Bas tako .
Printable View
Znam da ti je tesko da povjerujes, i ne zelim uopste da te ubjedjujem u nesto. Ali ako si bio na bilo koju utakmicu u HN, ako ces posteno da priznas, bio si svjedok i naseg skandiranja, a i njegovog gestikuliranja, pogotovo na zadnje 2-3 utakmice.
A sto se tice udaranja V.Paskovica na zadnjoj utakmici, u klubu (VK primorac) postoji snimak i tog detalja, tako da nam ostaje jedino da se nadamo, i meni i tebi, da ce bit objavljen siroj javnosti.
a, pa dobro, ako je gestikulirao prema jednom inace pristojnom skupu ljudi kakvi su navijachi primorca i udario u bazenu igraca protivnichkog kluba, onda je ok da mu se sestra naziva kurvom. jebote, kakve sve gluposti se mogu procitati. naravno, na utakmicama inace nema udaranja? ili ima, ali samo igraci primorca bivaju udarani.
a siguran sam i da je rekao pavlovicu da je ******. a elez, jelaca, premus i percinic su bili u blizini i mahali srpskim zastavama i pavlovicu poruchivali kako ce dubrovnik vazda biti srpski. yeahright...
ako mislis da je ok ono sto je pisalo na transparentu, onda tako reci. kratko i jasno, pa da znamo s kim pricamo. nemoj to da relativizujesh nekakvim trachevima.
http://www.youtube.com/watch?v=YjFXMw2G-_I
Prosudite sami, steta samo sto je mnogo daleko pa se ne vide bas detalji, prva situacija kad Premus udara T.Petrovica nije markirana, ali obratite paznju skroz desno po sredini ekrana i naravno na sami kraj snimka, to je bio vrhunac svega. Eto zasto je dobio transparent.
VELIKI SPORTISTA, VELIKI COVJEK !!!
Poslije ovog snimka, mislim da je sve jasno. Nema razloga pokusavati pravdati Ivovica. Moze se jedino raspravljati o sadrzaju transparenta koji je mogao da bude blazi ili barem usmjeren samo na njega bez prozivanje porodice.
Prvo, cijela utakmica je bila puna naboja i tenzija...igraci Jadrana su se ponijeli totalno neiskusno i cak sta vise glupo jer su u trenutku "boksovanja" imali veliku prednost...sad ovo sto se vidi su ishitreni i ponavljam glupi potezi igraca jadrana, ali nije sve tako jednostrano...nisu igraci primorca bili na nekoj drugoj utakmici pa su onda ovi poludjeli i poceli da ih mlate...tokom cijelog meca je bilo trzavica...naprimer Petrovic je tokom cijelog tog (a i ostalih) napada Jadrana cuvao Premusa na malo je reci nedopusten nacin, znaci laktovi su radili cijelo vrijeme...sto naravno ne opravdava potez Premusa u nastavku...ali zato je Jadran i kaznjen gubitkom kupa
a sto se tice transparenta vi niste "malo" precerali kao sto ti kazes nego ste izasli is svih granica ako cemo pravo...
i da ste zeljeli na neki nacin da skrenete paznju i da promjenite to sto ga to ne dotice ono definitivno nije taj nacin
prvo njegova sestra vam nije nista ucinila niti ima veze s vama vec i ona predstavlja ovu nasu zemlju samo u drugom sportu ali vas to i ne zanima...vazno je da ona postoji pa da vi mozete njega da "dotaknete"
necu vise ni da se javljam na ovu temu jer izgleda da se nekima nista ne moze dokazat...
pozz
Slozhicu se s tobom da nije pravi nachin, ali desilo se,chovjeche. Sto ocesh?
A ta pricha kako je Petrovic chuvao Premusha i ovo: "nisu igrachi Primorca bili na nekoj drugoj utakmici pa su onda ovi poludjeli i poceli da ih mlate....." ne znam shto je pisac htio da kazhe?
rekao sam da necu vise na temu ovog incidenta da odgovaram ali eto odgovoricu tebi jer si meni uputio pitanje... mislio sam da kazem da su i igraci Primorca igrali grubu igru tokom cijelog meca...pogotovo Petrovic i Milic ali naravno ne pokusavam da opravdam igrace Jadrana jer ono ne moze da se opravda nicim....eto to je to...dosta od mene ;)
budvani nisu pustili bestije da udju na bazen, iako smo imali karte za utakmicu.
Ticic se prepao izgleda, oce po svaku cijenu kup !
Kakvi paljovi... Prvo baljezgate kako je sve fino i posteno i kako je Leka Majmun iz dobre familije i kako on ni muvu ne bi zgazio, a kamoli zamanuo pud nje, onda vi se pokaze snimak dje se vidi da je Leka Majmun jedno obicno nesportsko govedo i onda vam ni to nije dosta... Onda se Petrovic prije po godine Leki Majmunu nije javio u grad pa je to ovome povod da mase rukama iznad vode i lomi arkade drugim igracima...
ALIIIII! Kad se Leki Majmunu pomene sestra (kao sto se manje vise svakom sportisti prije ili kasnije pomene majka ili sestra) onda to izlazi u novine... Doduse, ne bi ni izaslo u novine da se nije dogodilo to sto se dogodilo i da je tata od Leke Majmuna popizdio i valjda htio fizicki da se obracuna sa navijacima (e zamisli da te tata brani? hahaha)..
A evo za kraj i transparenta za one sa jeftinijim ulaznicama:
"Tvoja sestra zastavu nam dala dok se za pare sa nama jebala LEKA MAJMUNE"
Ok nijesam znao da ako je neko majmun i govedo, ostali treba da se spushtaju na njegov nivo, sad ste valjda srecni kad su svi ispali goveda i majmuni... :mrgreen:
Ne mozes se jednom parolom spustit na Lekin nivo... Za to su potrebne godine i godine rada..
Gleda l' ko ovaj vaterpolo slucajno?:mrgreen:
kraj 3.cetvrtine
B.rivijera-Primorac 6-6
B.rivijera-Primorac 9:7
Iskreno cestitam Budvanima, osvojeni kup, Shefik je nevjerovatan, svaka chast !