kasnjenje plate i ostalih dugovanja eo vise od nedelju dana, a kao da traje vjecnost :mad: :mad: :mad:
Printable View
kasnjenje plate i ostalih dugovanja eo vise od nedelju dana, a kao da traje vjecnost :mad: :mad: :mad:
Kad ne mogu da treniram zbog paklene vrucine, pih!
Patoloski lazovi!uh!
Komšija koji iz auta pusta muziku za cijeli komšiluk :( Već drugi dan nam ispira mozak sa narodnjacima, a ne mogu opet da ga dozivam kao prošle godine : " Hey, DJ oli smanjiti to." ili još gore da uzvaratim i ja sa muzikom :D
Povišen šećer, odričem se koka kole, jbg.
Kad mi moji stvaraju pritisak oko faxa (a oni samo srednju zavrsili)
Sent from my digitron
Moji sinusi gubavi i to sto imam temperaturu grrrrrrrrrrrrr
Komari,nevidi..i ostale barecine koje se kupe trenutno na sijalicu
ivan ivanovic
Nervira me sto me nista (trenutno) ne nervira.
kad nesto progovorim nadje se neki hajvan da to izrimuje. moda valjda...
Sto si se ti mala pomamila tako, a?
Lijepo je to sto povezujes srecu i alkohol, a pijes samo sokice.
ko bi rekao... :)
To što me preodavno ništa nije izbacilo iz takta. Osjećam se ko kreten. Totalno sam oguglala. Možda bih trebala na nekakvo ratište. Ili makar u MUP da radim.
Sljedeca stvar me je dovela do suza maloprije.
Sestra i ja narucile taxi, i dok cekamo dodje dedica i stane na stajaliste, i ceka i on.
Kroz par minuta nas taxi stize i on krece da udje.
Posto sme setra i ja bile malo dalje, trebalo nam je malo da stgnemo do njih, al uglavnom moglo se vidjeti da deda i taksista razgovaraju.
Kad smo stigle sestra i ja smo rekle da deda udje prije nas, pa cemo mi zvati drugi taxi, na sto je taxista rekao da je sve ok da udjemo,
i da dedin taksi stize. Dedica se vec pomjerio i nas dvije udjemo, i ja onako kroz pricu prokomentarisem kako ne udje deda, nego ceka njegov taksi,
mislim sta ima veze ko ce u koji taxi uci (ja sam mislila da je deda narucio taksi takodje)... Kad samo cujes taksistu
*A ja sam njemu reka da ne ulazi, a dok udje, dokle izadje, zora ce nas nac, odje da ga cekam 2 sata usporenoga, eto drugi taksi ce naic.. Ja sa narodom po cijeli dan odje, nervozan sam strasno jos njega da cekam*
Ako cete mi vjerovat, ostala sam bez teksta. Izadjosmo iz taksija sestra i ja, ne u cudu, no zgrozene do te mjere da smo stale na ulicu i samo se gledale kao ludaci na 40 stepeni. A taksista, pa da mi je brat rodjeni, tako zivio kakav si olosu, smece.
PI! Ne mogu vjerovat...