za nevjerovati..smucio mi se onaj sofranac, on ne bi trebao vise komentarisati tenis..ovo je nesnosno koliko je pristrasan...a njegove upadice tokom poena, prosto nevjerovatno kako ne moze da zacepi tih 20-30 sec..
Printable View
za nevjerovati..smucio mi se onaj sofranac, on ne bi trebao vise komentarisati tenis..ovo je nesnosno koliko je pristrasan...a njegove upadice tokom poena, prosto nevjerovatno kako ne moze da zacepi tih 20-30 sec..
Ima li zivih... Ima, Ima... Ko zna koliko u ovim toplim nocima ceka pocetak Kopa Amerike... I ko zna koliko provodi noca sa par prsatih plavusa... 0-3 je 2.20 NEREALNO visoko, s obzirom da ce Bolivija parkirat bus ispred svog gola...
Prvi glas za prsate plavuse.
Priznaj koliko si puko na Tsongu. :)
Ne spominji mi "tog". Zbog njega i pratim Kopa Ameriku.
Znaci neka vadilica je pala na autobus ispred gola.
Ali under na Bud. - Fljam. tip of the day sa sve slikom Varvara. What a fail. :D
Ali neka, ima nade za tebe da uzmes grdnu lovu kao poneki.
I vidio si da je tacno objasnjeno kako jedino moze biti da nece biti tako. Samo kiks u odbrani, I napravio ga onaj pseudotalenat koji mene ne bi moga izgurat... A vjeruj mi, to je veoma tesko... A pala matrak vadilica kad ne izdrzah no dodadh jos jedno *****, koje pocelo da zahebava...
Elver Banega organizuje igru Argentine. Zemljo otvori se.
A dobro je pa sam se ja prepelica prepao za Zetu da ce zajebat. Kakve amatercine.
Rezon ti je bio FANTASTICAN. Covjek ne moze uvjek sve sam da isprati, pa nekad dobro dodje kad zna da neko drugi moze nesto da dobro izanalizira... Meni se dogodilo da sam "osjecao" kosarkasice CG dok nisam imao centa a one bile totalni underdog. Cak 11 kvota protiv Spanije, a gratis hendikep od 14,5. Kad sam primio platu, uleceh na njih na svaku zivu igru i trt. Jedini poraz.
Aooo malera. No je malo to rec.
Odje Trnavu obavezno dvojku, ali odma cim izadju kvote, jes da je tesko rec da je za ovu ekipu nesto hendikep, ali Korac i Skuletic ne igraju, istekle su im pozajmice. Fljamurtari ce davat golova do zadnjeg atoma snage, zivot ce im uzet. Tako da vjerovatno imam vec kvotu oko 3.
Jesi i gledao mec? Obrati li paznju na Padovica? Golubovic je bio takticki uzasan, ali ovaj je uzasan jer je jednostavno uzasan.
Bio sam na tribine. Ja tu nista, ali bukvalno nista nisam vidio. Jednu ekipu koja je bogsamiznakako radila te pripreme jer ne mogu sprint od usranih 10 metara da istrce. Plus, to su jednostavno losi igraci.
Vidjelo se s pocetka da je Fljamurari zadovoljan i s 0-0 ali kad su vidjeli s kim imaju posla kazali su im.. Sto je najgore nisu ni oni mnogo bolji, samo sto je to 11 ljudi koji ce trcat 48 sati bez prestanka.
Bekovi ne postoje, nema ih.
oce li mi samo neko objasnit kako je na nas bila kvota 1.45 to mi nije jasno
Dobro sad... Da smo mogli dobit, mogli smo. Da ima tu odlicnih igraca, ima. Ali dogadjale su se cudne stvari. nismo imali desnog beka, a tu im je bio najbolji igrac. Bukvalno se Golubovic nije vracao na svoju polovinu. jednom mu se cak Razdrao Radovic da vise pokrije tu poziciju... Stoper je izmisljen. Vjerovatno ga forsiraju jer pokusavaju da ga prodaju. Jer je mlad. mlad, a veze nema. trenutno... Ugusili smo jedinog covjeka koji sam moze da da gol, od spiceva. Adrovic je igrao na svojoj najgoroj poziciji, koju nikad ne igra. desnog poluspica... I mec je prelomio taj idiotski gol koji smo primili. I to se desava svake sezone. Desavaju se idiotske greske. desava sa da jos nijednom ne docekasmo pocetak evropske kampanje sa ambicijama. Uvjek je to neki vakum izmedju sezona.
Prozvah Banegu i covjek je napravio katastrofalnu gresku.
A sto mi napravi Masha.
Posto ce me Masha zakopat' trebao bih da pocnem da razmisljam kako da se vadim sad.
Mad_Dog imas li neki par za singl?
Ne znam koliko je koji siguran za singl ali bi ova tri trebala doc. I ne zalijeci se, jer su to ipak divljaci.
Neman 1 (Bjelorusija)
Rid - Kluz 3+
Valerenga 3+
dinamo - bazel 1-2 nisu odavno
Hvala. :)))
Kako igra Kvitova sve joj yebem. Pola atp liste bi smakla danas.
kalmar - treleborg 1-1
usa - columbia 0-2 w
a nije masha toliko lose igrala koliko je ova muskarac
Servis joj je katastrofa. Uzme brejk i onda duple greske.
dje je najbolja kvota na djokovica?
Nadal ce prosut Djokovica danas .