Marusic je desni wing back.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Printable View
Marusic je desni wing back.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ne razumijes lepetenac italijansku taktiku. On je i dalje bek u Laciju, samo ofanzivniji jer igraju sa 3 fakin stopera
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvarno dobre igre reprezentativaca u Evropi pa i ne čudi što imamo dobru gol razliku !!! Za nas je bolje što Jovetić nije igrao protiv Porta jer su bili baš agresivni a kako on uvijek traži loptu i ide na dribling u prijemu moguće da bi ga neko slomio !!! Sjutra će vjerovatno igrat u prvenstvo ( makar mi tako djeluje taktika trenera da su fokusirani na prvenstvo jer objektivno nemaju ugrian tim za velike domete u CL ) pa taman da se malo zagrije pred meč odluke !!! Ono što je nejasno je neigranje Savića ali tu avanturu su platili porazom !!! Ovi ostali svi zapažene uloge pa se očekuje dobar fudbal :)
Jovetić u prve noćas, e ***** im mater te igraju u petak, računa sam da će igrati nedelju eventualno subotu zbog LS pa dogovorih kafanu...
Što se Kojaševića tiče fantastično, skoro svi su nam u top formi, ne pamtim da je ikad ovako bilo, dočekat ne mogu 5. oktobar
Sent from my P10 using Tapatalk
da se samo napomene Luka Djordjevic opet postigao gol
Nekako imam osjećaj da će ipak Mugi biti "pogodniji" za našu igru :D
Mislim da je jasno ko bi trebao da igra sa Joveticem u napadu.
Ja se samo nadam da nece Jovovic biti na krilo ili dje vec. Jak je niksicki lobi u nasoj reprezentaciji, a on je kesa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa zašto bi bio, svi prvotimci su spremni da počnu u svakom smislu, ne vidim razlog zašto bi Tumba nešto izmišljao.
Cekam da Raicevic da gol u drugoj ili trecoj italijanskoj ligi (ne znam ni dje igra ove sezone) pa da i njega pojedini prozovu kako treba da pocne protiv Danaca. Djordjevic nikad da valja nije odigrao za A reprezentaciju (srecom je igrao uglavnom na prijateljskim), a i u mladoj se nije isticao iako su svi od njega najvise ocekivali. Da mu nije bilo Grofa, ove sezone bi zario i palio po drugoj portugalskoj ligi ili slicnoj po kvalitetu. On ionako nije klasican spic, tako da ne moze umjesto Beca.
Za razliku od njega, nesudjeni zet je umio da se nametne i da poneki gol za A tim. Uglavnom korektno odigra, ali ga ljudi ne vole, kao sto niksicani ne vole Beca, pa sve da zavuce 3 komada Dancima, oni ce ga i dalje pljuvat'. Pola stadiona se nece radovati ako ga ne daj boze da u cetvrtak.
Srecom, Tumba zna kvalitet obojice pa je svima jasno da je Mugi starter.
Tumbina jedina dilema je ko ce u paru sa Djidjom na sredini, Scekic ili Ivanic. Ostalo je jasno pod uslovom da nas konacno zaobidju povrede.
Good druze, luka djordjevic je klasicni spic evo par godina. To sto je beco bio desno a djordjevic i bakic lijevo krilo kod brne znanca to zaboravi.
Mali treba da igra pravo u spic ovaj mec
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nijesam siguran da je Djordjevic slabiji od Beciraja.
Prvo ne bi.mu jedan Zenit ponudio ugovor na 4 godine, drugo igraju istu ligu a dje je Djordjevic sa golovima a dje Beciraj.
Ono sto je Beciraj promasivao posebno protiv Rumuna garantujem da ovaj ne bi.
Ako sam u nešto siguran , siguran sam u to da je Luka školovaniji i pismeniji igrač od Beća
Djordjevic je po meni dosta bolji od beciraja sto se tice zavrsnice i snalazljivosti/gole tehnike.
Beco je kondiciono i fizicki bolji.
Zna li ko dje se mogu nabavit karte za utakmicu lakse a da to nije u redove? :D ako ima ko da bi nabavio na sjever neka mi se javi :P 2 karte :D
sto se karata tice vec su ih raspodijelili, ostalo je par za jug i sjever.
p.s.
raicevic se upisao u strijelce
http://www.vijesti.me/sport/frans-fu...-monaka-956678
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Lazio razvalio danas (6:1). Marušić je postao zvijer od igrača.
Koliko vidim i danas je brutalno odigrao i praktično obezbijedio sebi za sada mjesto u prve.
Sent from my P10+ using Tapatalk
zasto nema Jankovica ni na klupi protiv Cukarickog??
Vlado danas 2 gola
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Marusic gazi. Pun je snage - ore po strani.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
http://tv.isport.blesk.cz/video/3695...l-jovovic.html
kako mu je dobar prvi gol, iz prve u raslje
Povrijedio se Cornelius [emoji14]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk