Krivična prijava protiv Perovića: "Lažno prijavio policajce, pokušao da abolira Danila Mandića"
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...danila-mandica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Krivična prijava protiv Perovića: "Lažno prijavio policajce, pokušao da abolira Danila Mandića"
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...danila-mandica
https://www.portalanalitika.me/clana...le-na-trobojku
Нико не коментарише ово :)
Нешто ме подсјетило какав је мук и ћутање ко да је покајање био на форуму после пријатељске утакмице Црна Гора-Албанија одигране у Подгорици.
Најјаче што су ови Црногорци мислили да је Албанце брига за Црну Гору.
Ja cu samo reci da je klub nastao 1921 godine i da su orginalne boje bile Crvena i Bijela i bolje da su se vratili na tradicionalne boje nego ovaj tamni Sofrov AC Milan kod....
Jbm sutra 100 godina kluba a iz njega su izasli Stefan Savic, Zoran Tosic,Vladimir Volkov,Zoran Zigic,Fadilj Vokri,Milos Degemek...
Buducnost 1920
Lovcen Cetinje 1921
Dečić 1921
FK Partizan 1920 beograd
FK Mladost Podgorica 1920
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ko upravlja klubom moze da radi sta oce, ne vidim sta mi iz javnosti tu treba da radimo. Jedino sto bi trebalo regulisati, a pretpostavljam da je to na savezu, je da ne mogu da koriste ova imena drugog jezika (ovo decic - deciqi i tuzi - tuz)
Може да се користи језик мањине у општини која има више од 15% становништва мањинског поријекла.
Овдје ми је више интересантно што су говорници а вјерујем и доста ако не већина оних на протесту припадници једне друге мањине, наставља се нетрпељивост на релацији Карабушко - Тузи.
Ahahahahahahahahahahahah
Pa nevjerovatno
Medenica: Mnogo će vode proteći dok se ne formira sastav sudija kakav je bio dok sam ja bila predsjednica
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-predsjednica
Boginja.
Sve je tacno rekla.
Taj sastav zaista ni kolumbija nije imala 90ih.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja se samo nadam da nikad vise to nece biti
U sudove su još ostaci Dps-a. Onaj rakočević podmuklo je i dalje u sudski savjet. Kompletna ekipa mora da se mijenja ali nekome to ne odgovara. Znaci i dalje mrka kapa. Samo su im bile bitne fotelje i naravno zaboravili su sve(lažna opozicija mandić, medojević, knežević). Ko jos ima skloposti da ide na promociju knjige krah elite i države. Neko je to odavno vidio, a neko i dalje ne vidi. Sto znaci da je velika većina naroda bezobrano pokvarena. Nisu obnevidjeli ne boj se
Malo pricha napamet,ali je blizu istini...nisu u nekoj ljubavi pripadnici islamske i katolichke vjeroispovjesti medjusobno,ali konkretno ovo o chemu se radi,grb kluba,inicijatori da se vrati stari su svi odreda Tuzani,a imaju i podrshku chuvenog Refika Shabanadzovica...
E sad,kazem da nisu u ljubavi,dosta njih,a ima i druga strana,gdje su u izuzetno dobrim odnosima,tako da...nema generalizacije :)
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ajavio-ubistva
Ovaj ukanali sve,od Kotora,preko Pg,Berana pa sve do Bg a i dalje...shto je ovo
Ni mrdnuli da spasu život pacijentkinje sa operisanim srcem: Hitna pomoć u dva navrata odbila da izađe na teren
ODT podnio prijavu protiv ljekarke S.S. a suprug pacijetkinje podnio prijavu protiv Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, direktora Vuka Nikovića kao odgovorne osobe u toj zdravstvenoj ustanovi i NN lica ili više njih, koji su kontaktirani putem broja 124 u dva navrata.
Ovi sad imaju status sluzbenih lica...
Isto kao ovo za nacrt zakona o Lovcima
MUP u obrazloženju Nacrta najavio da je u planu da se za psihološke provjere uspostavi komisija Ministarstva zdravlja, “koja će jedina biti nadležna za izdavanje ljekarskih uvjerenja za posjedovanje oružja, vršiti u kontinuitetu psihološku i psihijatrijsku procjenu, odnosno sveobuhvatnu procjenu zdravstvenog stanja podnosioca zahtjeva
A mogu slobodno da se kladim u sto god da 70% policajaca koji nose oruzje da ne mogu da prodju test kod nekog renomiranog psihijatra!
Ne donosi zakljucke prije vremena (kao sto je to obicaj u nasim krajevima prakticno za sve).
