Profesor je moralna gromada za sve ovo sto je bilo prije i ostalo posle njega
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Profesor je moralna gromada za sve ovo sto je bilo prije i ostalo posle njega
Bukvalno, institucija.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
I to od kad se pojavio
Ја сам и тада био увјерен, иако се политички не слажемо, да он никада неће повући ниједан потез на штету Црне Горе, барем не свјесно, а глуп сигурно није.
Највише сам му замјерао што се није вакцинисао.
Абазу и Лажојку никад нисам вјеровао нити вјерујем.Овоме првоме јер је глуп, а овоме другоме јер је лажов.А једнога и другога је јахао и јаше Војвода.
Црна Гора
E kad su poslali PORTIRA da doceka Zdravka kakvo srpsko dno dna ,ljakse
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ja sam popio propagandu komita da je alkoholičar kojem se džoanikije pita sa gaćama.i dalje nije dokazao da mu se džoanikije i grigorije ne pitaju sa gaćama,i ja mu pamtim kako mu je šćer gazila ljude pratnjom po ulica,ali je za ove gromada u svakom smislu.
a to što voli da potegne koju je u ovim okolnostima najmanji problem samo zdra'o bio.eh da mi je da nam je najveći problem što kapljica voli da potegne koju pa i na tri dana da počinem...
edit: uštinite me da ne pomislim da sanjam:
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jem-na-cenzuru
u istom danu da neko kod nas ima petlje i kičme...auh,bojim se da će nam ovo iskijati na nos
Кривокапић не пије, али џабе је то сад причати, слика је давно створена.
Није био политичар добар, није се ни превише питао (колико министара је било његово заиста?) али за много ствари је био у праву.
Мало је смијешно и жалосно сада читати похвале о њему (не говорим за форум) након свега што је написано током 2021. и 2022. на његов рачун.
У сваком случају храбар потез од њега, указивање на проблематичне изјаве патријарха цркве којој је мислим искрено одан.
Pa zar ste zaboravili je to bio prvi covjek koji nije strahovao od opozicije nego od svojih, prodje ko Kapetan Husein beg Gradascevic....
Ali nimalo naivna osoba ili osobe iza njega...
https://www.pobjeda.me/clanak/ustavn...-slava-niksica
Udar na pravoslavlje.Quote:
Ustavni sud proglasio je neustavnom Odluku Skupštine opštine (SO) Nikšić kojom se 12. maj, Dan Svetog Vasilija Ostroškog, proslavlja kao slava grada.
Znas @Bluemoon kako kazu :" S kim si , takav si"
https://borba.me/skandalozno-ervin-i...za-imenovanje/
Kako Vladino glasilo nije prije saznalo za ovo, da se spriječi...Quote:
SKANDALOZNO: Ervin Ibrahimović tajno postavio Ranka Krivokapića za savjetnika – Spajić sve znao, hrvatska manjina lobirala za imenovanje!
šta vele voevoda,pipun i krmak?nikad više dps?
cekamo botine da nam objasne kako ranja nije dps
Kad je Duska Jeknic , licna privatna blagajnica Mila Djukanovica , optuzena za mafijasko udruzivanje u Italiji, imenovana za naseg doplomatu u Turskoj, i za Ambasafora u Poljskoj imenovan Veljko Milonjic u cijoj diplomatskoj posti je nadjeno par stotina kila kokaina, dok je bio Konzul u Minhenu, zasto Fra Ranko ( cijim pistoljem je ubijen Miodrag Kruscic , vlasnik diskoteke Beagle ) ne bi bi bio dio ove ekipe. Spajic je sve znao. Opet laze. Kao vazda
By Medo...
:joy: shto chini Guzichko,Rankovim pishtoljem...:joy: Fra veli Ranko:joy:
Znači čitam tekst o zaplijeni oružja i plačem na glas...od smijeha.Jel se ovi ozbiljno zajebavaju.
Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.P. u Virpazaru pronađeno je i oduzeto: pištolj marke Crvena zastava, puška Izmach, puška marke Zastava M70..
Najjacha je izjava efendije danas,koji se ukurvio evo skoro dvije nedelje...ovo je neka nova CG,a za bratanica je chuo iz medija tek!
Ovo sto je tranja uradio je potez nultog dostojanstva,ultrabijedno i jadno.
Ipak ni najmanje nije protivzakonito.
Slabopismeni borbini novinari ne znaju da pozicija ministar savjetnik ne znaci savjetnik ministra vec se radi o najvecem sluzbenickom rang u mvp-u prije ambasadora.
Kako je tranja "skocio" dotle,jasno je svima,al opet kakav takav aktuelni zakon i diskreciono pravo ministra to dozvoljavaju.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Са ове тачке гледишта Рања је институција.Најмање је штете нанио од свих на цјеколупној политичкој сцени, а донио нам је и коју корист.
Зашто га мрзе неки наши суграђани са посебним потребама је јасно, не због фризуре, нити због оног трулежа из СДП-а, званог СД који му се отео контроли (ево освјеживачи испадоше гори кориташи но СД), него због политике коју заступа, а која је у индетитетском смислу једина исправна: Црна Гора као независна држава а не покрајина и Црногорци као народ а не регионализам.
Коме то смета, нека лечи своје посебне потребе.
Црна Гора
mrzim ga ne zbog frizure već što evo i posle 30 i kusur godina se ne skida sa državne sise pa kad bi to značilo da ga sisa nebeskim sorabima
Мислим да тој позицији може направити само корист.Посебно сада када постоји могућност да уђемо у ЕУ.
Треба неко да им каже да нисмо онакви каквим Војвода жели да нас представи и да нас ипак треба извући из каљуге у коју смо улетјели прије 35 година, "бранећи" Дубровнике, Косова и остале прде накараде, бранећи све осим Црну Гору.
Црна Гора