evo neki utisci sa stadiona, Bonja nije ni za Zetu a ne za reprezentaciju. toliko to nesigurno dijeluje da to nije normalno. ne zna kad ce izaci a kad nece, kad treba ne izadje a kad ne treba izadje i primimo gol. mislim da bi golmana trebalo mijenjat, onaj mali Petkovic je bar u jaci klub ako ne sto drugo i u ozbiljniju ligu.
Stojkovic ljudi nije ni za Srpsku ligu a ne reprezentaciju, goreg igraca uzivo nisam gledao. toliko je nesiguran , toliko grijesi da to nije normalno a na beka kao da ga nema. uzas.
pohvalio bi Sofranca isto, momak je bio srcan i pozrtvovan nije im lako bilo pozadi njemu i Savicu koji je klasa. ali je nestvarno sto je promasio, potpuno prazan gol sa mog mjesta je dijelovalo. ak nije zazmurio ne znam sto je bilo.
za Beciraja nisam sigruran i jeli igrao u opste, totalno nebitan igrac koji nicemu ne dobrinosi ni loptu ne zna ogradit.
jos bi Vesovica pohvalio momak je odlican bio.
sto se navijanja tice Jug stajao nije , a Sjever tu i tamo vidi se da je to manje organizovanije nego prije ali isto je bilo navijanja. sve u svemu pun stadion, dobra atmosfera i sto je meni najbitnije reprezentacija je ostavila srce na teren a to sto su Poljaci klasa ispred nas to nije do ovih igraca. nemamo bolje i ovo sto pruzamo me iznenadjuje sa obzirom kakav je sastav da se ne lazemo.
ja sam zadovoljan jer licno nisam ni ocekivao da ce biti drugacije, nadao se jesam ali ne i ocekivao.