Sa ovakvim reprezentacijama bi trebalo da sakupljamo bodove a mi smo sa ovakvima (na papiru najlaksim) uvjek gubili bodove, i ovako nam je uvjek krecao sunovrat.
Posto je sada malo veca pauza, nadam se da cemo se do sljedece utakmice otrijezniti.
Printable View
Sa ovakvim reprezentacijama bi trebalo da sakupljamo bodove a mi smo sa ovakvima (na papiru najlaksim) uvjek gubili bodove, i ovako nam je uvjek krecao sunovrat.
Posto je sada malo veca pauza, nadam se da cemo se do sljedece utakmice otrijezniti.
Sa nama ovakvima nista nije sigurno. Ko garantuje da cemo dobiti Jermene kuci, ili bilo koga kuci? Znajuci mentalitet, bolje cemo sa Poljskom sledecu tamo, nego opet sa Jermenima, Kazahstanom tamo, Rumunijom kuci itd...
U ovakvoj grupi gdje ce se bodovi rasipati, najvise cemo mi fasovati. Ovo je poraz kvalifikacija, to je sada vec manje vise izvjesno.
Da je ostalo nerijesno pa i nekako, ali poraz poslije 2:0 ...???? Kad su izjednacili oni se povukli i cuvali rezultat nasi malo krenuli pa opet bezvoljno bez ideje... Joveta dribla golmana i nema kome da doda već mora sutirati na gol. Kukamo kako je nasa liga losa i cudesa, a kod njih cijela liga ima 6 klubova. Umjesto da se "prezimi" na prvom mjestu i na proljeće krene skupljanje bodova sve se okrenu naopako
To je baš isto moje mišljenje o ovoj utakmici iako jeste prilično teško shvatit da nisu mogli , ovoga ne izdržat , nego još jače napanut u drugo poluvrijeme da se slomi utakmica ... bilo je prilika ali kao da je 0:2 bio rezultat koji je napadače malo opuštio a možda su samo bili baksuzni danas ... ko će ga znat ...
Pacerska igra se morala vratit, nazalost tako je. Basa je bivsi igrac a onaj stojkovic volkov dva.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Eto je i Poljska posle 0:2 protiv Kazahstana na sličan način primila 2 gola za 2:2 a opet je Jermenija jača ekipa po meni ... onaj 3 gol je zapravo sve pokvario da je ispalo kako nisu ni igrali utakmicu a igrali su dobar dio prilično dobro ...
Ako je za utjehu, legla bi nam dva X veceras u Poljskoj i Danskoj.
Bozovic je totalno nesiguran na gol
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Nevjerovatno.
Ovo se ne moze pripisati l0sooj sreci.
Imati 2 goal prednosti i 45 minuta da sacuvas a primis 3 gola.
Bilo koji rezultat nocas nasih rivala manje je vazno.
Ovo veceras ni nesrecni Brna ne bi izgubio. Jedini krivac za poraz je Tumba. Bolji smo od njih makar 3 puta, umjesto u drugo poluvrijeme da ih napadne i zavrsi posao, on im prepustio loptu i ceka na kontre. A jedino sto valja kod Jermena je sredina i napad. Odbrana im je katastrofa, vidjelo se kako smo im golove dali, ali dzaba. Ajde sto primismo prvi gol, nego takticar Tumba pravi izmjenu i izbaca Djidja koji jedini uz Jovetu na sredini zna da stane na loptu i poveze dva pasa. Kojasevic najgori na terenu. Jeste dao gol, ali je zato svaku akciju zajebao jer momak ne umije na vrijeme da se oslobodi lopte i doda najblizem saigracu. Basa je van forme jer nema utakmica i uvijek bi mi igrao prije Simica.
Ove kvalifikacije su fakticki gotove. Sve sto smo dobro uradili prosuli smo nocas. Imali smo sansu, nismo iskoristili i sad treba da se vadimo protiv jacih ekipa da bi izvukli baraz. Ma vazi..
Ne moze mu Mugosa igrat pored Djirdjevica i Raicevica.
