Meni je ona radila, korektno odradjeno..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
presvukose prije nekih mjesec dana manje vise komplet s8micu,brutalno su je odradili.
Pozdrav ekipo, dje mozete preporucit da se opere motor od auta odozdo, da se digne na dizalicu, skine plastika zastitna i da se opere odozdo? Ima li ko to da radi?
Ima ako si iz Podgorice
+382 68 455 560
Next Level Garage Podgorica
Peru li komplet pod?
Dje su ljudi tu je i dogovor, slobodno nazovi [emoji2]
Uzeh da zamjenim sijalicu w5w za tablice i srafcigerom da ispravim samo malo kontakt i napravih kratak spoj. Sad mi ne radi ni lijeva ni desna iznad tablica a kako izvadih istu sijalicu sa lijeve pozicije, rekoh da nije sta do sijalica, kad ni ona sad ne radi. Kao sto rekoh, problem je samo na lijevoj strani a na desnoj je sve uredu. Desna pozivija radi i sve sijalice sam probao na njoj tako da nije do njih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako si napravio spoj, izgorio osigurac :-)
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Probaj naci osigurac i zamjeniti ga pa onda trazi logicnosti ili nelogicnosti ;-)
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Osigurac.
Meni je tipa desni stop i muzika na isti osigurac
Moze li se napravit neka steta na motoru ukoliko se EGR samo raskaci?
Osim check engine lampice?
Raskaci ga i napravi egr off i delete...
uci ce ti u safe mode tako, a i ako je ventil ostao otvoren stalno ce ti vracati izduvni gas u usis. ako zelis da ga prevaris a da ne moras da mu radis softverski off, probaj da mu napravis bajpas - zatvoris mu dovod izduvnog gasa, ali napravis ako mozes da uvijek dobija rashladjeni vazduh, tako da se ne zali.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Momci, imate li iskustva sa kupovinom novog senzora turbine preko interneta? neki brend koji preporucujete da je kvalitetan? Ili ako se u cg preko nekog moze naruciti novi senzor? Svako misljenje je dobrodoslo.
Dje kupiti CAL2 400A osigurac za Reno Scenic 2007? Ide na + klemu, kataloški broj je 8200177920.
Ko radi transport auta iz Italije? Treba jedno auto da se prebaci ovamo.
P.S. ne, nije za mene.
moram li auto na dizalicu da bih dosao do kablova od elektricne rucne.... desilo mi se nekoliko puta da se rucna aktivira ali da prijavi gresku.... probam, rucna drzi, uprem dugme ona se deaktivira... izgleda da je neki kontakt kad mi izbaca ove greske
Trouble Code Status
C10CB - Unknown Code Not Present
C1168 - Unknown Code Not Present
C1175 - Unknown Code Not Present
U0100 - Communications cannot be established with vehicle's ECU Not Present
U0129 - Lost communication with the brake system control module Not Present
U0140 - Lost communication with body control module Not Present
U0402 - Invalid data received from transmission control module Not Present
U0422 - Invalid data received from the body control module Not Present
Ima li ko iskustva sa ovim pickupovima novim, ford ranger, isuzu dmax itd, bas mi se svidjaju, nikakva radna svrha, cisto offroad malo
Prve godine proizvodnje novog Rengera su imale nekakvih problema s motorom, cesto su na EU oglase bili motor sheden opisom.
I mene privlače pažnju, i vec dugo mjerimo nesto, ali nikako da se sklope kockice.
D max mi se jako svidja, daju ga na akciju za 28k ako ogledas novo, vidjeh juče. O njemu nista ne znam.
Navare(2005+) su pucale iza kabine, sto od pretovara, sto od lose korozivne zastite, pa treba vodit racuna kakva je, motor je kao u Pathfinder-a, kude ga, drugi hvale...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ljudi, imate li majstora za preporuku koji se bavi zamjenom unutrašnjeg hladnjaka u PG? Da je precizan, da ima iskustva itd?
Suzuki Grand Vitara