A oces ti ka' i svake :)
Naleti na fb, mozda uklopimo nesto da valja..Tu do 5 kvota i 50e, cap :D
Printable View
Pa kaze:
Mancester Siti 3+
Mancester Junajted 2+pp
Liverpul 3+
kvota: 6,12
Carlton p1+
Midlzbro p1+
Vulverhempton p1+
Donkaster p1+
MK Dons p1+
Skantorp p1+
kvota: 9,5
Salke p1+
Hamburger p1+
Leverkuzen p1+
Salzburg 1
PSV 1-1
kvota 6,8
Vitese 3+
Katanija p1+
Valensija gg
Lil 1
kvota: 6,2
Mancester Siti 2
Lion 2
Vitese 2
Bajern Minhen 2
kvota: 15,8
Meni su uplate po 20/50/100 samo nzm. Ko sto krije? Tako sam slikao.
Ako te zanima sa 6.5 je uplacen tiket.
Opustite'se imam sjutra dobru dojavu,nzm. da li da uplatim 50'60c/ ili 1 ;)
E i sto jel te sramota bilo da slikas da je sa 6.5 e uplaceno posto su odje sve STRASNI kladionicari, sto svaki dan hiljade i hiljade preko ruke prebacaju? (hm da nisam malo rekao? Mozda su i stotine hiljada u pitanju...) Ovo sramota, je klasicna glupost, po meni je umijece pogodit takvu kvotu na jednom paru, pa makar i 10 uplatis nedeljno, pa neka je svaka i sa 50 centi veca je mogucnost da ces puc no da ce ti proc tiket tako da bas ne znam sto ce vam ovo sakrivanje uloga i tako te fore. A sad se odjavljujem odavde, valjda do daljnjeg.
I posle PATA, na kladionici TUGA ! (Veze nema sa fudbalerom :D)
Ja uplacujem te prelaze po 0,50 ili 1e kako kad,kad se ima para, nemam nikakve dojave samo imam neke timove koje pratim jer namjestaju. A sad se bijem po glavi,kako ne snimih ovaj Madervil da igra sinoc jer mi je on na listu namjestaljki. Shit...
KOTORANO: Uplacujes te tikete za dinare , snimio sam te pico!
Koju kladionicu danas zatvaramo? ;)
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Sta je muka sa uplatama ? :) ko oce - pokaze, ko nece - nece. Ja svratim, vidim sta se predlaze, ako imam ja sta - predlozim, ako mi se svidi neki par/tiket prepisem, ili odigram suprotno :)
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Evo nesto od mene:
Tiket 1:
Valencia 1
Sociedad 1
Schalke 2
Stoke 1X
QPR X2
kvota 13.47e u Lob.Srecno svima :)
Tiket 2:
Stoke 1
Sochaux 1
kvota 6e u Lob.Srecno svima :)
aston vila
liverpool
blackpool
dinamo z
club briz
lil
nisam jos kvote gleda :D
E nzm. ja jedno on drugo. :) kazem da ne'sakrivam uplate ali dobro..
Od sad samo izbacam dobitne.
Jer sto da ja predlazem nesto?
Stavim sto da se uplati 2/3x NBA tenis i doslo je.
I ja to stavim i dodje mi njih 10 i stavlja betis 1 / real 3+ / barselona 4+ / dortmund 7+ i to uplate sa 50c/1e ali koga to zanima,i moj tiket sto treba neko da prepise je 20 strana iza.
i da se ja mucim da stavljam sto da se uplati kad pratim i smijem se sto ovi stavljaju,a vidim da neki to rade samo da bi imali vise postova.
nesto za danas
karmathen-prestatyn T1 2+
swansea-arsenal T2 2+
olmp 4.93
barnsley-watford GG
sautempton-liverpul GG
nec-herakles T1 2+
real malorca T1 3+
olimp 9.79
Noka H2 4,5 1,80
Djer H1 PP -2,5 1,80
Larvik H1 PP -1,5 1,80
Boston H1 -15,5 1,88
SA H1 -13,5 1,89
Portland 1 1,18
Hakobeo UP < 150,5 1,77
U Medi
Istra - Dinamo
Osim na Chung Woona, zbog suspenzije Pamić ne može računati ni na važnog veznjaka Matea Sušića. Dodatan problem za Istrinog trenera predstavljaju problemi s ozljedama važnog napadača Križmana, te vratara Ježine, a upitan je i nastup veznjaka Aganovića koji je tijekom tjedna samo lagano trčkarao. Okršaj Pamićevih sinova neće se dogoditi na Drosini budući da je Istrin veznjak Alen pred nekoliko tjedana kolabirao na terenu i ne zna se što mu je, dok Dinamovo zimsko pojačanje Zvonko još nije debitirao u prvenstvu za novu momčad. Pamić je potvrdio da će na golu biti Prskalo, no nije htio odati ostatak jedanaestorke koju će suprotstaviti Dinamu. Pretpostavlja se da će u vrhu napada zaigrati Roce, da će Milić zaigrati na svojoj prirodnoj poziciji lijevog beka, dok bi na suprotnoj strani trebao biti Horvat.
Naime, zbog suspenzije kod Dinama će ogled s Istrom propustiti Jerko Leko, dok problema s ozljedama imaju napadači Duje Čop i Ivan Krstanović. Na put u Istru otputovao je novi hrvatski reprezentativac Arijan Ademi iako ni on nije zdrav.
Munchen 1860 - Hertha
Što se domaćeg kadra tiče izvan stroja je jedino Halfar. Gosti pak prema jugu kreću bez Ndjenga, Klugea, Brooksa i kapetana Niemeyera.
Empoli - Lanciano
Empolijev trener ponovno ne može računati na standardne braniče Tonellija i Pratalija, no na raspolaganje mu se vraća veznjak Valdifiori. U obrani će ponovno priliku dobiti Romeo koji bi trebao činiti stoperski dvojac s Reginijem. U vrhu napada Empolija ponovno će zaigrati iskusni dvojac Tavano i Maccarone iza kojih će biti mladi reprezentativac Saponara. Kod Empolija i dalje nema duže odsutnih Camiluccija, Casolija i Mchedlidzea.
Gosti će u ovom susretu zaigrati bez suspendiranog napadača Fofane, te ozlijeđenih rezervnog golmana Casadeija, mladog napadača Ceccarellija i kapetana Mammarelle koji je neizostavan na bočnoj poziciji. U sastav se vraća Vastola koji je odradio suspenziju, a na stopersku bi se poziciju trebao vratiti Amenta. Uz Piccola i Plasmatija u tročlanom bi napadu trebao zaigrati Turchi.
Sassuolo - Cittaddela
Sassuolovom treneru probleme pred ogled s Cittadellom predstavljaju suspenzije sjajnog braniča Terranove, standardnog veznjaka Troiana i mladog napadača Berardija. Uz to, prvi put ove sezone Di Francesco ne može računati na ključnog ofenzivnog veznjaka Missirolija koji se ozlijedio. U napadu Sassuolu ne nedostaju alternative, pogotovo nakon što se Boakye u potpunosti oporavio. Marzorati će zaigrati od prve minute u obrani, dok bi Laribi mogao prvi put ove sezone zaigrati u početnom sastavu u veznoj liniji.
Gostujućem se treneru nakon višemjesečnog izbivanja na raspolaganje vraća odlični napadač Gianetti, no s drugi napadač Dumitru mu se ozlijedio i nije u konkurenciji za nastup u Modeni. Očekuje se da će Gianetti ogled s liderom započeti na klupi.
Novara - Crotone
Suspendiranog braniča Ludija u početnom sastavu Novare trebao bi zamijeniti Lisuzza. Drugi stoper Perticone ima gripu i ukoliko ne bude mogao zaigrati na njegovoj će poziciji startati Ghiringhelli. Među kandidatima za nastup ponovno je napadač Lepiller, no očekuje se da će Aglietti na njegovoj poziciji ponovno priliku dati Fernandesu koji igra vrlo dobro u posljednje vrijeme.
Gostujući trener osim na dugo ozlijeđene Correiju, Concettija i Torromina ne može računati ni na suspendiranog Del Pretea. Njega će na bočnoj poziciji od prve minute zamijeniti Matute.
Kuban - Dinamo M
Novi trener Kubana Leonid Kučuk započeo je pobjedom, a ni danas neće biti bez izgleda. Momčad mu igra izvrsno, a dodatna olakotna okolnost je to što mu je na raspolaganju čitava momčad.
Njemu će danas nedostajati trojica igrača - veznjak Jusupov koji je isključen u utakmici s Lokomotivom, branič Fernandez koji je usputno rečeno protiv Lokomotiva pri rezultatu 0-0 dostigao loptu i izbio ju glavom sa crte spasivši tako siguran gol, te bek Wilkshire kojeg nema već duže vrijeme te ga uspješno mijenja Čičerin.
Sevette - Zurich
Ono što i dalje muči domaćine jesu brojni neugodni izostanci koji se gomilaju iz kola u kolo. Tek što su suspenziju odradili Kossoko i Azevedo, zbog istog razloga danas neće biti važnih braniča Schneidera i Rueflia što bi moglo ponovno poljuljati zadnju liniju, a lista ozlijeđenih je i dalje nepromijenjena sa nedostupnim prvim strijelcem Eudisom, standardnim defanzivcem Kusungom uz još duže ozlijeđene Moubandjea, Pizzinata, Grippoa i Routisa.
Što se tiče izostanaka kod gostiju tu nema promjena u odnosu na prošlih nekoliko kola tako da Gavranović, Beda, Kajević i Kukeli i dalje nisu na raspolaganju.
Malmo - Sundsvall
Iako Malmo nije osobito podbacio u dosadašnje dvije utakmice pred njima će danas biti ogroman izazov. S obzirom na jučerašnju pobjedu Ostersa, Malmo će danas morati ići po sva tri boda i to sa čak pet pogodaka prednosti ukoliko žele proći u četvrtfinale kupa.
Dobra stvar po domaćine je to što nemaju velikih problema sa izostancima, zapravo samo je rezervni napadač Petrović izvan pogona, a ofanzivac Rantie je oporavljen i najavljen za današnji susret.
Sundsvall se prošle sezone suočio sa povratkom u drugu ligu, a sudeći po prvim utakmicama kupa niti tamo im neće biti previše lako. U obje utakmice do sada upisali su neugodne poraze, prvo od niželigaša Freja, a potom i kod kuće od novopečenog prvoligaša Ostersa. Osjetno je da su u prijelaznom roku ostali bez nekoliko ključnih igrača, a da novca za nova zvučnija imena nema.Problema oko izostanaka nemaju.
Levadiakos - OFI
Trener Levadiakosa Georgios Paraschos u ovoj utakmici neće imati nikakvih problema s ozljedama, a ni sa suspenzijama.
Kod OFI-ja imamo dva izostanaka, i to jako bitnih igrača. Nema lijevog beka Manolisa Moniakisa, a još veći problem je izostanak Alexandrosa Perogamvrakisa, prvog klupskog strijelca.
Tavriya - Metalurg D
Niti ozljede domaćine ih baš ne zaobilaze pa su tako izvan pogona još uvijek važan veznjak Svensson te standardni ofanzivac Kaliničenko bez kojega ne mogu napraviti puno u igri prema naprijed. Važan branič Jezerskij i prvi vratar Kahriman počeli su trenirati, ali nisu još uvijek spremni za igru.
Danas će se gosti ponovno suočiti sa konstantnim problemom suspenzija važnih igrača. Nakon što je u prošlom kolu veznjak Makridis odradio svoju kaznu, sada na tribine sele nova dva ključna igrača branič Čečer i veznjak Danilo koje neće biti nimalo lako nadomjestiti.
Bologna - Juventus
Dobre igre Bologne i dolazak najjače talijanske ekipe na Dall'Aru izazvale su pravu euforiju u gradu pa je stadion rasprodan dva dana prije utakmice. Slatke brige Pioli ima glede sastavljanja početne jedanaestorke budući da mu nedostaje samo branič Sorensen što i nije problem kada se zna da se u momčad vraća Cherubin. Osim Cherubina, povratnik u početnu jedanaestorku je i odlični ofenzivni veznjak Kone. Manjih je problema tijekom tjedna imao heroj prošlotjedne pobjede Gilardino, no on će biti potpuno spreman za nastup protiv Juventusa.
Gosti nemaju novih problema s izostancima što znači da će i ovaj susret propustiti duže odsutni ofenzivci Bendtner i Pepe. U momčad se nakon odrađene suspenzije vraća veznjak Vidal, a moguće je da će Conte koristiti i usluge braniča Caceresa koji se vratio treninzima nakon oporavka od ozljede. Juventusu nakon Bologne slijedi gostovanje kod Intera, stoga će Conte sigurno naglasiti braničima Chielliniju i Barzagliju, veznjacima Pirlu i De Ceglieu, te napadaču Matriju da ne smiju zaraditi žuti karton koji bi ih isključio iz konkurencije za derbi na San Siru.
Gijon - Barcelona B
Trener domaćih Sandoval je najavio kakao neće mijenjati gotovo ništa u odnosnu na utakmicu u Villarrealu. Jedina promjena će se dogoditi u zadnjoj liniji zbog suspenzije jednog od "šefova" obrane Bernarda. Uz njega utakmicu će propustiti veznjak Mendy, koji je već dulje van stroja.
Problemi s vratarima kod gostiju su ovaj tjedan stabilizirani. Treći vratar Banuz seli na klupu, dok će Masip ponovno stati među vratnice. Prvi vratar ekipe Oier će ponovno biti s prvom momčadi. Ovaj je tjedan nastradao veznjak Femenia. Ozljeda ga je spriječila da trenira normalno, što je treneru bilo dovoljno da ga izostavi s popisa. Uz njega nema niti braniča Edgara Lea te veznjaka Agostina Ca. Oni su izostavljeni zbog tehničkih razloga, dok je veznjak Lobato još uvijek na oporavku od ozlijede koljena.
Las Palmas - Real Castilla
Situacija s izostancima kod domaćih igrača bi bila idealna, no suspenzija prvog vratara Barbose te veznjaka Castellanosa je poremetila planove treneru Loberi. Uz njih dvojicu nema niti već dulje ozlijeđenih Alvareza i Garcije.
Toril bi u načelu trebao imati kompletan igrački kadar, no kao i uvijek postoji mogućnost da napadač Morata te vratar Jesus budu u službi prve momčadi. Potvrdu njihovog nastupa ćemo dobiti uoči početka utakmice.
Huelva - Girona
Ovaj je tjedan trener domaćih Barjuan iznenadio većinu pozvavši napadača Francisa Ferrona iz podružnice. Riječ je prvom topniku treće lige s 15 postignutih golova. Barjuan je za današnju utakmicu dobio i pojačanje u vidu prvog strijelca Chulija, kao i veznjaka Montora i Navasa te braniča Zamore, koji su odradili suspenzije te se oporavili od ozljeda. Ipak, van stroja su putem suspenzije branič Corcoles i napadač Riolfo, dok je spomenuti veznjak Alexander ozlijeđen.
Uz Herrera i Miguea, Rubi je ostao i bez veznjaka Sanchona koji je pretrpio ozljedu te veznjaka Garmendije koji je već dulje van stroja.
Borussia D - Freiburg
Što se domaćeg kadra tiče, najveći bi se problemi trebali naći u samom centru veznog reda, gdje će gotovo sigurno izostati Bender i Kehl, pa je vjerojatno da će početi Sahin. Također postoji dobra šansa da nastupe Schmelzer i Kuba, iako niti to nije sasvim izvjesno.
Što se gostujuće ekipe tiče, oni su gotovo potpuno kompletni, osim što se ozlijedio Cedric Makiadi, bitan igrač sredine terena, za kojeg se ne zna koliko će dugo biti odsutan. Iako trener Streich nije želio otkriti tko će ga zamijeniti na terenu, to je činio Flum kada je ovaj bio na Afričkom kupu nacija.
Reims - Rennes
Domaćima ozlijedila su se tri startera/kandidata za jedanaestorku (Tacalfred, Mandi i Ramare), a vraća se samo alternativa za Mandija a još nedostaju Toudic, Ghisolfi, Souare.
Gostima nedostaju Montano, Alessandrini, Ilunga, Konradsen, Feret.
Čelik - Leotar
Domaćima zbog kartona izostaje napadač Jasmin Mešanović, zbog ozljede branič Vlado Marković, a u zadnjoj liniji je upitan i nastup nedovoljno oporavljenog stopera Stefana Maletića.
Leotar ima velikih organizacijskih i financijskih problema, koji su se reflektirali na odlazak nekolicine prvotimaca ove zime, a novi igrači su došli prekasno da bi se stigli uigrati. Tako je momčad trenera Vladimira Gaćinovića startala s dva poraza, a posebno je bolan onaj na svom terenu od Radnika.
Catania - Udinese
Za domaće ne igraju Capuano (df 10/0), Spolli (df 22/1) a Bergessio (att 23/8) je upitan.
Za goste ne igraju Pasquale (df 17/1), Basta (df 19/1), Domizzi (df 22/1), Heurtaux (df15/0), Lazzari (mf 19/1), Pinzi (mf 15/2), Maicosuel (att 18/2) i Di Natale (att 25/15).
16.3. 15:00 Grosseto vs Modena
last, 22nd (19pts) v 9th (38 pts)
Grosseto
Injured: Esposito (mf 3/0), Yaw Asante (mf 2/0), Marco Giovio (att 0/0), Thomas Som (df 15/0), Angelo Iorio (df 19/0), Nicola Mancino (mf 7/1)
Doubtful: Abderrazzak Jadid (mf 15/2)
Modena
Injured: Stefano Sturaro (mf 8/0)
Doubtful: Daniele Dalla Bona (mf 14/0), Nascimento Lacerda William (att 8/0).
