Ne zelim da znam. On je razlog zbog kojeg izbjegavam koncerte. Kad se samo sjetim, uh...
Do te mjere da se nisam usudila da odem na Simply Red. Bolje ne, da mi se ne srusi svijet dok mi bez energije prolaze omiljene pjesme.
Printable View
Možda bi najbolji naziv za restoran bio "Začiniti po sopstvenom ukusu."
Ko ono na parkinge "ne odgovaramo za oštećena vozila."
U naše se, veli, vrijeme vrata nisu zaključavala.
Nisu, ali je zato promaja cijepala.
Sjećam se ove priče ima i dokumentarac.
Nevjerovatan poduhvat jednog čovjeka.
https://twitter.com/fasc1nate/status...3vxWFQTJQ&s=19
Da nešto najljepše što sam odgledala preporuka za sve koji nisu.
https://youtu.be/jgd3ZDtx8lg?feature=shared
Kako bih volio da se u sve razumijem...i na svako pitanje da imam bar nekakav odgovor...posebno kad sam u zenskom drustvu...Koja god da je tema da imam nesto da kazem...sa muskarcima i ajde, ali kad su tu zene..Ma ne moram ni sve znati ali da znam vise od drugih muskaraca oko mene tu..To bih bas volio..
Eh Platinume ja ti se u teme koje žene na Balkanu uglavnom zanimaju ništa ne razumijem jer me i ne zanimaju.Čast izuzecima.
Dešava mi se da tako našavši se među njima (opet čast izuzecima) da shvatim da su u stanju da svačiji privatni život znaju bolje od tog nesretnika nego sopstveni.Kad neku strankinju upoznam ka da se sto godina znamo jer su njena interesovanja izvan trač ovaj onaj obukao ovo ono reka ovo ono i to ljudi čije mi postojanje u svemiru ne znači ama baš ništa a ne još živote da im pretresam.
Još su u stanju da ti se naljute ne znaš što joj bi zbog neke gluposti i da spletkare.Ruku na srce ima toga i u muški rod na Balkanu ali žene tek.
S muškarcima mogu pošteno svašta jedno drugome rečemo a sjutra ka da ništa bilo nije.
Ja se sa ženama ođe na Balkan osjećam ka da sam na igle neke pravo da ti rečem opet čast izuzecima.
Po boji rijeke meni liči na Cijevnu.
Rekao bih Korčula ili Hvar, guglajući malo. :) Nalećeh na ovu sliku pa reko da je podijelim, san.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je bio cinizam metaforički prenešen na faradejev kavez u društvenim pojavama.
Ali neka si ti objasnio.
I da dodam može bit (opet cinizam) da bi se tek metaforički moglo neko društvo opisati braunovim kretanjem čestica tu bi tek mogla da se baČa metafora za metaforom.
Što ćeš ne treba bukvalno sve u životu gledat.
Kakav car :)
https://www.instagram.com/reel/CwQLh...RlODBiNWFlZA==
Kakva muzika,kakva grupa
https://youtu.be/T--s9j33eeM?si=_8FF2d4N2X0WdjFW
Dva slova KONJ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ljudi screenshotuju na linkedin, insta, fejs itd sta lajkuju drugi od politickih partija i dijele viberom u sve 16. Jedan lajk zivot da ti upropasti. Sreca te nemamo goli otok. Jel realno ovo?
Sent आत्मन:
veliki brat, mora se reći [emoji4]
https://youtube.com/shorts/XC5wWoTFN...0BdQyC4UlIU7hX
тапаталк
koliko te boli tuki od 0 do jokic
Ja sam mislio vise na momke/muskarce i neko gradjenje lazne slike o sebi, neki kompleksi karakteristicni za narod u CG posebno, mada i region je slican. Prije ces sresti vanzemaljca u CG no coeka koji ce ti rec da ne zna nesto, da nema pojma o necem, a poseban nivo toga dolazi naravno u zenskom drustvu, dje treba ostavit utisak sveznalice i enciklopedije..
A o ovome o cemu si ti pisala razmisljam nerijetko, ali o muskim verzijama, koje sve manje zaostaju za zenskim. Velja ljubomora, zavist, olajavanje, ogovaranje, dvolicnost, posebno je sve izrazeno kod mladjih generacija 20-25, pa i mladji i stariji od tih granica....izopaceno takmicenje, nadgornjavanje, provociranje, glumljenje, glumatanje, preglumljavanje..
Sta se najteze oprasta? Pare se tesko oprastaju, ali na prvo mjesto je ipak ubjedljivo privlacna zena. To je kao ono "Ako zelis da izgubis prijatelja - pozajmi mu pare"
Pravog prijatelja naravno neces izgubit ako imas relativno privlacnu zenu za partnerku, ali ces se zgaditi mnogima koji ti nisu prijatelji ali jesu poznanici, neki povrsniji drugovi..
Oprostice oni tebi i pare i poslovni uspjeh i bijesno auto i penthaus, kucu s bazenom, putovanja, izgled, robu, samo dok se ne pojavljuje relativno privlacna zenska persona tuda nedje u svemu tome..Ka se pojavi tu im se pomraci svijest..svijet..sekundarno zivot izgubi i posljednji promil smisla..samopouzdanje i sampostovanje samljeveno u mlin za meso..
Uglavnom se ljubomora, pizmaticnost, takmicenje za naklonost kod suprotnog pola, olajavanje, sujeta, nadgornjavanje itd itd vezuje za zene, tako se smatra, o tome se prica, cita, pise, a skoro istu stvar imas kod prosjecnog muskarca odje, cesce mladje dobi kao sto napisah ali i kod drugih donekle..
Jedan dio, neke blaze varijante, ta im se stvar vrti na potsvjesnom nivou, kod onih dje je izrazenije - sve je to tu, svjesno, proracunato, tenzicno, cesto stresno - po njih..
Rivalitet kod muskaraca je izuzetno izrazen i uglavnom se vrti oko zemskijeh.
Sve je to nedje ok i prirodno dok ne pocne da poprima neke forme niskih udaraca, ljigavosti, provociranja, permanentne ljubomore..