Originally Posted by
lucke91
Jankovic je bolji mnogo nego sto je ovo nocas odigrao ali on iza sebe u zadnjih mjesec dana ima mnogo jakih utakmicama u nogama pluz kazahstan, tako da ga je umor stigao, znam dobro koliko moze a moze mnogo....
Petkovic - 6,5 siguran kad je trebalo mada bez posla ozbiljnijeg....
Marusic - 8 odlican danas, siguran u defanzivi, pomagao naprijed mnogo a tu je i asistencija
Tomasevic - 7 siguran, bez gresaka manji dio posla u odnosu na Savica
Savic - 9,5 Stavio spica u dzep, prekinuo more napada, bio siguran, ucestvovao kod gola, po meni igrac utakmice
Stojkovic - 7 Odradio sto je do njega, manje ukljucen naprijed jer ipak nije mu prirodna pozicija
Vukcevic - 8 Odlican po meni danas, drzao sredinu u oba pravca, mozda i kljucni igrac u ovoj formaciji Tumbe
Ivanic - 7,5 U prvom poluvremenu odlican po meni, odlicno povezivanje igre, dobri pasovi, u drugo slabiji jer je izgubio snagu
Vesovic - 7,5 Dobar danas, trudio se mnogo, trcao, driblao, radio sto je do njega mada prebacivanje na lijevu stranu mu nije prijalo vidi se.
Jankovic - 6,5 Danas umoran vidi se, imao par prodora, ali nista posebno.
Jovetic - 9 Ucestvovao u svim napadima, odlicno proigravao dao gol, odlicna tekma.
Beciraj - 6,5 Slaba forma nocas, mozda je umor i kod njega, van utakmice totalno.