Nisi jedini
Printable View
Zavezat' pa pustit' voz da ide po najmanjoj mogucoj brzini - to je najmanje sto zasluzuju ovakve "kreature"! Zali Boze pasa koji stradaju zbog ovakvih monstruma!
http://www.pobjeda.me/2014/03/03/str.../#.UxWenn9w2BV
Sent from my 9790
Nerviraju me ovi moderni strani izrazi.Sad vidjeh temu na forumu "Najgori DATE...".Hebala vas Amerika vise.
Edit .. Jos me vise nerviraju ovi sto im apsolutno nista ne valja u ovoj drzavi..Uglavnom je rijec o neuspjesnim ljudima u svakom pogledu, koji za svoj neuspjeh optuzuju okruzenje, a ne sami sebe.Svi su coce proputovali po po` svijeta pa su vidjeli kako je tamo sve bajno a odje nista ne valja.Da im nije ekskurzije, ne bi ga sjevernije od Bioca isli.
Takva me nervoza digla da bih sad najradije posa u kakvu šumu dje me niko ne cuje i dobro se izrika, ono magaracki, nekontrolisano!
sve sve sveee, sam sebe nerviram aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kisa, cak i kad ne pada
Otkad mi je engleski postao 'maternji' ne propustam priliku nas da prozborim kad god mogu, a jos mi je i milije da ga cujem i koristim raznovrstan vokabular. Kako bogat jezik imamo svjesni nismo, i nema uopste potrebe da koristimo strane izraze. Jedino narod sa nedostatkom sopstvene kulture pola prica na maternji a pola na engleski, i onda se vidi kako su ponizni i nismo na stupnju razvoja. Npr filipinci i ostali azijati.
Ah, braco. Taman onda da izbachim safru odje. Naleceh na ovo danas:
Quote:
(TAMONEKA"FIRMA") je advertising studio iz Podgorice, ...
O, Njegose, oce nas.
Selfie..
i Ellen DeGeneriK
Posted via Tapatalk
A volite i vi da bacite tu i tamo po koju. Pjesme za drajv, vjuova... E ko vas ne zna.
banujte se momentalno
Ne diraj mi mjuzu za drajv ! :D
Posted via Tapatalk
Kako bi preveli selfie? Cak su i Hrvati odustali..
Posted via Tapatalk
Samoslik
kad nekom pozajmim novac i onda moram da trcim za njim, i da trpim jer me vuce za nos!
tako mi i treba..
Nervira me kad neko bulevarom vozi totalno sporo lijevom trakom a ne namjerava da se iskljuci.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Artemis, zakljucala je najstrasniju temu....
Uzmi 2 andola :p
Dva-tri lika koja na rekretaivnu kosarku koju igramo 2-3 puta nedjeljno svaki napad traze faul. Znaci krenu li na ulazak ne postoji teorijska mogucnost da ih zaustavis a da ti ne trazi faul. Ne diras nikoga, stojis, dignes ruke, maknes ruke, maknes se citav, kines, prnes...faul! I jos bi se svadjali da je bio!
Mrzno mi je kad je muško pi*zda, pih, nikakvog respekta nemam za tu osobu više. Diže galamu i halabuku al kad treba preći s riječi na djela, podvije rep, pih vala.
http://shamaiba.com/wp-content/uploa...02/drzi-me.jpg
Nešto ovoga tipa :lol: :mrgreen:
Ništa me ne nervira! Poluđeću!!!!
Popišam se i na renoviranu prugu i na sve nove vozove i na komplet ŽPCG, kad se niko ne javlja ni u nikšićkoj, ni u podgoričkoj stanici!
U niksikoj nikad niko se ne javlja. Ako ti treba red voznje imas na sajtu http://www.zcg-prevoz.me/lokalni-red-voznje.html
Vratih se i citah neke teme i postove iz 2005 i 2006. Ja ne mogu povjerovati koliko je dobrih ljudi banovano, a koliko je jos dobrih ljudi batalilo forum iz trivijalnih razloga...
Nista me ne moze iznervirati kao kad se ljudi kunu u Ostrog...
Danas se vracem vozom iz Pg ka Nk i neke dvije cure Niksicanke , posto sam bio dokon tacno su 52 puta za 70 minuta voznje upotrebjile rijec Ostrog...
Ali best moment mi je bio dolazi stanica Ostrog , i jedna curka kaze drugoj jesmo li konacno dosli do ostroga , ostroga ti ??
NIkad mi nece biti jasno sto se ljudi toliko u Ostrog kunu...
Drug jedan, što čini ni on sam ne zna..
ovi adf.ly linkovi po forumu, ne bih kliknuo ni za spas svijeta.
Svrha zabrane posjeta u cetinjsku bolnicu jer se pojavio grip. Oni unutra su zatvoreni sa bolesnima, ja sam napolje u kontakt sa bolesnima..why baby why?!
E i ja imam jednog druga koji nikad da izbaci tu naviku da se tako kune, samo sto on ne ponovi 52 puta nego 520 puta.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Glasno mljackanjeeeee. Kad neko pored mene mljacka ako mi je neprijatno da mu kazem automatski pobjegnem u drugu sobu dok ne zavrsi jelo.
Kad mi život opali šamar.
jednako me nervira i kada ja vozim 55 kmh lijevom trakom na putu dje je ogranicenje 50 kmh, i naidje paranoik sa dzipom i blica mi i svira da se sklonim iako vec idem preko dozvoljene brzine.
nikad se u tim situacijama nisam sklonio niti cu pa da je zivot u pitanju.