16.3. 15:00 Vicenza vs Ternana ah0, dnb1
20th (31pts) v 15th (35pts)
Vicenza
Doubtful: Marco Pisano (df 15/0), Matteo Gentili (df 4/2)
Ternana
Suspended: Luigi Vitale (mf 29/7)
Injured: Fabio Pisacane (df 7/0), Biagio Meccariello (df 6/0), Angelo Nole (att 19/4), Maurizio Lauro (df 20/0)
Doubtful: Matteo Ciofani (df 8/0), Massimo Gotti (mf 1/0), Matteo Scozzarella (mf 7/0).
Međusobni mečevi: ALLOA - BRECHIN
05.01.13 DIV Brechin Alloa 3 : 2
17.11.12 DIV Alloa Brechin 2 : 2
01.09.12 DIV Brechin Alloa 1 : 3
29.03.11 DIV Brechin Alloa 3 : 2
19.03.11 DIV Alloa Brechin 2 : 2
30.10.10 DIV Alloa Brechin 2 : 2
28.08.10 DIV Brechin Alloa 3 : 1
10.04.10 DIV Alloa Brechin 2 : 3
06.02.10 DIV Brechin Alloa 1 : 1
12.12.09 DIV Alloa Brechin 2 : 1
10.10.09 DIV Brechin Alloa 2 : 1
09.05.09 DIV Alloa Brechin 3 : 2
Dakle gg3+, 3+, 4+
ПАЗИТЕ САД ОВО ДОБРО :)
Одем да уплатим тикет, испишем парове, кажем радници (иначе знамо се) ево ти ово уплати ми и оставим на пулт 2е и папирић, одох до апотеке, враћам се питам је ђе ми је тикет :) она вели који тикет? кад је сконтала о чему се ради вели: сад је био ту 1 човјек и реко ми да макнем 1 и задњу и уплатим 2 е.
Е сад мене занима ако одем код газде и узмем снимак са камере, шта да радим овоме човјеку?
Јес да су 2 е али ја да се црвеним пред ђевојком кад је сретнем на улицу, јер ми је она од њених пара уплатила тикет, не желим...
пм у инбох ПЛС :)
aston vila 1
stoke 1
katania 1
bolonja x-2
sosiedad 1
getafe X
valensija 1-1
Kakva je tuta od ekipe ovaj city na celu s onim mrznovom od Mancinija. Zna sam da ne mogu dobit ali sam mislio da barem taj X mogu izvuc, rane ih nasle.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
1153313737052 Standard account
------------------------------------------
[4/4]
0742 16-03 16:00:00 Doncaster-Portsmouth
Konačan ishod 1 1,55
1225 16-03 16:00:00 Alloa Athletic-Brechin
Golova 90 min. 3+ 1,58
1231 16-03 16:00:00 East Stirling-Berwick
Konačan ishod 2 1,90
1065 16-03 17:00:00 Las Palmas-Real Madrid
Konačan ishod 1 1,70
Ukupno: 20,00
Maks. isplata: 158,20
Min. isplata: 158,20
Br. kombinacija: 1
16-03 15:43:47
Ajmo kladionicari,pustite postove i spamovanje.
Uplatite tih 10e
Leyton 1:0 42min Engleska liga.
95% sigurnost da ce na kraju da bude nerijeseno.
Grimsby 1 uzivo
http://www.youtube.com/watch?v=CRwVxFKd2d4 :applouse:
iovako je bio na klupu prvo poluvrijeme da je promasio ovako penal zavrsio bi karijeru :D
2:0 Leyton. Sto ne javi tu dojavu Biznismen? Nemoj se posle hvalit' tiketima odje nista.. :)
Nmg. javit kad nije bila sigurna.
Zbog toga velim te 10 da se stave. :)
kako ce mi ovo uracunat sto se desilo sa utakmicom alborg-nordsjalend?
http://oi50.tinypic.com/34yqiqw.jpg
Ja vjerujem da ti je kvota 1, s obzirom da je napuštena utakmica u 18. minut zbog snijega.
Popravni tiket:
Lille 1
Valencia 1
Sochaux 1
kvota 5.9e u Lob.Srecno svima :)
Zasto svi zapinju za ovu Valensiju?! Betis lagano moze da im uzme bod...
Moze li bit gora ekipa od ovoga Lyona smrdljivog? Tesko?City mozda?nee ipak su najgora sve im *****
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
sto se desava sa bet365? ne mogu 80% in-play utakmica da odigram, daju mi pa mi sklone, blokiraju, zatamne sve odjednom, koma.
ne znam o cemu se radi.
Nemam taj problem..Moguce da ima malo trokira, zavisno od acc-a