini grad na tu temu bolan no dobar dio Crne Gore.Nek MUP odradi svoje manite se glupih komentara ka ispod usranih portala koje baj d vej nemam namjeru da čitam.
E čuš ne mrzimo Cetinje samo *****o po svim stanovnicima jer među njima ima psihijatrijskih slučajeva. Čudo jedno kako se ne serete tako po Beograđanima ili Zagrepčanima ili po svim stanovnicima gradova đe neki duševni bolesnik počini zločin.
Prosto i jednostavno, ne zivimo tamo i ne zanima nas, zamisli.
Vi koji se bavite drugim drzavama dok se nasa raspada, samo izvolite
Narod je potpuno obolio kad uspijeva da ovakve tragedije poveze sa nalaganjem badnjaka i politikom. Nidje trunke empatije, samo bolest. Ali oboljelom narodu treba oduzet' oruzje. To je prvi korak.
Jel ja ovo čuh da ce da pooštre uslove za dobijanje oružja zbog ove tragedije? Jel ubijen registrovanim oruzjem? Hapšen zbog nedozvoljenog držanja oružja? Ovo ce ponovo da bude daj da uradimo nešto “pametno” da maskiramo sve ono što nismo uradili ranije, a trebali smo pa da ne dodje do ovoga.
Nemoj slucajno preskocit da potkacis sto cetinjsko, pa da si od Petrovica. Jos ne procitah pozitivan post od tebe
u dvije ipo godine dvaput nam se slična tragedija dešava. ništa nismo naučili. to je problem. a ne grad Cetinje.
Svaki sledeći post koji komentariše Cetinje kao grad, i Cetinjane, uključijući i one koji se pitaju kako neko na društvenim mrežama nešto piše, a time i započnu dalje izlive sr*nja će biti odma sankcionisani sa max infrakcijom.
Saucesce porodicama i oporavak svim povrijedjenima.
Treba sada apsolutno pustiti politiku. Ovo su problemi mnogo siri i od Cetinja i Crne Gore. Ljudi su svuda totalno pukli.
Ništa bolji nije bio ni Lazović,Veljović ITD no dobro dok se vi tako prepucavate među sebe ne možete da shvatite u kakvom Q je Crna Gora glede oružja.I najbolje na tu temu da se ne sprdate.
Jer za sprdnju nije.
A kad su ovakve tragedije u pitanju jedino što može od sebe čovjek da ćuti u saučešću sa žrtvama.Kida to porodice kad im pored neke tragedije tu još neke nn face se raspucaju da dodatno prave još veći bol no što jes.
Izvinjavam se što sam trigerovao forumaše koji su nakon toga iskazali svoju neljudskost i nedostatak empatije za ljudsku tragediju i ubijenu đecu, pravdajući zločin nekim već viđenim četničko-popovskim tezama. Svakako nema potrebe da budem čak ni virtualno u društvu takvih gmazova.
Tako je, imamo brdo primjera nazalost od regiona preko Evrope pa do daleke Amerike. Ovo su porazavajuce brojke
https://balkans.aljazeera.net/news/b...-po-stanovnikuQuote:
Prema podacima te organizacije, od evropskih zemalja najviše prijavljenog oružja po stanovniku imaju Srbija i Crna Gora, koje su na listi WPR-a podijelile peto i šesto mjesto, sa 39,1 komada ličnog naoružanja na 100 stanovnika.
Nazalost mora da se dese tragedije da bi se nesto uradilo po ovom pitanju, ali bolje ikad nego nikad.