Ne bi povjerovao kakve sve ludacke pozive i hirove dobijaju u hitnoj (barem u HN), te za sta se sve trazi da dodje hitna na vrata kuce po bilo koju cijenu. Ne kazem da je to ovdje slucaj (a ocigledno je da je hitna trebala da dodje, pitanje je sta im je receno prilikom poziva) ali ne mozemo znati sta je tacno suprug komunicirao a sta ne.
Ovo i treba da se desi i vrijeme je vise neko da odgovara u
zdrastvo ali ne treba da odgovara ljekar zbog auta i kapaciteta sluzbe nego Manager tj direktor tj Ministar!
Ovo dodje isto kao sto zovnes 122 i ne dodju tako je i za hitnu isti matrak !
E sad ako je bilo slobodno auto a nisu krenuli sram da ih bude i treba svi da odgovaraju...jer ti isti korisnici placaju ... da zaboravimo Hipokrata...
Opet ponavljam, dok se ne sazna sve ne bih previse komentarisao i optuzivao bilo koga.
Hitna ne krece uvijek ni ako je slobodno auto, postoje procedure koje se moraju (sa razlogom) postovati.
Zamisli da krecu na svaki poziv nadrndanog tate, mame, sestre, brata, ili moje supruge (ne zelis da znas :P) a ono u sustini pojedini ljudi ne znaju ni da objasne sta se desava i zasto zovu hitnu? Zeznuto, veoma zeznuto...
Opet ponavljam, pricam o situaciji u Novom. Pojma nemam kakvi su ludaci u hitnoj u Podgorici niti kakvi sve ludaci zovu hitnu.
---
Sto se tice kapaciteta u pravu si, nema sta no na zalost pomirimo se sa time da se to tek sada definitivno nece srediti (zdravstvo ide samo ka vecem i vecem rasulu, nikada se nije imalo dovoljno $$$$ a tek se sad nema kada nema izdataka za zdravstvo).
Koji 122? Policija jel? Sto mislis je li neko obrnuo taj broj kad je vojvodin sestric onu noc pucao? Zasto nije bilo uvidjaja na licu mjesta? Oni izlaze kad se njima izlazi. Ja sam jednom u zivotu nazvao 122 kad su se mali retosi od po 18 godina trkali autima, njima je trebalo vise od pola sata da dodju, ispijali dojc 200 metara dalje.
Tako da macku o rep te price da i policija izlazi uvijek, moraju se znat prioriteti, dojc, kladionica, povest dijete u skolu, vrtic pa tek onda izac na lice mjesta.
Najbolje bi bilo ko hoce drzavnu zdravstvenu njegu da placa, ko nece da zavisi od njih da je oslobodjen placanja, jer svakako od drzavnog zdravstva leba nema, jedan obican pregled ti zakazu za 3 mjeseca, a privatno ga zavrsis za 3 minuta, da ne pricamo o magnetnoj rezonanci ili nesto slicno, ceka se i po godinu dana ako se ne podmaze doktor.
Plus i ako bi da se lijecis u drzavnoj ustanovi moras dobro podmazat doktore i sestre da te gledaju, inace mozes lipsat pored istih. Ne kazem, plate im nisu nesto, ali nije ih niko cerao puskom da zavrsavaju tu skolu, mogli su recimo frizerski 3 godine da upisu i da bolje zive, ali ako si vec odabrao tu profesiju onda budi odgovoran i profesionalan.
Inace znam za dosta slucaja da se ne javljaju na telefon po sat-dva hitna i dom zdravlja Bar, a dosta puta se napravi greska kad se zakazuje kod doktora opste prakse, dodjes, cekas a nema te na spisku za taj dan ili te nema za vrijeme koje ti je receno nego neko drugo.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Pa tako ce i doci, samo ne moze odjednom da se narod ne strecne. Polako, kao kuvanje zabe, postepeno.
Barem kad vise nema doprinosa mogli su ivesti neku tarifu po pozivu ili kao u Dojcland, ko se zeza ili skrivi nezgodu da platini dolazak hitnih sluzbi. Nema bez neke vrste placanja, dzaba je necjelishodno
Onda izgleda Danilovgrad ima najbolju hitnu ... da ih ne ureknem a teritorija je ogromna sto pokrivaju
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...anju-porfirija
da mi je neko prije tri godine rekao da će kapljica biti i to ubjedljivo najgrađanskiji i najobjektivniji političar u nas grohotom bi mu se smijao.jeste da je to samo malo imanje kičme i obraza ali u ovim našim otužnim okolnostima je ogromno