Po meni najbolje moguce a i nije ni daleko :) mozda jedino finsku zamijeniti.
Printable View
Ja sam 100% siguran da nam nece Italija doc. :) a ne bih ni volio
Grupa "pu pu jezik pregriza"
Spanija/Engleska
Turska/Srbija
Norveska/Irska
Slovenija/Vels
Majka nasa Crna Gora
Azerbejdzan
Grupa "gospodi pomiluj"
Rusija/Hrvatska
Grcka/Slovacka
Letonija/Bjelorusija
da je vjecna Crna Gora
San Marino/Luksenburg
Crna Gora napredovala za dva mjesta na rang listi
http://sportskiportal.com/crnogorski...ang-listi.html
Da smo dali jedan go vishe ili jedan manje primili,vec bi bili u 4 sheshir. To bi bilo onda betonirano,ne josh jedan mandat nego"Proglashavam,druga Fila za selektora reprezentacije bez ogranichenja trajanja mandata.."
Nego,mladi smo,neiskusni... A i stvorili smo kult reprezentacije... Michi tamo... Pi
Grupa za prolaz
Portugalal
Švajcarska/Slovačka
Sjeverna Irska
Bjelorusija/Vels
Mi
Samo ne Azejberdžan
Filixovicu odlazi
ovo je za svaku pohvalu, dakle primijeticete da je momak svoj prvi post podario rijecima podrske svima nama dezurnim pljuvacima djela zorana filipovica. Svaka cast momce;)
Uzgred cuo sam da je filipoviceva cerka bila mis portugala tako da ako ko ima dje kakvu slicicu ili link neka baci:)
daj bacite jos jedan zrijeb !
Nemačka- najsporija reprezentacija prvog sesira
Danska- tesko da ce se vratit na staze stare slave a i pola se penzionise nakon WC
Austrija- totalni raspad
Kipar- vidjeli ste i sami, nidje veze
Crna Gora
San Marino- najgora ekipa svih vremena
Daako dodje opet Irska da se sprdamo po gradu :mrgreen:
e oni ircu su stvarno bili gospoda koliko popismo sa njima one dva dana majko mila:)
Eto ako ne moze Irci bilo koji ostrvljani :)
Veli File mozda cju zvat' Kudemora HAHAHAHAHA .. :)
http://www.sportske.net/vest/domaci-...-ep-10390.html
evo koliko košta selektor i plasman na prvenstvo ;)
Dobar je Kudemor . Samo je tehnicki ne poduchen barem ja tako mislim .. N'o mi je smijesno :)
A vidji taman bi prije on trcha svih 90 minuta no ijedan nash sa one mrchene sredine i to josh choek nema zashto da se bori ali je navika jbga :P
Mada jel on ima koji nastup za Ganu okle li bi?Chini mi se da je ima problem zadnji put kad je dobio poziv zbog vize neshto pa nije igrao?
Ne znam, meni se cini da su Drincic i Pekovic sve bolji.. Borbeni maksimalno, igraju jako, Pekovic uvijek da uskoci ako je kakva guzva :D
Mana je to sto su klasicni mesari, nema nikakve kreativnosti ili ideje za napad koji bi poceo od njih..
Ne znam zasto bi zvali Kudemora kad je on po svojim karakteristikama identican ovoj dvojici, a po "kvalitetu" dosta iza njih..
Meni se cini da bi jedini razlog za to bilo popravljanje budzeta Buducnosti.. :)
Nisam pratio Kudemora mnogo.. ali eto... nzm moze li biti gori od Pekovica... sumnjam :D
Pekovic ako ne dobije zuti karton jednu utakmicu to ti je njemu ka da nije igrao utakmicu ne pishe mu se ta u statistike :p
Nzm... ja se samo nerviram kad ulazim u ovu pricu, i onda mi je bolje da cutim.
Kako nema jednog postenog covjeka tamo, da nadje krstenog trenera (Njemac ili Holandjanin, idealni po meni). Imamo fine mlade igrace.. Fatic je napredovao izuzetno. Zverotic mora da igra prije 3-4 "standardnih". Vujadinovic? On je potponuo u zaborav.. Mrak ga je pojeo.. Ne moze biti gori od Bataka, sanse nema.
Jos mladih momaka tu ima.. Bojovic, Nikolic... Blazic mi se ucinjeo kao dobar, i definitivno u buducnosti ga vidim ispred Bozovica i Poleksica. Ovoga prvog posebno.
Dovedu li Kudemora odrecicu se crnogorske reprezentacije dok sam ziv! Pored nasih igraca da dovedu ovu kljusinu je sramota, bruka za sva vremena!
[Ja Kuka cijenim kao igraca i bio sam zadovoljan kad smo ga doveli jer nam je falio takav igrac, a Kudemor nije nikakva igracina a imamo mnogo boljih od njega...Quote:
quote=Tz-ObeLiX;1366499]Nije da podrzhavam stav jer treba forsirat domace snage naravno ali opet neshto ne vjerujem da si se odrekao kosharkashe reprezentacije zbog Kuka?A mozda i grijeshim...
Ne velim da je losh kao igrach ali svakako bi tu vishe forsirao crnogorske igrace tipa Koljevica i ovih ostalih sto imamo a shto se tiche Kudemora normalno da nije neka igrachina sad ali od ovih nashih pulena na sredini taman je tu nedje sa njima eto mimo Drinchica jedino.
Ae da se manemo ove zajebancije sa Kudemorom nece toga bit :) a ne bi volio ni da bude, no da ako nadju neke druge igrache ili daju shansu 2jici 3jici mladih e nam se raspada pola ekipe.
Zar nije Kudemor već imao par mečeva za svoju reprezentaciju? Ili je to bio onaj Betoligar?
Sve u svemu, totalno beskorisan za repezentaciju, ne ističe se ni u Budućnosti kao npr Bećiraj one prve sezone. Tako možemo i Tatara zvat.
Sredina terena nikad neće funkcionisati pod Filipovićem, ni ofanzivno, ni defanzivno.
E pa posto Filipovic nazalost ostaje moramo to prihvatit vishe :) ta sredina ce morat da proradi a nadam se da ce isplivat i neki novi krshteni igrach za nju posto je tu stanje kao u odbranu skoro pa isti k.
Ja nikako ne bih volio Slovacku !!
nadam se da od toga kudemora neće bit ništa! imamo svoje igrače i ako treba nekoga da "nacionalizujemo" to je jedan centralni bek i niko više.
http://www.sportskiportal.me/ex-yu-s...ija-otkaz.html
A mi nemozemo da oćeramo Filipovica!
Ljudi, akd su vec tema veznjaci. Sto bi sa onim Maricem, ili kako se zove? Igrao je u Lill, cini mi se... On se pominjao neko vrijeme..
http://en.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Mari%C4%87
igra u gent i igra dobro ;).ljubimac njihovih navijača valjda.e sad što ga ne zovu bog te pita.on za srbiju sigurno neće doć na red da igra pa mislim da bi prihvatio,+ iz vremena kad je igra za zetu sigurno ima dosta prijatelja ođe.mada,vjerovatno mu menadžer nije prijatelj sa ovim našim "glavonjama" :roll:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...ic/profil.html
2.5milion vrijednosti nije zanemarujuće i samo su simon,baša,joveta,drinčić i kapiten skuplji po transfermarketu od njega
Ne bi nam los bio Maric samo sumnjam da bi igrao za nas. A Darko Markovic bi bio idealni veznjak za nas.
a makte se vise sa markovicem i knezevicem molim vas. Znam da je ucio sa mnogimod vas i da je dobar momak ali je to igrac tipa tumbasevica i takav nam ne trebanista
Filipovic je u izjavi za jedan dnevni list nakon meca sa Bjelorusijom rekao da Maric NE ZELI igrati za CG...
i ja sam tako cuo, ne treba nikog silit.