mene obalio rayo valecano-spanija 2 izgubili jadovi 1:2
a na drugi jageolina-poljska...puuu :)
e dao Bog pa da sutra betis dobije da osvoji i predje u primeru ;)
Printable View
mene obalio rayo valecano-spanija 2 izgubili jadovi 1:2
a na drugi jageolina-poljska...puuu :)
e dao Bog pa da sutra betis dobije da osvoji i predje u primeru ;)
jbm ti romu, pi odvratnici odvratni pi
ceka sam milana x2 za 20e
dobro je to da se sjutra nesto odigra
ja ga igrah iz X-1, smrdljivi italijani
Sutra igrajte na Majorku-1 kvota 2.6 to bi trebalo da dodje radi zatvaranja krugova sa kojim klubovima igra....
Roma-x
Real-2
Verder-1
Sautempton-3+
Ajntraht-1 (ne bi ga ni igra da ga neko ne rece odje)
Plzen-1
Fuj
Što sjutra sa Englezima?
Bilo bi logično mislit da će VBA prepustit pobjedu Vulvsima, da nije u pitanju jedan od najstarijih engleskih derbija, Black Country Derby (according to a survey by The Football Pools published in 2008, this fixture is the most fierce rivalry in English football).
VBA obezbijedio opstanak i igra u sjajnoj formi, ulaze u meč više nego rasterećeni.
Vulvsi sjutra bez Dojla i Ibanks-Blejka, dakle samo je Flečer iz udarne napadačke trojke zdrav za ovaj meč.
odigro na live bet 2na lille dodo 2real al me milan izjeba junacki...
Tipujem Udineze GG3+ za sjutra, uzimajući u obzir prethodne rezultate moglo bi da dođe.
kolo za 3+ i GG dusu dalo :))
Pa kakvi su ovi rtdi iz Wolfsburga, Kajzerslautern se praktichno spasio bio i prije ove falilo im je mozda bod, dva ali ne morao je Wolfsburg doma da izgubi, e dako ispanete iz lige majku vam ga nabijem nesposobna gomilo na chelu sa onim vojnikom od trenera, bolje da ga daju da trenira ove trupe pred Avganistan, Irak i te zajebancije.Nije ni chudo kad im je glavni spic onaj pojmash od Mandzukica...
A shto se tiche te Jagielonije eo dva put su zaredom imali shansu da se izjednache sa Vislom na prvom mjestu ali shta se deshava (vratio se u prvi tim) Luka Pejovic i ne mogu dobit krshtenog mecha, znam prije povrede kad je odigra koji mech nisu mogli bez zveka dobit utakmicu, pa je pauzira zbog povrede i poceli su da shegaju redom i kuci i u goste, eo ga Pejovic zdrav opet zadnje dvije od kad se oporavio opepelit ne mogu, kakav maler od momka :)
Sjutra cu ovo troje da igram vjerovatno kvota 3 valjda
Trabzon ~ 2 @ 1.30
Fenerbahce ~ 2 @ 1.35
Cirih ~ 2 @ 1.80
A jebalo majku vishe...
pa ima li ko da je danas dobio, ja igraj Sent Etjen, Real i Nirneberg na koji padoh, sa 40 za 450.
Izbačiću sjutra 3 predloga :)
Ja za danas igram :
Majorka-1
Servet-1
Jablonec-1
Spartak.M-1
Kvota oko 9 - uplata 10
Dubl:
Wolves vs. WBA 1 , q.2,20
Genoa vs. Sampdoria 1 , q.2,60
Dubl2:
Karabukspor vs. Fenerbahce X , q. 4,80
Sivaspor vs. Ankaragucu X , q. 3,20
moze li MU 1
1.
Valenciennes v Rennes 1 @ 2.30
2.
Ried v Sturm 2 @2.85
odigro na live : majorka 1 wolves 1 i betis 2.. kvota fina 15..
Sto cemo za danas ? :)
daj nesto :)
Ako znam sto bih igrao danas :) mozda United 0-2 ili 1x, Udine X, Arsenal 3+, Lece 1x ili 0-2, Inter 1, Panatinaikos 1 :)
Manchester 1 -nije navijacki :D