Ima u Dobre Vode stanova za te pare lagano. A niko ti se isrpiječiti u pogledu ne može, osim ako ne misli praviti zgradu na platformi na moru. E sad, je li i koliko rastresito zemljište tuda...
Printable View
Ima u Dobre Vode stanova za te pare lagano. A niko ti se isrpiječiti u pogledu ne može, osim ako ne misli praviti zgradu na platformi na moru. E sad, je li i koliko rastresito zemljište tuda...
Onaj dio mi je katastrofa, totalno divlje naselje a moglo je da bude vrh. Bas mi se cini da je zidao kako je ko htio bez ikakvog reda.
I o zemljistu bas treba povesti racuna jer mislim da Markovici nece biti jedinstven slucaj. Kad vidim onoliko kucerine tj zgrade po brdima oko Budve jeza me uhvati, a dovoljno je da se pogleda zemlja oko nekog gradilista pa da se uoci razlika u odnosu na kontinentalni dio npr
Znas, bas sam razmisljao o tome, ne bih kupio zemlju gdje moze neko da sagradi manju zgradu i blokira mi pogled. Zbog toga sam mislio na neko brdo(ali kao sto rece urbanizacija progresuje rapidno i mogao bih naci sebe u toj situaciji za 10-20godina).
Mada sam mislio dok god sam na neko brdo da nece nici neka zgrada ispred mene ili koliko da nadjem teren gdje bi bilo skoro pa nemoguce izgraditi to. A znam da apetit investitora nema granica i izgradili bi i gdje mi smrtnici mislimo da je nemoguce...
Montenegrina, idealno kombinacija toga. Nasao sam neke placeve 50-200m od mora, ali npr ne bih gledao sunca jer su kuce/zgrade ispred i plus okruzen sam kucama na svaki cosak.
Zbog toga mislio sam da bi bilo pristupacnije kupiti nesto na neko brdo i osigurati pogled na more gdje nece nici zgrada za koju deceniju - ako je to moguce?
Inace, znam da ima stanova od 100,150k sa pogledom na more i lijepi su i ne moras graditi kucu, ali mi je bitna izolacija od naroda tj mir i dobar pogled... :)
P.S hvala drugima na idejama i lokacijama.
Jel taj budzet od 60k samo za zemlju?
Zemlju samo. Idealno da se mozes voda,struja donijeti bez nekih vecih ulaganja i neki put izgraditi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cd72267489.jpg
https://www.facebook.com/groups/prod...18084288647760
Evo i link...
Sent from my iPhone using Tapatalk
i s Lovćena isto imaš pogled na more..