60 eura metar drva nije lose za pocetak sezone
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Printable View
60 eura metar drva nije lose za pocetak sezone
– U 43. Vladi ušli su predstavnici svih manjina osim Muslimana. Vrijeme je da se to popravi. Ili je možda naš najveći grijeh što beskrajno volimo Crnu Goru, što nemamo rezervnu državu i što nam je jezik crnogorski. Bez obzira na sve i dalje ćemo voljeti Crnu Goru i boriti se za bolji život svih građana bez obzira na nacionalnu pripadnost-poručio je Vulić.
Dobri i tacni Sabrija
Bice skuplje mnogo, stize teska Zima. Racunam da ce da skoce svi racuni, a pogotovo struja. Svih ovim godina nas klepaju sad ce jos vise I vadice se na pricu globalna desavanja I ratove. Cijene zivotnih namjernica I Goriva skacu iz dana u dan. Ali bitna je turisticka Sezona od koje mi smrtnici nemamo nikakve koristi samo ova kvazi elita koja se uvalila u fotelje. Sve u svemu dobro je to sto bi jedan odavde rekao ne bi ja to nista diro'
Nista momci imam nesto sume pa da se dogovaramo
Hvala [emoji115]
Koje su trenutno vladajuce PARTIJE?
Posto je manjinska Vlada, samo URA,SDP,SNP i manjinske?
Ili najjaca PARTIJA u skupstini? DPS?
Kako se to gleda sad? Koja partija je najjaca?
DPS je stožer (stog) 43.vlade, ostali su naviljci.
A premijer je onaj pjevac što nikako da ode u supu koju je najavljivao.
Ako drva budu toliko,pelet ovoliko,možda u zdravkovoj knjizi piše kako otjerati zimu.
Vjerovatno je sva ljubavna.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Vladu cine ministri Ure, Snpa, Sdpa i Bs.
Dps kao najjaca partija sa 30 mandata! od funkcija ima ponekog clana neke komisije mozda i clana borda direktora. U situaciji su (zbog zapada i sopstvene licemjernosti) da moraju glasati bilo koju Vladu koja se krece prema EU, cak iako se pitaju manje nego sto se DF pitao za njihovih 30 godina vladavine.
DPS je dokopan za grlo kao kokoska...narod izgleda ne umije ni to da iskoristi nego da moze i ovu bi Vladu srusili...izgleda je taj haos najbolji kad smo bez sastavljene Vlade. Tada, mit kaze, samo o tome razmisljamo a sopstvene probleme zaboravimo.
Nego smo u nezgodnoj situaciji, kad dodju predsjednicki izbori...nemamo dobrog kandidata, ali nemamo. Dritan jeste dobar premijer ali nije za predsjednika...ako se Jokovic izabere da ide protiv Mila, taman smo zasluzili povratak DPSa ali ce tada SNP biti kriv sto su (ako se) povrate.
Drvno-medijsko-parlamentarna mafija.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
https://forum.cdm.me/showthread.php?...46#post5771446
Već sam ti na ovo odgovorio. Nema potrebe da spamuješ svaku temu doskočicom.
Naravno da ne moraš. Nije ovo štab Demokrata pa da se bez amina Bogdanovića i Bečića ne smije ništa reć.
Ja samo ukazah da iznosi pogeršno informaciju i kako si pogrešno čuo. Ali navikli smo na tvoja suvisla spinovanja.
Izjavi li ono Jokovic prosle godine da "lideri partija trebaju da udju u vladu jer su, jelte, harizmaticni"
Hahahahahaharizmaticni [emoji23][emoji23][emoji23]
Ne bi me cudilo poslije takve hahaharizmaticne izjave da ta karikatura smatra i da je dovoljno harizmatican da bude i predsjednik Crne Gore.
Kandidovace se harizma 100%. Pamet mu ne smeta.
Hahahha a tako se situacija razvija, taj covjek je ubijedjen da je on naredni predsjednik. To ne smije da se dozvoli. :D
Sad si me zaintrigirala pa zamišljam TV duel kandidata za predjsednika Joković SNP vs Bato Carević DF.
To bi bio spektakl epskih razmjera. Mislim da bi bio gledaniji od Milo vs Momir onomad.
Zaboravili bi Miga Stijepovića i Lekića sa konstatacijom vi ste jedan veliki filozof.
Mogla bi sa se otvori nova tema, predsjednicki izbori...od starta da se nadje kandidat, a ne ono kad je sve zavrseno pa se razglaba ko ce koga da glasa.
Kojeg strazara smo danas zaposlili, na veliku zabrinutost i gadjenje forumasa koji su insistirali na ekspertima
Danas samo braća Ban dižu cijene. Ugledni biznismeni, žrtve zavisti neostvarnih gubitnika i klerofašističkih krugova, se vraćaju na scenu u velikom stilu.
https://www.cdm.me/ekonomija/skuplji-trajekt-od-1-jula/
a što ih ne makoše prošli? to pitanje se potezalo baš dosta puta, i nikako da se to obavi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Pa nisu stigli. Jer ste ti i slicni tebi htjeli promjene. Nije vi valjao zdravko i braticka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tužilaštvo je bilo zarobljeno, sa'će, sa'će...