Ajde 'vala Bogu vise, par dana ce dosta znacit, da se provjetrimo svi pomalo ihhh
Printable View
Ajde 'vala Bogu vise, par dana ce dosta znacit, da se provjetrimo svi pomalo ihhh
Konacno krece sunce!
recite mi da ce moci da se vozi biciklo!
znaci svaki dan po 6km minimum
ja sam danas 13 km :)
E cujes njega kome je to ispod dnevnog prosjeka hahahaah aj izadji
Sjutra nastavljamo :)
ja sam htjela danas ali mi nesto hladno bi a i nesto mi koljeno šteka, tj prije 4dana me je ozbiljno zaboljelo....pa ajde jos jedan dan odmora da mi potpuno prodje
Uglavnom od sjutra svaki dan moram čuš mene 15000 koraka?! Šanse nema
Od danas slijedi duži period uglavnom suvog i stabilnog vremena. Očekuje se postepen porast temperature, koja će u narednim danima dostizati i do 21 stepen. Do kraja mjeseca prognozira se pretežno suvo vrijeme, uz mogućnost slabijih padavina tek krajem sedmice
Rade li vam ves masine hehehe
nista ljepse nego kad vjetar opegla
E,svaka ti čast i tebi i kucku! Svaka čast ako to upraznjavas svaki dan!
I ja sam sinoc, ali pola, malo
Ja bih potpisao da ću istrajat dok ne počnu vrućine da idem pješke do posla i nazad (ukupno 2.5km), a ne što drugo... [emoji846] Meni i to prija kad svežem tako mjesec dana
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Blago tebi, ja imam 50m lol
ali imam dosta stepenica
ja danas 8700 koraka....časti mi dobra sam...i dijeta takva da mi se i ne mili da jedem :D
Hašimoto, insulinska, klimakše, neću se bez borbe predat!
Necu ti nista pricat, da ti ne ubijam volju :joy::joy::joy::joy:
Hahaah e crkla! 😆
inače kad smo kod raketa, i nocas 7800 koraka...ne dam se :D
Samo jako zvoncice!!:muscle:
Ja ispod 15 000 ne računam.
Zna li ko ima li snijega na Ivanova korita?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Znaci idu djeca u skolu u prirodi[emoji23]
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Eto tako [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mojoj drugarici je dije tamo, kaze bas losa hrana.
Da nisu malo razmazena?
ako pricamo o istom objektu
Ono odmaraliste dje djeca idu svake godine? Ova mala bas nije razmazena koliko znam
Na konto hrane u državnim objektima, vodim mlađeg sina u vrtić, ovaj stariji 3 godine ide često sa mnom ne bi li se ogrebao za doručak koji put jer je obožavao hranu iz vrtića. :D (u isti je i on išao) Vaspitačice se ozare kad ga vide (a i on kad vidi njih) i naravno dobije doručak kao bivši polaznik s vremena na vrijeme kad mu zamiriše ili vidi nešto što baš voli :D Sva djeca tako rekoše mi, kad im vrtić ostane u lijepom sjećanju. :)
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Moji kad au se vratili sa Ivanovih Korita sa školom, pitao ih kako je bilo. Vele, odlično. U detalje nismo ulazili [emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I da ima snijega a sigurno je bljuzgavica ostala, zimska obuca i odjeca obavezno I to promjenu da ima kad je dijete u pitanju. Hrana je od dana do dana, nekad valja nekad ne, zavisi sto djeca vole. Imaju u odmaraliste mini prodavnicu sa grickalicama I palacinkama tako da za 2 dana nece krepat od gladi.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk