Touran i Lexus su ti inace tu negdje.
Printable View
Do koliko repa Tourana, i zasto ne bacis pogled na jednog Versa sto se prodaje?
Dje da bacim pogled ?
Tauran do 7,8,9000e od prilike...
Gledam sad na diler ali izgleda da je prodata.
Ima na diler novijih Taurana.......
Kolko je bila ta Tojota ?
Toyota Verso 2013 ili 2014.
Ja oću WV
Znam,,,
kolege, moze mala pomoc. Prijatelj ima novu Skodu Superb 2.0TDI i cesto mu kada iskljuci auto ostane ventilator za hladnjenje motora ukljucen. Do sada je cekao po 30min-45min da se ventilator iskljuci ali se to ne desava. To mu se sad zimi desava svaki drugi-treci dan . Auto je preslo 30000km i jos uvijek je u garanciji. U ovlascenom servisu su mu rekli da ventilator ostaje ukljucen jer je auto prije toga otpoceo proces regeneracije partikularnog filtera . Da li je moguce da filter mora da se regenerise svaki dan na autu koje je preslo 30000km ??
Vjerovatno ga covjek ne odradi pa mu se desava da se svakodnevno zapocinje regeneracija i on je prekine. Neka je zavrsi pa onda nece imati tih problema neko vrijeme. Svakako ako samo vozi grad onda ce mu svakih 500+km paliti regeneraciju.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Naravno, to su ta sranja od kojih ja bjezim.
hvala vam na odgovorima, a kako da on zna kad je pocela regeneracija pa da ne zaustavlja auto? Posto auto ne pali nikakvu lampicu
Digne obrtaje na ler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Broj obrtaja mu je povećan u leru.
Zapoceo je proces regeneracije koji nije zavrsen i svako sledece paljenje on nastavlja proces regeneracije kad postigne odredjenju temperaturu, vjerovatno ti prijatelj vozi kratke relacije, prces regeneracije se prepoznaje tako sto zakuca obrtaje na 1000 kad je na leru, onda treba nastavit vozit auto nedje na otvoreno jedno 10-15 km, 3 ili 4 brzinom ako je manuelac izmedju 2000/2400 obrtaja, a ako je automatik ubacit u S, posle zavrsetka regeneracije ne gasit auto jedno 5 min da spusti temperaturu ulja jer kad je toplije vrijeme dostigne i do 120c, bar je meni tako na 1.6 tdi, svaki proces regeneracije koji nije zavrsen podize nivo ulja u karter.
Kako ovoga nije bilo 90-tih godina,pa kad stariji ljudi dođu na parking i bi da idu doma,a ono krene regeneracija,pa nas,koji smo visili ispred zgrade,zamole da provozamo auto..."ali navrtite mu malo obrtaje,momci"
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
45 min ne gasi ventilator? To nema veze sa regeneracijom,to je neki drugi kvar.
Dijagnostika pa će sve bit jasnije. Neka pritisne ove iz ovlašćenog...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
To ti je isto na kao meni g2 ljeti,svaki put tokom voznje pali regeneraciju kada ga ugasim[emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
https://www.autoscout24.de/lst/uaz/buhanka
Ima li je ko u CG, kako se pokazala?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ispalo starom dugme od rucne tj puklo unutra i ne drzi. Dje ima da se uzme? Otpad? Vw Tuaran
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Zeljko Bogicevic na braticu..
067572051