Ljepota je u oku posmatrača. A i nekako ne bi odgovor na to pitanje bio objektivan.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Printable View
Hahaha đe citirah Ničea đe ne citirah Rambo Cara.
https://youtu.be/YnxNCpd2zsQ?feature=shared
Tako mi Apolona i Afrodite,Zevsa i Jupitera i svih grčkih bogova i boginja.Lol.Više bi povjerovala da ima boga no da čoek u biti nije sebično biće.Mada to što je izmislio boga da vlada drugim čoekom po sopstvenom liku je dovoljan dokaz da jes sebično biće.
Čuš ljubav.A ne no bidon.Čoek jedino iskreno voli sebe i to je fakat.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jel tebi ovo potpis sve sa ljubavlju i biće dobro?
A ovaj što te gore citira pa si mu post lajkova kad mu se 100 put reklo đe nasrće na pp da nekoga upozna baš ono ne odustaje.To je za ovu temu "upoznavanje".Koliko ima manijaka na društvene mreže pa eto kolektivno je dobro to znati pogotovu za ovaj moj ženski rod.
Fromm pp with love.
Upoznavanje.
Boktemazo ovaj tinder ima više članova no vojska pa vele što je svijet otišao u Q.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8fba645219.jpg
Ne znam što ti odaje potpis niti se udubljujem prećerano u tuđe potpise.
Ako ćemo o "ljubavi" najbolje je opisao Bergman.
Bergman je kupio cijelo ostrvo da ljude ne gleda na ulaznim vratima je napisao pas ujeda a nije imao psa.
Bilo mu je više dosta ljudi i čovječanstva.To je Bergman recimo.
Čovjek.
Koji je na kraju od*eba cijelo Čovječanstvo takvo kakvo je a realno užasno je generalno,od sebe.
Gledao je svako jutro u Okean.
I sve što sam ja na temu napisala jeste da je čovjek u biti sam koliko god ljudi (muškaraca/žena) kroz njegov život prođe on je sam na kraju t.j. individualac.
https://youtu.be/npBbkiauMfo?feature=shared
Čovjek samo na samom kraju nije sam.Do tada-manje više
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U početku bješe krstarica, posle mIRC, na posletku osvajac srca i majcinstva mog, dosao je sa Badoo-a ali v 1.0 kad nije bilo ovih naplata i gluposti prije jedno 10 godina.. eto Vi na..
mIRC je bio fantastična stvar i to posebno za ono vrijeme. Mene lično je mogo(ali baššš mnogo) pomogao jer je bilo moguće viđet mnogo stvari koje uživo(nisam previše društven) najvjerovatnie nikad ne bih moga ukapirat.
Što se tiče UPOZNAVANJA??? Osoba mora biti dovoljno i inteligentna, i pronicljiva i dovoljno "iskvarena" da bi upoznala osobu još za vrijeme upoznavanja. A ako nema navedene osobine to upoznavanje je vrlo lako moguće da se čakkk i nikad ne desi. Sama inteligencija A POSEBNO i obrazovanje tu ne igraju gotovo nikakvu ulogu. Jer neiskvarenost i samim tim i naivnost izlažu osobu neizbježnom MASAKRU istine.
Ljubav i sebičnost nemaju nijednu dodirnu tačku. Ali problem je što ljudi nemaju ljubav, pa taj nedostatak kompenzuju tako što daju to ime stvarima koje nemaju nikakve veze sa ljubavlju.
SEX je vaš najveći neprijatelj. Jer umjesto da vam služi, vi služite i klanjate se njemu. Požuda i sexipil su postali najjači izvor pokrtačke energije. Iza sveg što pomislite, poželite i uradite stoji UPRAVO TO!
Koliko gođ mislili da su vaše namjere čiste i nevine......ipakkk samo (: lažete sami sebe. Vi ste jedna loša :D osoba koju za sve što želi da uradi ili uradi u životu stimuliše požuda.
Mrtvi ste :( ....moja iskrena sućut :D
Prije nego postavih ovo glupo pitanje dobro promislih. Nagledao sam se i ovakvih i onakvih, i zlih i nesretnih. No nikad nijesam sreo da neko ovako priča kao ti i da stvarno vjeruje u to. Za ovakav stav moraš biti dobro pogodjen. Ne slomljenog srca ili razočaran... to se da prevazići.. .nego više nekako zaobiđen.
