MA jokkkk ne lozim vas....
Printable View
MA jokkkk ne lozim vas....
Ja to nikad nisam rekao, nadji post ili lazes...
http://www.hdfreaks.cc/wcf/images/smilies/minigun.gif
Je li to sekvent 350?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Bogme rekao si da se bojis da ugradis plin za ne bi sjebao apoteku, onda da si se raspitivao okolo i da su ti rekli da ne radis to, onda da je boca opasna i td...
Nego, sto ti je stavio? CNGLPG Stag 300?
Da, a to je pisao neđe početkom 2012. Trebalo mu je dugo da prelomi..
Nema ga na forum vise, sad ne izlazi iz auta :D
Muva ciganke sa Konika, ja ga vidio :D
Posto sam jedan od onih koji sipaju gorivo samo na Eko pumpama interesuje me kakav je dizel na Europetrol-u. Idem na put a vidim da su snizili cijene. Nije neka usteda ali eto :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sipaj slobodno.
Kia Sorento 2.5 dizel, koja je realna potrosnja prve serije ~2005
mobile.de kaze 6 -10 nesto mi je to malo... ?
Dzipcina 2.5 mora trosit toliko.
Dje je najbolji benzin?
Ja vise od 4god sipam dizel na Europetrol pumpi na ulazu u dg i nikad do sad nisam imao ni jedan jedini problem. Gorivo dobavljaju iz Italije. Jedno vrijeme sam sipao na Eko pumpi, isto na ulazu u dg i na osnovu prilicno velikog broja kilometara vidio sam da je mi je osjetno manja potrosnja kad sipam na Europetrol.
Od ljudi koji rade tamo a i par puta sam vidio cisterne sa italijanskim tablicama iz kojih presipaju gorivo.
Jedino ako nisu u zadnja 2-3 mjeseca nesto mijenjali. Bas cu da pitam sledeci put.
Je li realno da tvrdis da ti bolje od mene znas sto sam ja vidio? :)
Ne pada mi napamet da bilo koga ubjedjujem, koga interesuje lako ce provjeriti. A sto se mene tice, ja sam zadovoljan i nemam problema sa njihovim gorivom pa odakle god da je.
Samo razmisli malo, neko kupuje gorivo u I, i onda to gorivo se transportuje cistjernama iz Italije do Danilovgrada...a milion rafinerija ovamo...
Jes' ti iz DG-a?
Jesam. Znam skoro sve momke i poslovodju sa te pumpe i nema razloga da mi pricaju nesto sto nije tacno.
I sigurno su imali neku racunicu kad su to radili i vjerovatno jos uvijek rade.
Kazem ti pitacu ih opet, cisto da znam kakva je sad situacija.
To je to.
Pa jesi li vidio ili su ti pricali? :-D
Sent from my LT22i using Tapatalk
Pise ti, samo pogledaj 5-6 postova iznad ;)
juče bi na Bonus kod Autobuske plin 79c!?