Originally Posted by
montenegrina
Što se garaža tiče, kad smo kupili stan u Bloku 9, garaža je bila oko 12 000 i meni je to bilo suludo i nenormalno. Mjesta je bilo koliko hoćeš, direktno ispred natkrivenog ulaza. Auta nam nijesu bila nova, tako d aih je sunce odavno ubilo.
Ali za 10 godina se situacija itekako promijenila. Postalo je psihički opterećujuće u 4 kad se vraćamo sa posla da nadjemo mjesto, kad se vraćamo iz veće trgovine da teglimo kese. Znači nije problem ni kiša nego daljina.
Zetagradnja je imala baš dobru akciju na -2 garaže oko 2900 prije neku godinu. Ali mi je dvije zgrade daleko i nije isplativo.
E sad imamo i novije auto, više nema nidje parkinga u Bloku 9 i uzesmo garažu za 5500 u izgradnji. Sad čujem idu i do 9000 ali kako neko reče ovdje, izgleda da ih više niko nema.
Već sad parkiram tu, koje je to olakšanje, prosto nevjerovatno. Bunila sam se oko kupovine iste, ali sad bi da mogu platila i više za nju jer je to stvarno ne luksuz kako neko reče, već i potreba. Posebno kad se uzima stan na kredit, to nije dodatno velika investicija. U ovoj zgradi više nema garaža a sad bi komšije platile i mnogo više da ima. Na ovu vrelinu sjedneš u hladno auto, znaš da ti auto ne gori na žaropek.
Direktore, da li ima još garaša u Master? Ako ima, razmisli! Totalno isti stav sam imala kao ti, ali dodje vrijeme da je potreba a više se n emože kupiti.
Ja sam u kući čitav život imala garažu i uvijek mi je bilo drago što n emoram sjesti u vrelo auto.