202 040
069 062 449
Bul.Sv. Petra Cetinjskog 106
Printable View
Zato sto mi je bilo cimanje da idem do Pg,poslije zavrsenih casova u srednjoj mi je bilo na usput da podjem u obliznju,n'o nema ovo veze sa plombama jer je covjek trazio za implantante a posto znam ljude koji su zadovoljni uradjenim sam odgovorio.Drv, drv, drvljenje.
ja sam chula za ovoga sa starog da je odlichan i jako jako strog.
APOLONIA:
Ja sam kod njih radio zube baš dugo vremena, i nevjerovatno su dobri. Samo što je meni radila jedna žena koja priča ekavicom i veoma je zabavna... Non-stop mi je nabacivala neku zgodnu asistentkinju koja je radila tamo, tako da mi je bio vrh :cool:
Definitivno preporuka!
imate pod ljubovic prva zgrada kad se krene od trgovinske shkole (zgrada u kojoj je lokal Red Caffe) ordinaciju Gligorovic !!!
Mislim da su najjeftiniji sa cijenama a dobro rade !!!
moze li neko da napise kolko kosta popravka kod nekih zubara? pozdrav!
a operacije zuba kolko kostaju?
JA idem vec dugo dugo kod zubarke Mizane Orahovac koja je u ulici oktobarske revolucije. Kod nje je popravljanje 20 eura a za ostalo nemam pojma. inace je strucnjak za protetiku. Cijela uza i sira familija ide kod nje i svi su zadovoljni (a ima nas dooosta)
ordinacija gligorovic zgrada preko puta hotela ljubovic
mslim da je kod njih opravka 15e nisam siguran ,odavno nisam bio
EXTRADENT u centru iznad Mocarta...Doktorke Jasmina i Snezha :) Blizankinje...Plavushe...ada vrh!!!:)))))))))
Ne, bez sve shale...super rade...ne mijenjam ih vec 4, 5 godina...;)
ESTETIC DENTIS zgrada do mimi-a
dr Olga Vujošević- extra zubarka
Moj ujak radi u ordinaciji u Tuzima. Pretpostavljam da je jeftinije nego u gradu. Ranije je radio u domu zdravlja na Pobrezje. Covjek je vrhunski zubar - ne zato sto mi je ujak, nego zbilja jeste. Plombe koje mi je stavljao prije 15 godina nisu cule. Eo, ako nekom treba mogu slikati usnu duplju da se uvjerite :). Ako nekom treba kontakt --> pm.
A bi li mogao neko da reče dvije tri o tim implatantima jer je topic zato otvoren?
dje ima, koliko košta, boli li mnogo, koliko vremena treba od početka rada na zubima do lijepog osmjeha...;)
Ja sam danas vadila zub! Nikad vise necu moc da jedem, nikad!:hammer::hammer::hammer:
Gladna sam:mad: