Hocu da narucim jednu majicu, i jedina zemlja koju nemaju na listi je Crna Gora, i odbijaju da je dodaju. Da li bi mi dosla ta posiljka ako bih stavio "Srbija" ili "Makedonija", ima li ko iskustva sa tim?
Printable View
Hocu da narucim jednu majicu, i jedina zemlja koju nemaju na listi je Crna Gora, i odbijaju da je dodaju. Da li bi mi dosla ta posiljka ako bih stavio "Srbija" ili "Makedonija", ima li ko iskustva sa tim?
Nekad je dolazilo bez problema, ako nije nesto skupo probaj.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
paket je vracen prodavcu i 4 puta ga pitam kad je vracen, ima li kakav datum na pecatu poste ili neki detalj, da podjem do njih da vidim zasto mi nije donesen on se pravi blesav i samo ponavlja da mu je paket vracen. na kraju mu kazem da cu ga prijaviti ako mi ne da te detalje, a on mi odgovara poslije 5min:
Dear ,
the item came back to us because you did not go to the post office to pick it up, i ask for an additional shipping cost to reship your item back to you, and you are now threatening me, refund sent have a good day.
- lisko1
refundirano sve naravno. kako se boje ebay prijave...
a stvarno mi nije cilj refund, nego da mi stigne to sto sam narucio, posebno sto mi treba kao poklon, nego, kad kinezi rade u americi :)
inace njegov feedback score je 99% na preko 20000 komentara, ali od ukupno 150 negativnih cak 30 ih je u zadnjih mjesec dana
Zna li neko koja je muka sa HK poštom? Od prijema pošiljke pa dok je ne otpreme sad treba i po 20 dana. Prije sam moga sat navit na njih,odkad prime dok mi ne stigne manje od 15tak ako je registrovana pošiljka u pitanju.
moze li lisko da me prijavi? napisao sam u da cu mu dati negativni feedbak i prijaviti ga ukoliko mi ne odgovori na poruku, nisam trazio refund.
Dear ,
do you understand that threatening to leave negative feedback is against ebay policy, i am reporting you as we speak, take care
- lisko1
Pusti ti sta je on napisao, sta si ti njemu napisao (copy/paste) pa oce da te prijavi?
Ako ne odgovara kazes mu "I'm sorry, but if you are not replying to my messages, i will be forced to leave feedback and to score our comunication to one star, since there is no comunication as far as i see" ali mu uvijek daj do 4 dana da odgovori, nisu bas svi svaki dan online
imas pravo :)
evo zadnjih poruka, mada su isle u 2 niza jer sam mu u jednom trenu poslao dvije za redom pa je malo odgovarao tamo malo ovamo...
do you understand that threatening to leave negative feedback is against ebay policy, i am reporting you as we speak, take care
NO, my post office did not inform me about package as they always do! i asked from you to send me some details(date from post office stamp would be enough) so i can go there and get payment from them because its their mistake, but you kept ignoring my questions. i had no other option except to report you to ebay!
we could resolve this without refund if you answered my questions
have a good day you too
the item came back to us because you did not go to the post office to pick it up, i ask for an additional shipping cost to reship your item back to you, and you are now threatening me, refund sent have a good day.
I WILL REPORT YOU TO EBAY AND GIVE YOU NEGATIVE FEEDBACK! DO YOU UNDERSTAND?
THE PACKAGE IS BACK TO US.
(a zatim sam poslao ovo posto nije odgovarao)
i will have to open case with ebay and give you negative feedback if you dont answer my messages and solve this, please
(prva poruka)
i ask that you give me some information about package-i need to know when is sent back and from where. there must be some information on package so i can go to my post office and check!
yes you originaly paid $16.50 for shipping
and please give me some info about shipping, they must write something on package, dates, place...so i can go there and check
citajte odozdok
inace nisam mogao dugo da cekam jer sav ovaj razgovor se odvija vec danima, a za 5 dana istice rok za zalbe
Ja bih se sad posvadjao s tobom
mislis da sam precerao?
Pa kako nisi... prijetis covjeku koji je ispao krajnje korektan. Nije on kriv sto ti nisi dobio paket AKO ga je poslao, a vjerovatno jeste...
Ako ne odgovori na prvu poruku, posalji drugu (nemoj da prijetis), posalji trecu, ako ni na to ne odgovori, pomeni samo kao sto sam ja rekao, zatrazi refund, ako ne odgovori, otvori CASE slobodno
nisam ni ja kriv sto nije stiglo. samo je trebalo da pogleda na kovertu i kaze mi datum i ko je poslao da bih mogao rijesiti to sa postom i to je to.
prvo mu nisam prijetio, kao sto vidis gore, napisao sam sto cu morati da uradim ako mi ne odgovori na pitanja koja mu postavljam danima, jer su bitna. a kad je na to reagovao capsom(i to opet ne odgovarajuci na pitanje) malo sam popizdio...i onda jesam malo prijetio :)
inace poslao je refund u medjuvremenu i nisam imao kad da ga prijavim, iako se iz poruka moze zakljuciti da jesam, tako sam se izrazio, nije mi bas engleski jaca strana
Nisam nasla ovaj sajt na spisku onih koji dostavljaju u CG pa me interesuje,posto ja to na njihovom sajtu neznam vidjeti,zna li mi iko reci-dostavljaju li kod nas?
http://www.wholesale-dress.net
Hvala :)
Šalju,al ovo ti je kinez i to dosta loš. Ono što vidiš na slici nije ni upola uživo :).
Hvala,a pretpostavila sam-cijena govori sve ;)
ima li ko iskustva sa tinydeal i dealextrem ?? salju li koliko se ceka i tako to ??
Zna li mi ko rec dostavljaju li u cg sa ebay-a ???
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
Ima li ko iskustva sa wire transferima da mi se javi na pm, izludje me banka u zadnjih 7 dana
TD i DX se dosad čekalo 15tak dana. Međutim,neki problem ima sa HK poštom i pošiljke kasne(juče je tek napuštila HK pošiljka naručena prije 15tak dana). Bez Paypala ne treba kod njih trgovat jer često pokušavaju da zavrnu kupce. Imao sam par puta "situaciju" sa njima al to je manje više sitno bilo i kako sam tvrdoglav svoje sam na kraju išćera ;).
Ebay nije jedna radnja ili prodavac nego više njih i svaki posebno ima svoju politiku poslovanja,tako da se moraju tražit prodavci koji šalju ovamo.
Ipak,kad uzimate sa TD platite ta 2e pride za tracking da ne gatate đe vam je pošiljka ;). Preko 40e se ne plaća nego dobijaš besplatno registrovanu pošiljku.
a kako cu ja znat je li prodavac sa ebay-a a iz HK uopste poslao paket? 99% da jeste...al eto.da ne blejim po posti.
tacnije,sad ja podjem u postu i pitam je li sto dolazilo na tu adresu.oni kazu nije i cao. a npr posiljka stoji tamo nedje zagubljena,pomjerena sa strane...
Jedino ako ima tracking. Vazda pitaj prodavca da ti da registrovanu poštu. Obično traže 2-3 dolara dodatno,što nije mnogo ako je iole vrednija stvar u pitanju.
ma okle nisam trazio.6og marta je poslato.mada sto znam.evo vidim svi kazu da im kasni