danas pratim:
bresa - fiorentina: 2-3 @2.10
palermo - chievo: 3-4 @2.40
bolonja - bari: 0-3 @1.45
oko 7e kvota
Printable View
danas pratim:
bresa - fiorentina: 2-3 @2.10
palermo - chievo: 3-4 @2.40
bolonja - bari: 0-3 @1.45
oko 7e kvota
naravno, i ja bih volio da Mornar ostane , ali znajući ko je preuzeo OFK Bar, a pretpostavljam i iz kojih razloga...nešto nisam siguran da mu se igra druga liga, ipak se ne može igrat kladionica na nju. :)
dajte neku kvotu 15-20
osasuna
seltik
valjadolid
salke
standard
lion
gyor-kaposvar 2-1
Toulouse v Bordeaux 1X
Piacenza v Albinoleffe X
Motherwell v Celtic 2
FK Indija v Vojvodina 0-2
kvota 6.73
Njemacki rukomet:
HSG Wetzlar vs DHC Rheinland 2 @5.75
Procitao sam ovo negdje da je 100%, samo ne znam koliko je to tacno. Mozda probati u sistem, dobra je kvota.
Ko igra preko interneta malo jace uplate ima sad u 14h sigurna kvota 1.40 Neka se javi na PM ko zeli
kvota 2.10 na Barsu. da li odoljeti? :)
nije ovo baš toliko loš sastav Barse, plus Malaga bez Baptiste, Demikelisa... mada, vjerovatno je više pitanje motivisanosti da pobijede, nego li sastava.
http://this11.com/boards/1305915784931121.jpg
(vjerovatni sastavi)
i ja mislim da bi barsa mogla da dobije .........
Sutjeska 1? sta mislite?
mislimo da je svuđe blokirana, a i bila je 1.25 samo. :)
Sutjeska je 2.1 tako da cu je ja igrat...
nije blokirana sutjeska ?
Hvala :*
ako je onlajn, praštaj, rokaj onda :)
ocemo li nac nesto realno da se oproba jedna zuta :D
kome treba, ko moze, ko koga pusta i tako to.. ajmo ljudi ako ne bude para ovaj vikend, ko zna kad ce :)
Sta mislite da Osasuna i Vigan na veci ulog?
Osasuni je dovoljan bod za opstanak, mada je na njih i Majorku spuštena kvota na X, pa možda dođe i 1.
kakvo je stanje, ima li ko kvotu pri sebi? viljarealu ne treba nista. to bi trebalo doc kec ako domacinu igra samo pobjeda.
vigan me vec plasi s obzirom da englezi ne pustaju posebno ne strani... ne bi ga igra ni na 50 centi :D
malaga bi inace trebala doc jedinica, koji sastav barse nemojte zaebavat.. kantera protiv prvoligasa sa krkicem u napadu :D