već sam sebi dala tri poena :D nijesam j akriva što se čojek zove Peško:D
Printable View
Kad je zrijeb za Qatar 2022?
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Bonja je bio pogubljen u vremenu i prostoru covjek je pliva u prazno bar deset puta,Djordjevic je trebao ranije da igra a Mirkova izmjena potpuno nepotrebna
vidjeste li vi koliko su oni imali pasova dobrih i netačnih a koliko mi:D e pa svega:lol:
Najgore drugoplasirana smo ekipa trenutno
kao što neko reče
"Izbušit sve lopte u Crnu Goru"
Ali Sofranac za 2:1. [emoji24]
Utisak je da smo im poklonili tri boda.
Prvi gol , sudija svira nepostojeći faul , a mi amaterski branimo prekid.
Drugi gol , prvo Stojković ne pokriva svog igača , pa onda Bonja nepotrebno izlazi.
Sa takva dva poklona nije se moglo bolje , iako su Poljaci odigrali ispodprpsječno.
Greota što nijesmo uspjeli da osvojimo makar bod. Mi smo bez Jovetića slabiji za 40 %, a igrali smo više nego solidno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovako desetkovani i kljakavi smo mogli do boda, a da smo poveli na 1-1, ko zna..
Velika steta. Oba gola Bozoviceva. Ako nista drugo, Rumuni i Danci odigrase X, dijelimo drugo mjesto sa Dancima sad.
Tabela:
Poljska 13
Crna Gora 7
Danska 7
Rumunija 6
Jermenija 6
Kazahstan 2
Dobro je ljudi, imali smo na momente dobru igru, barem se ta sredina nije preskakala ka' kod Brne no se igralo fino s obzirom koliko smo desetkovani. Dobro je Tumba postavio ovo, samo Bonji se treba zahvalit i dati sansu nekom mladjem golmanu.
Sent From My Galaxy S7
Savicu nije bio dan,imao je par kikseva,Bozovic mislim da ne treba vise da brani,dosta ga je bilo.Ne znam zasto se Beciraj forsira ovoliko.
Nama golman igra štopera, moramo golmana da nadjemo boljega pa možda i nedje uspijemo da se kvalifikujemo..
Poljaci su mnogo mnogo dominantniji. Brži su i jači, a o samopouzdanju da ne pričam.
Na stranu kakvi su golovi primljeni, nismo im mogli ništa.
Branili smo se nekako ali igra prema naprijed nam je totalna stihija.
Dobro je da nas nisu ugazili, da ne demorališu ekipu.
Ovako će imat niz izgovora, pa će imat i volje da se krpimo za to drugo mjesto dok se može.
Sretan povratak na teren majstoru Mirku.
Lijepo ga je vidjet barem na minut.
3 boda sa Jermenijom neophodna... Oni sa samopouzdanjem u junu dolaze, dvije dobili uzastopno. Bice borba do kraja, nadam se da necemo prvi popustiti iz iste.
Ne bilo mi zamjereno jer do sad nisam ni imao pojma da mi imamo nekog Ivanica ali me interesuje koji je bio motiv i reference za njegovo dovodjenje jer ja znam bar pet, sest boljih odavde, bar sto se tice veceras prikazanog. Za sad vidim da je momak igrao u Vojvodinu, a sada je u Bate. No, ajde, mozda u buducnosti pokase nesto vise.
Generalno ja sam zadovoljan sa Tumbakovicem. Sa onim sta ima izvlaci sta se moze a uz malo srece moglo je biti i nestvarno dobro.
Mi igramo sa Danskom, Rumunijom i Jermenijom kuci tako da ako nas zdravlje posluzi ima jos da se krpimo.
Haha a daj ljudi ne sprdajte se,skenirali ste igraca za 10 minuta igre,šou
Pojma nemam kakav je,niti znam dje igra,protivnik sam dovodjenja ovih anonimnih sa strane,ali veli za 10 minuta zna 5,6 boljih odavde
Bonja, crni BONJA....ukopa nas nocas :/
Jes da nas je vadio dosta puta, ali mislim kao i vecina da treba naci nekog mladog golmana...
Trebalo je zvati Dejana Damjanovića.
Ne bih ja tako ocrnio ovog Ivanica , ipak je decko imao 5 treninga i 10 minuta.
Da sacekamo malo pa da vidimo gdje smo sa njim...