Pridruzujem se i ja , dako se vise dodaju ....
Printable View
Bio bi red da dodaju koji kanal... Poslije toliko kanala koje su nam uzeli...
Necu pominjati te kanale a samo cu reci da je jedan od njih EURONEWS (nikad prezaljen), drugi - TV5... ...nego necu pominjati te kanale koje su nam uzeli...
'Ajmo: Viasat paket, SPORTKLUB
Bump!
T-com, 'ajde da se dogovorimo oko tih kanala novih... :)
Ajmo SPORTKLUB.. Ajde, T-Com, ne pravite se gluvi :)
Koliko je uobicajeno vrijeme za koje se dobije ugovor? Uveli smo extra tv krajem novembra i monter je rekao da cemo ugovor dobiti postom. Ali nismo ga dobijali do danas. Na onom besplatnom broju su mi rekli da odem do poslovnice i da tamo uzmem ugovor. U poslovnici su mi rekli da dodjem kad bude bio sef. Kad sam najzad dosao do sefa, poceo je da mi prica pricu kako je prvi mjesec proban i da ne salju ugovore dok to ne prodje. Kad sam ga podsjetio da je proslo vise od cetiri i po mjeseca nastavio je sa pricom da su u medjuvremenu bili praznici, pa onda da su nesto selili iz HN u PG, da se pravi nekakva fuzija u telekomu, da se dosta toga u tom prelaznom periodu lomi preko njihovih ledja, i da ako mi je hitno moze da mi da kopiju ugovora. Nisam ni uzimao kopiju vec zelim original, red je da ga imam, kad je vec potpisano 4 ili 5 primjerka ugovora. Kaze da ce sigurno stici za nekih 15 dana, a ako ne bude tako da opet svratim do njega, samo ne znam kog ce mi djavola on - da ga vidim. Kakva su iskustva ovdje u HN, je li se bas toliko mora cekati na to parce papira?
Posjeti T-Shop i dobices ugovor. Original sa sve pecatom :)
Nego da se vratimo na temu uvodjenja novih kanala...
:D
http://www.extratv-cg.com/faq.php
Specificne zahtjeve mozes da posaljes preko kontakt forme na tom site-u.Quote:
Pitanje: Interesuje me da li je lista ponuđenih kanala u start paketu konačna ili će se vremenom širiti? Zašto se u ponudi ne nalazi moj omiljeni kanal?
Odgovor: Lista kanala će se širiti.
NOVO1: U Extra TV videoteci mozete da nadjete besplatne recepte (sekcija Razno) :) njam :)
NOVO2: 4 nove igrice u Extra zabavi
NOVO3: Oni koji nisu u proslom mjesecu, mogu sada da popune anketu i dobiju besplatno HBO u toku narednog mjeseca :)
extra bi bilo kad bi rekaoČ
NOVO4: Dodali smo vam sportklub i sportklub +
Da li je igranje šaha bez mogućnosti rokade takođe dio poslovne politike T-com-a?
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Ma samo kupi dvd za 1EUR :)
A po internetu imas 1 000 000 besplatnih receptcica ;)
kanali: jad zivi... da bi se nesto dodalo, mora nesto i da se oduzme.
Ako ocemo SPORTKLUB, morace nam uzeti EUROSPORT 1 i 2, exteme sports, nat geo i discovery :D mmmmm.... c c c c..c...
To je sala, naravno... A tragika je u tome sto je blizu istini...
Ada sto ce vam novi kanali, sad imate recepte. Uzimte da kuvate nesto.
Auh, nisam znao da uopste oduzimaju kanale. A zar recepti nisu besplatni?
Kod mene na poslu su htjeli da uvedu extratv, ali izgleda da je ponestalo. Je li moguce? Zar je tolika potraznja? Ili su neazurni oko zaliha?
Jutros me bole ledja, glava, oci, malim prstom udario u ivicu, imam napad alergije a jos nema SPORTKLUBA.
Pffff...
Recepti?? Ljudi, ovi iz T-Coma su stvarno shalavi. I to se to najavljuje kao nesto ekskluzivno.. Jbt, recepti umjesto novih programa, tako nesto dodje? Imam li samo ja taj osjecaj, ili nas oni smatraju za blago zaostale?
SPORTKLUB
EVO PRIJE MINUT UGASISE PRENOS UTAKMICE SPANSKE LIGE NA FOX:
VALENCIA - BARCELONA
!!!! ZBOG TOGA STO JE LOKALNA TV STANICA VLASNIK PRAVA NA PRENOS A TA LOKALNA TV STANICA - IN - U STVARI PRENOSI UTAKMICU ITALIJANSKE LIGE JOS BAR PRVIH 20 MINUTA KOJI SE PREKLAPAJU SA SPANSKOM I + RELKAME I GNJAVAZA.
E ovo je velika sramota i sve ovo pocinje da mi lici na big shit.
A ja samo ljude upucujem u t-com kao uvedite adsl, uvedite extratv, A I TVIN CE DA VIDI ZBOG OVOGA. MONEYMAKERS. BLOODY MONEYMAKERS.
E od nocas - malo morgen! Da placam gasenje i ukidanje kanal, uvodjenje novih, glupih, i da svaku noc na po 5 kanala stoji da je glupa lokalna tv stanica vlasnik prava na prenos? Yaaaah, kako da ne.
Fino svu opremu kroz prozor t-coma pa da se bacim na internet prenose. Bolje i to nego ove gluposti i glupotarije.
t-com: uskoro bye bye od mene!
meni je nesto najdebilnije kad ugase prenos neke utakmice na neki kanal jer neka stanica ima prava za prenos,a ne prenosi tu nego neku drugu utakmicu iz te lige...
IN TV ima obraza da igra na kartu otkupljenih pravila?? E mogu slobodno u T-Com od danas da racunaju na jednog korisnika manje. Michu kanale, dodaju recepte (wtf?!?!), i jos ne mogu nijedan sportski dogadjaj da gledam, mimo onih koje prenose neznalice od: Vujisica, Grgura i Sofranca?? Pa ja to mogu sve i sa kucnom antenom.
Brzih dana, ce se ovo privesti kraju. A posto sam losa osoba, vrsicu uticaj na sve poznanike da ga ukidaju. Ja cu im naci bolju alternativu (nije da ih nema).
To nije problem t-coma, vec ljudi koji prodaju prava prenosa. Oni moraju da vode racuna da televizija koja odkupi prava na prenose i odradi to, jer imaju odgovornost prema potrosacima. Ovako oni samo kazu toliko kosta i eto ti na. Bez ikakve kontrole i uslova daju se ekskluzivna prava. E to je bezobrazluk.