sta regularno posluje, lock su mi account i traze mi da uplatim pare preko bank transfera da bi mi ga unlock, mene zanima mogu li ENTROPAY VISA karticom da platim nesto preko moneybookers gateway..........
Printable View
sta regularno posluje, lock su mi account i traze mi da uplatim pare preko bank transfera da bi mi ga unlock, mene zanima mogu li ENTROPAY VISA karticom da platim nesto preko moneybookers gateway..........
Pitaj NSX. On je koliko se sjećam koristio moneybookers bez ikakvih problema i falširanja naloga.
Nego,kod ostavljanja feedback-a na ebay. Vidim da pojedini imaju opcije dodatne priče(tipa odgovori prodavac na feedback kupca,pa kupac odgovori njemu itd.). Kako to funkcioniše? Ne vidim niđe opciju da mogu dodatno dokucat išta.
i meni su bili lockovali account na MB.
zvao sam ih direktno u UK fino na engleski, psovao na naski i zavrsio posao da ga odmrznu :)
I meni su ga zakljucali pa otkljucase posle dan kad poslah mail. I drugu isto.
kupio sam dva neka prekidaca na internet.
i dodju iz kine i jedan radi, ali drugi steka. i ja obavijestim prodavca, i on bez problema kaze da ce da posalje novi.
ali tu nastaje problem, kaze posta ne prihvata moju adresu na koju je bez problema prije 20tak dana poslao prekidac. ok kazem mu ja da podje fino i ponese na papir napisanu adresu i da je tako zalijepi na paketic i on to odradi i kao sve je super prosla je posiljka.
to je prije 10tak dana bilo i trt. sad mi stize poruka
Quote:
Dear Nikola,
This is Sinyoauto. We have tried our best to deliver the item, but it was returned back again. The staff of China post informed us,it isn't reachable. Would you please give us a new adress, or have you ideas about to delivery this switch?
Probaj sa Serbia and Montenegro
poslat mi je paket iz njemacke danas DHL-om.
paket je tezak 8.9 kg, vrijednosti ~93 eura
pa me interesuje, sto me ceka ovamo kod ovih nasih kasapa?
nijesam do sad ima prilike da poslujem sa DHL-om, tako da ne znam sto, dje, kad, kako?
za iskusne je ovo vjerovatno ocigledno, ali kako da vidim je li obicna ili brza?
dali su mi traking broj, mogu li nedje tamo da vidim koji je tip posiljke?
Moneybookers radi bez ikakvih problema, morate jednokratno poslati skeniran dokument, a ranije su slali pismo na kucnu adresu sa kodom za verifikaciju. Verifikacija platne kartice se podrazumijeva (skinu random iznos 1-2 eur, pa sa izvoda iz banke ili ako imate SMS, taj iznos potvrdite na sajtu).
12 cifara ima broj.
na www.dhl.de pa na tracking, nadjem posiljku i pod opcijom "paket" i pod "express" - Track & Trace - national.
bice onda da je ekspresna.
ja mislim da cim nesto ide dhl-om, spremi jos 10 do 30 eura just in case...takse itd itd :D
dhl samo ako je expresna, ce doci u dhl nas, ako je obicna dhl, stici ce u postu obicnu
Mogu li VISA Electron kartice da se koriste za kupovinu avionskih karata, book-iranje hotela, i te online rabote?!
(sad mi u jednoj banci rekoše da ne može)
Moze.
Kako koje. Ja sam karticom iz NLB banke (koju sam uzeo jos u euromarket banci, tako da je relativno star broj) sve to o cemu pricas radio. Samo na paypal ne prolazi. Neke banke imaju problema sa tim - ne zbog kartice, nego zbog same banke.
ja redovno dobijam pakete i po 20-30kg iz DE poslate DHL-om ali ne kao express vec kao obicna posta i samo platim carinski pregled..
taj sa 12 cifara ti je express, najsigurnije ces provjeriti zovnes nas dhl reci da cekas posiljku i daj im broj ona ce ti reci da da stici ce za par dana zvacemo vas ili ce ti reci ovo je poslato kao obicni paket nece stizati kod nas probajte u posti :P
zahvaljujem svima na odgovorima. zlata :)
Probaj tracking http://www.dhl.com/en/express/tracking.html ili ovdje http://195.66.165.22/posiljkainfo/pretraga.aspx
Nema je ni na prvom ni na drugom linku.
Ovaj njemac veli da je poslao kao "premium paket" sto god to znacilo.
Sent from my MotoA953 using Tapatalk
slucajno sam pritsnuo na ebay purchase item i e bay mi je poslao da ne zaboravim da platim. medjutim ja necu da kupim taj predmet i kontaktirao sam prodavca objasnio sam mu da to necu da kupim i da sam slucajno pritisnuo i cekam njegov odgovor. sta mislite oce li pristati da se transakcija prekine i ako ne pristane sta moze da mi se desi(posto nemam paypal nalog i nemaju mi okle skinut pare, a predmet kosta 25€) ??