Imam osjecaj da ce se pretrgnuti sa 4centa za bezolovni
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Printable View
Imam osjecaj da ce se pretrgnuti sa 4centa za bezolovni
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Dizel ispod 0,85 mora da ide
Zagadjivaci jedni cadjavi
Aj da vidim taj 95 na euro pa da umrem [emoji23]
Neće toga biti kod nas dugooo
Sent from my iPhone using Tapatalk
U utorak ce ti bit na 1.01.
Oće 2 dana.. :) a i toliko da ga snize ipak je skupo :)
Samo za fabiju
http://i.epvpimg.com/oldZf.jpg
Iz filtera goriva nakon 4000km goriva kod Autobuske.
Gorivo + Voda + Talog.
Dobro, sto je ovdje voda a sto je nafta?
Znaci los dizel i kod autobuske... e ako sad znam dje da sipam eo dje sam :D
valja li dje drugo, kakav je na lukoil?
Kad se sjetim koliko mi je drug glavu vrtio kad smo isli na fax samo da bi tamo sipao, a ja stara skola uvjek mu govorio... isto ti je ****** svudje vjeruj mi :lolblue:
Kako su dobru reklamu napravili, bas se svako primio bio... bez ako nas ovaj Bronx gori, nesto mi je sumnjiv tip. :D
A fabia mi je najjaci, jedno vrijeme mi je hvalio benzin u kastelanu...
a makse druze, zlatio se Junchaj :lolblue::lolblue:
Bronx nas gori, mislim...pokusava.
Kad budeš mijenjao filter iscijedi pa vidi ovo je kod mene posle 4000km (+-200km)
Inače ne bih ga ja dirao da mi se auto u sred vožnje nije ugasilo. Majstor kaže loša nafta napunio se filter vode. Mislio sam da me sprda dok nije na moje oči iscijedio filter. Ne znam prije im je stvarno bio ok dizel, al što znam... Šta je onome na cistijernu od 30,000l da klepi 2 bidona po 50l i da uspe vode... Ko to može provalit?
Jedno vrijeme je i na Zabjelo bio ok benzin pa je sad smeće. Eo ne znam.
Moj dci bi davno riknuo onda, evo 35k iskljucivo na petrol taj auto nikad stucnuo nije, bilo dan noc ljeto zima, 70posto gradska itd. Na 10k ulje i svi filteri
Ali ovo sa 2 bidona vode je killer.
nadam se da ce samo benzin pojeftinit, a nafta bih volio cak da skoci :D
Zbilja @Fabia_Elegance ti si nekad falio Castelanu? Kakvo je gorivo tamo sada :-D
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Lose.
U Bosni je plin skoro 0.3e po litru jeftiniji. Sramota kako nas deru...
Ma cuti. Kod nas nema akcize na plin, nego "samo" PDV; a 31.12.2015. su glasali u Skupstini CG da uvedu akcizu i na plin (srecom nije proslo)....e zamisli tek kad je uvedu koliko ce skociti plin - bice skuplji nego dizel.
Onaj radnik na pumpi što mjeri može prvi da provali, samo ako hoće, a ja mislim da sve ove nove pumpe imaju i sonde koje pokazuju ima li vode, tako da može provalit' ko god ima pristup da pogleda, uključujući i gazdu i inspekciju, tako da ne vjerujem da više ijedna pumpa muti sa time.
A drugo, da bi ta voda došla do tvog auta, treba bar jedno deset bidona, jer voda pada na dno rezervoara, a gorivo se ne vuče sa dna, nego je podignuto, usisna korpa se ni u rezervoar za vodu ne stavlja na dno...
Dje je najbolje sipati benzin u pg, Kastelana? :)
samo prazan tek ugradjen rezervoar od benzina/nafte name vode...
svi koji se koriste imaju i to se redovno kontrolise - zna se sta je zakonski dozvoljena kolicina - NEMINOVNO je da u rezervoaru bude iste...
radavno, kao sto ti rece - gorivo se ne vuce sa dna, pa ista rijetko moze doci do rezervoara auta
Pumpadzija koji nam cistijernom dostavlja gorivo za agregate kaze da sve pumpe, osim slovenskog petrola, uzimaju gorivo sa istog mjesta i po istoj cijeni. Zarada im je u prosjeku 10centi po litru. Ikreal pumpa (bivsa dak petrol) ide na manju marzu pa im je super95 trenutno 1.04€ dok je kod ostalih 1.06€/1.08€. Lukoil daje popust od 3% vlasnicima posebne katrice za koju, ako koga interesuje mogu dati info na P.M. ili Viber!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
daj sibaj tu info na pm. :)
Ja u lukoil imam 1% preko premium sto je presmijesno :) u ikea real je lose gorivo bez obzira sto je jeftinije koliko god da uzimaju od istog. Nek me demantuje neko ako nisam u pravu.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ja ga sipam tu, usporedjivao sam vise puta 10€/km i uvijek mi je bilo 100-115km sto mi je i slicno i sa eko, CMC i euro petrol dje ,,lajones,, daje isto 1%. Priznajem da sam sa petrolove kod autobuske jednom sa desetkom sabio 140km sto mi je rekord samo sam primijetio da im kvalitet nije uvijek isti. Kad sam u Banja Luci sipao pun, a odavde sam posao osto pun, bas sam vidno osjetio da traje duze + je bilo jeftinije.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Ode sve u ****.
Posto?
Nema promjena
Sve se nesto prica dje je bolje gorivo..
Kad su u pitanju benzinci / kod autobuske 100okt. 10+ kad su u pitanju dizeli EKO.
Na autobusku auto osjetno sporije ide sad zbog cega nzm ili ima aditiva u nju takodje i na lukoil / na cmc auto ide bolje ali zbog toga nesto se ne moze preci puno km.
na EKO auto ide kao na CMC i predje se najvise km.
Inace prije toga godinama se sipa na EKO -dizel ali mi je bilo dosadno pa malo testirao. :D
U sto sipas 100 oktana?
Gnjolf 3 [emoji23]
EsTri
Ajme meni...ja mislio da vozi nekog bijesnog turbasa.
Onaj s3 od 2006 do 2012, ja mislim da se pravio, je stvarno prelijep i dosta brz (5.5sek)
Evo najnovija informacija. Sipah u cetvrtak ekto dizel na lukoil sad na -24 sve ok. Nisam sipao nikakav aditiv u gorivo jer ne nađoh ništa kod njih, auto pali na pola ključa. Za sad je ok, još nije zaledila nafta. Viđećemo oće li padat temperatura još dolje i kako će se ponašat.
http://i.epvpimg.com/SEJ8c.jpg
Na -24 nije zaledila nafta?