Dobro te iscimasmo da objavis datume :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Dobro te iscimasmo da objavis datume :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jad :) Cuti ovo je super,majmuni mi ni mail poslali nisu.
Ja sad gledam opcije ima samo u srijedu let tj 3 dana ranije i u nedelju tj dan kasnije pa i da mi daju besplatno zamjenu za odlazni let ja kad saberem 3 odobe sa aerodroma do grada i nazad pa opet isto u povratku pa 3 nocenja Milan i jos jedno dva u odlasku ( doduse nisam bio pa ajde de) vidim fino da cu kolima opiciti tamo.
Kad saberem i oduzmem cini mi se pametnije.
Voz Malpensa Milano centar koliko vidim je 13 eura pa puta 12 karata eto ga 156 eura samo to.
Neka prenoci pa cu resavat ove muke:)
Ovako se nisam iznervirao jos kad mi je Malev bankrotirao i 4 karte za Amsterdam sto kupih za sebe i prijatelje ostase u vazduhu a hotel uplacen ooo kad se sjetim.
I ovo ce se rijesti pa cemo svi nesto nauciti iz ove moje odiseje.
Ne mogu da vjerujem da ljudima nisu poslali obavjestenje bar na mail. Ili nazvati pa reci izvinjavamo se...pi kakva neposlovnost i q-bolja za putinike.
hahaha zato sam te i pitao kako si našao "spojeno" ... :)
sjećam se da su letovi od kraja marta bili ujutro, utorkom i subotom a sad su stavili srijeda i ned i predveče :)
za povratak ti je ok, noć u Milanu, samo da se snađeš za polazak, imaš iz Dubrovnika za Bergamo od skora...
Žao mi je što nijesi vidio kad sam ja pisala o tome, dobila sma mail i odmah ovdje objavila. Imaš i treću opciju, da ti vrate pare koliko si platio i to je to. Srećom ja sma imala smao let za Milano tako d ami je novo vrijeme još bolje ispalo.
Imaš Terravision bus, u jednom pravcu je 8 ili 6 eura zavisi od satnice. Ide do centralne stanice.
Nisam uopste uhvatio pisanje o ovoj temi ranije,sad vidim da nisam sam u nevoljama pa mi je lakse[emoji38]
Nije mi bas najjasnije sta tacno znaci ovo ako je potrebno na slicnoj liniji ? Znaci li to da ja mogu ove karte da mijenjam za bilo koji let sa wizzom glavu za glavu? [emoji38][emoji38][emoji38]
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Pa evo 10 dana kma otkad je ova promjena... I mene su zeznuli jer imam konekciju za Barsu pa za USA... Ja sam refundirao jer smecari nijesu odgovarali na emailove... Preko Budapest sam bukirao i 'pukao' oko 50tak eura sto opet nije strasno. Ja sam stvarno dobio email ali opet tako da mijenjaju... Juce dobijam email od Ryanaira da je let promijenjen a reko' sta je ovo... Oni pomjerili let 15min
Vidi imas li Voloteu iz Dubrovnika za Veneciju ili iz Tirane za Milano... Imas opcija sigurno
Ja sam uzeo ovaj smijesni smjestaj na Malpensi za sledecu nedjelju
https://www.zzzleepandgo.com/index.php?page=home
Dolazim oko 9 uvece, a imam odma u 6 ujutro let. Tako da mi se najvise isplatilo ovo da uzmem, jer mi je pakao da se budim u 4 i trazim taxi za aerodrom iz grada ili okoline :)
Ovo je top stv ali preskupo..U ovaj bidon da spavas za 50e
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Kad se mora...
Sent from Tapatalk
Ovo kao datacentar... za kineze :D
Sent from my iPhone X using Tapatalk
http://www.bankar.me/2018/02/09/od-1...rte-u-prodaji/
Evo znojavih poljaka jos... Dajte ih samo dajte :D Dobro spavaju, ali nikakvi vanpansionski potrosaci :D
Dje bi moga' co'ek da se izgubi na jedno nedelju dana u UK? Kako najlakse do toga?
Viza uskoro istice pa bi mozda jos jednom da je iskoristim.
Idi u Dablin (kad ides iz UK ne treba ti irska viza)
Bio sam u Dablin par puta (kratko doduse).. Mozda bi prije u kakvu vukoyebinu, dalje od gradskih prilika.
Onda definitivno Skotska (sto i ja planiram sa ostatkom svoje vize)
Bih malo i po Skotskoj (opet sve kratko)... Taman bi mi nesto kao 'Inverness' odgovaralo iako bi morao onda da biram vise mjesta jer bi ti uzludio nakon 2 dana ili se prepustio 'Loch Ness Monster'-u :p
Ja sad planiram 2-3 od 11 dana, sto idem u VB, u Skotsku, mislio sam Edinburg eventuanlo Glasgov, moram neki plan da pravim jer krecem za par dana :D
Da se posjete lokacije iz Outlandera, može može... :D
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ne treba mu viza ni da leti iz CG ako oce, kad mu je vec validirana :)
Bio ja prije nedelju dana, i Edinbra, i Glazgo.
Oba grada zvek, a skroz suprotna jedan od drugog. Makar po jednu noc u oba grada. Vozom su 30min jedno od drugog, dobra povezanost, jeftine karte, a i tamo nije preskupo kao u Londri.
Super, pa sto preporucujes, po dan u oba ili nedje dva? Možda jos nedje gore da odem? Od 13 do 24 sam u VB a Londona sam vec vecinu vidio, planiram i turu do Stonehedgea, Bath, Windsor..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ljudovi možete li proslijediti tips and tricks (ovdje ili na privatnom) dje trgovat u Beču? Parndorf ne mogu da stignem da obidjem, a pored Mariahifler Strasse ima li potrebe još gdje ići ili je to sve na jednom mjestu? Može li se tu ne skupo pazarit?
https://www.booking.com/hotel/it/asc...=total;ucfs=1&
Kome treba smjestaj u blizini Malpense, preporucujem hotel Ascot Lodging, oni vas kupe na aerodromu i voze na let kad treba. Sobe su velike, ima wifi, nije skup, a mislim da je cak ukljucen i dorucak u cijenu.
mislim da bi se do Milana moralo ici taksijem, ali kome treba samo nocenje- ovo je dobra stvar. U okolini postoji restoran, prodavnica, itd.
Ja sam bas taj hotel i rezervisao i to preko njihovog sajta jer je skoro duplo bio jeftiniji nego preko bookinga. I kad je doslo do ove promjene datuma sa Wizz airom bez problema su mi refundirali novac i ako nisu morali.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Albanci drze, hotel nista posebno, ono 1 zvjezdica.
U hotelu se ne sluzi hrana, pa ili nosite sa sobom da jedete ili da vas bozi neko 10 min do najblize picerije pa da tamo jedete i vracete se
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Tako je i bilo. Hvala, znam za Flygbuss, jos iz Malme. Nego kasnili malo iz PG, a samo zbog (ne)organizacije na aerodromu. Jos nisu culi za bar-code, pa to je show kako lijepe brojeve po onom vjetru :D
Odvoje priority i standard, a onda sve odjednom puste - kao stampedo... koja je onda poenta priority osim dvije torbe - veca i manja? A vece torbe “uzimaju” bez ikakvog pravila... sto je super, jer se brze odradi ukrcavanje.
Na srecu piloti su to nadoknadili i to cak 15 minuta prije redovnog vremena. I onda trka do pasoske... tamo se brzo napravi guzva, jer pitaju mnogo vise nego na bilo kojoj drugoj shengen granici (povratna karta, smjestaj i jos par pitanja). Pa su zbog snijega rucne prtljage izdali kao i redovno chekirane - na traci.
Bus je cekao do 23:55... a onda jos 60-70 min voznje do Stockholm central. Redovno je oko 80. U to doba Uber je zavrsio posao za dalje... inace kartica za 72 sata za sve vrste prevoza po gradu je 250 SEK. Odlicni autobusi, metro, voz...
Sale kad si letio? Bratova djevojka je išla 9og letom i tamo je čekao brat kolima, nadam se da nije taj dan jer si mogao s anjima hehe.
12. Feb :)
Imate akciju VUelinga, troje putuju po cijeni za dvoje, ili to znaci 33% popusta. Traje jos 3 dana.
jedino djevojka decka njenog da povede :(
Moze i ona tebe i curu ti :D
Strasna stvar za svingere. Hvala u ime kluba svingera sa Zabjela.
Ako bi se odlucio za ovu Skotsku... koji grad preporucujete? Kombinacija obliznjih bez duzih putovanja?
Nesto pikiram Edinburg trenutno.
Kako doc' do tamo? Vidim da do tamo izgleda jedino preko Stanbola i to karte po 400e. A i cekanje u Stanbolu nije kratko za ove sto gledam.
Kontam RyanAir ide do Londona za nekih 150e a onda cimanje... vozom? Nekih 5 sati do gore i jos toliko (obicno preko 100e) za povratnu.
Ima li nesto bolje? Lakse? Povoljnije?
Stotinak eura ti je povratna avionom London Edinburg...