A to da čovjek voli samo sebe....Da čovjek voli samog sebe, ne bi se uništavao porocima, niti bi nosio svu tugu svijeta na ramenima, kao što je mnogi koje znam nose. Ali to je, jbg, poseban talenat.
Da sam vidio sebe u njoj, mrzio bih je, ne bih je volio. Isto tako upoznah mnoge, lijepe i pametne, pa se evo nikad ne zaljubih opet (nije da nije bilo seksualne privlačnosti, ali to je sve prolazno), a zaljubio sam se u moju ženu u 5. osnovne, a to ti je, nano moja, bilo 1997.
Ajde ne kaki. Sve i da je tako ne moraš. Zašto, čemu? Jel ti ljepše sad posle ovih ovako dobro prosutih misli? Bolje se osjećaš sigurno? Super.
Praštaj.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne. Nego ako sam ja mrtav, volio bih da me neko udari nogom i probudi i kaže mi straighten the **** up, a ne da se dodatno ubijam ZGLAVE.
Ne bi ni ušla u ovu temu jer ne vidim svrhu rasprave na tako nešto no viđeh simpa koment NHM-a u jednoj rečenici pa se nadovezah.Ostalo je istorija.
Loša ti je pretpostavka tačnije logike bez.Prođoh ja sito i rešeto sa raznima a vala bilo situacija đe bih voljela da sam baš bila "zaobiđena".No jbg thats laJF.Nego,ajde da ne zračimo na ovu temu još jedna anegdota.
Imala sam druga na fakultetu koji je "glavu izgubio" za nekom đevojkom pa me pita šta misliš kako da je impresioniram ja velim evo ti Lorka on je romantičan,citiraj joj Lorku nauči barem tri pjesme Lorke.
Citira on njoj Lorku muke njegove te se naćera da nauči stihove ne znam ni jel ga slušala tek ga prekide pa veli,a čime ćemo kući?
Možda bi se u njegov slučaj sa tom za koju "glavu izgubi" mogla priča nazvat kako je GSP ubio jednu ljubav.
Našla ona nekog s bembarom.Reko mu e kud svijet ide kad je bembara vrednija od Lorke.
p.s. ne treba da mrziš sebe đe to napisa,jer ka što napisah gore u jednu rečenicu ko sebe nije čeka,taj nikog čeka nije.Postoji samo jedna osoba u životu čovjeka koju mora prihvatiti stio ili ne sa svim njenim manama i vrlinama a to je on sam.
Kao da sebe slusam, samo bez lorke i cuda, realistican sam dosta :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sjetiće se ona Lorke kad tad,a najprije kad joj zakuka:"Okleeee?Znaš li ti kolko košta plivajući i reparacija dizni?!Mrrrš,pljas,pljas"
Generalno nije da sam sponzoruša ali i ja bih prije bio sa nekom lijepom kija vozi bembaru, nego sa nekom ružnom koja čita Lorku...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A ne..ne ođe su neki digli ljubav na nivo ka da je kvantna fizika a što se čini.
Ovaj u 3 ujutru piše post mrtvi ste vi što ne volite i to.Sve se uzdržavam da mu što odgovorim jer ga zamišljam kako čoek napisa ovako post u 3 ujutru ka što na teme o religiji veli idete u pakao vi što niste spoznali boga i to.
Ođe je najcrnje bit izgleda iskren pa reći da čo'ek je ono što jes i biti realan.
Ajde uživajte bar iz te strasti i svega nastade dobra muzika.Lol
https://youtu.be/9NBDC-8OVe8?feature=shared
Cu ti da ne zracis, Cernobilj je za tebe mala maca [emoji28] Salim se, moram se sloziti s tobom odje, ta ljubav i to, sve je to precijenjeno danas, kad malo dublje tu procackas shvatis da je sve to laz, samo pusta laz… na kraju krajeva, nema nista ljepse nego pojes picu a da nikom ne moras sherovati parče
A da nađeš srodnu dušu koja ne jede puno,pa posle svoje pice nastaviš na njenu,mislim na njena parčad pice