Becieaj totalno limitiran igrac, ne bi ni.on trebao da ima prednost
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Znaci sad ne valja ni tumba a?
Drugi smo na tabelu i vec smo sve sanse izgubili?
Pobjeda protiv poljaka bi sve promijenila a cak ni da ne dobijemo to opet ima jos dosta do kraja..
Sta radi Gruna.
Samo treba objektivno reci da je velika sansa propustena.
Jbt dva gola razlika i izggubis mec.
Ono sto je zanimljivo da je ovako sa brnom ovdje bi se sad pisalo da je dejo prodao utakmicu...
Izgubili su jer je ovaj nas naopaki mentalitet jaci od nas. Nista drugo.
gubitnici dana smo u nasoj grupi. da dobismo makar bi rumune demotivisali ovako i oni u igri i danci vaskrsnuli
Samo kazem nije kriv trener nego nas seljacki mentalitet. Lako cemo u drugo pol, jermeni veze nemaju mi smo za njih fudbal izmislili itd itd. Svako ko je igrao fudbal zna kako se odje lako potcjenjuje skoro svaki protivnik. Kazem skoro jer uglavnom kiksamo protiv tih "malih" repki. Ogromna sansa je propustena posebno kad smo mogli na 3-0 da idemo posle nekih sansi. Ali ako se vrati igra iz prvog poluvremena mozemo svakom problem bit. Rumuni i danci su nam protivnici za baraz i u tom trouglu mozemo dosta. Mada jos je sve na pocetku tako da mozemo zavrsit prvi a isto tako i poslednji. Bitno je da se pouke izvuku, nego je problem sto smo mi vec vidjeli sebe na svetsko...
Poljaci dobili, Danci dobili.
Tabela posle 4.kola:
Poljska 10
Crna Gora 7
Danska 7
Rumunija 5
Jermenija 3
Kazahstan 1
vidi gruna ja sam a i vecina sa trenerom prezadovoljni jer posle brne je krenulo
Medjutim ako malo pogledas prvo poluvrijeme protiv rumuna odlicno, protiv danske dobro, protiv jermena perfektno
a drugo? kanonada samo se ceka frljoka u gol
Jermeni pojma nemaju
Mali scekic ma sta vi pricali blage veze nema, kad je izasao vukcevic da ne dobije crveni ocekivao sam boljevica maka sutnut i zavrnut umije
Kojasevic veze zive imao nije cak je padao par puta i davao loptu na nas 16erac
basa bas slab, ali ga je savic isto bio nikakav
inace kad god su tandem veze nemaju
savic ispao na duplil kao ovca
veznog reda nidje da prekrati onaj prvi gol
bonja standardno nesiguran ali boljeg nema
stojkovic ocaj zivi, dakle momak ne treba nista bolje da je zverka igrao
ubacanje mugose boli, to nije normalno ljudi
Ma potcijenili smo ih,vidjelo se to kod 0-2 i sanse za 0-3 u prvo kad je Kojasevic uzeo da nesto dribla,neka mu je bila na slabiju nogu,ono mora da se proba,posle toga jos par nekih sansi,onda kad su ga Jermeni fali aj zdravo i igra i sve.
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Kada gubimo od ovakve reprezentacije,sa kojom smo se poigravali u prvome poluvremenu i posle onakvoga pristupa i igre u drugome poluvremenu mi ne zasluzujemo nista. Ali bas nista. Pribojavao sam se na poluvremenu naseg zlog mentaliteta ali onakvu igru u drugome poluvremenu ni u najgrdjim snovima nijesam mogao da ocekujem. Po meni je ono skroz jadovski. Da centar nijesmo mogli da predjemo 20 minuta. A kamo li kakvu sansu da napravimo. Onaj Zverotic potpuna budala. Onakve cenarsuteve da upucuje kao da ragbi igramo i sutevi nebu pod oblake.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Nije stvar u tome što se izgubila utakmica nego što se sad opet vratila ona strepnja da nikad nije kraj utakmice dok se ne završi pa da vodimo 3:0 protiv Kazahstana ... to je zapravo problem i samo jedan naš selektor je do sad imao stabilnost u igri ... to je činjenica ...