i u druge države rastu djeca i ne ponašaju se ovako no im podobro roditelje kazne
Printable View
i u druge države rastu djeca i ne ponašaju se ovako no im podobro roditelje kazne
Svega ti koga ce ovi debili da maste.sa ovakvim zakonima?
Znaju li da nemaji 1 metar zdravog puta?
Sjediste za djecu. Ok. Ali kako su nas roditelji podigli. Niti su znali sta je sjediste ni nista :D
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Pa ovo sve navedeno je klasično ugrožavanje bezbijednosti u saobraćaju :D presmijesan je zakon
Ja bih samo dodao kaznu za pješake koji stoje na početku pješačkog prelaza, a nemaju namjeru da prelaze ulicu, nego nekog čekaju, posmatraju saobraćaj i što li već, takve mi dođe da pucam na licu mjesta
fora je sto kod gimnazije dizu sva kola ne samo ona blizu pjesackog , cisto da se zna (osjetio sam na svojoj kozi) :D
fora je sto auto mora biti udaljeno min. 3m od linije koja dijeli traku ( kolovozne linije) ;) tako da parkirat ga kod gimnazije je lutrija (nekad im dune pa ponesu cijeli red)
kad je je dosla prva tura megana u cg i ovaj ga je kupio i posle 15dana crkla sijalica, i trazili mu tada 70e
Ja ne znam o cemu pricate, ja imam megan 2 i meni su uzimali 1-2 eur za zamjenu i to odrade dosta brzo.
Ukoliko ne vjerujete mogu postvait racun, samo imam pitanje da li vi imate kakav dokaz za ove vase tvrdnje da ne recem lupetanja.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ne taj nego najnovi. a na dvojku ispod tocka se dolazi do sijalice
Ispod tocka, a ne no.. znaci ako mi crkne sijalica moram lavor vode nosit sa sobom da se operem od gliba sto cu zavuc ruku ispod tocka, no aj..
18. pješak koji se na putu koji ima trotoar ili drugu površinu namijenjenu za kretanje
pješaka, odnosno površinu pored kolovoza pogodnu za kretanje pješaka ne kreće tim površinama
ili koji se prilikom obilaţenja prepreke na trotoaru prethodno ne uvjeri da stupanjem na kolovoz
ne ugroţava bezbjednost saobraćaja (član 92);
dodjes kod sudije i kazes da si se uvjerio da ne ugrozavam saobracaj i presao :) Ako pita kako - u tom trenutku nije bilo auta :)
Vozi me supruga koja je polozila poodavno ali je pocetnik. Moja greska nisam joj davao da vozi kola, ali kako je sad visa sila i ona je za volanom ona sigurno napravi makar 3-4 prekrsaja svaki put kad sjedne za volan. Bolje da potpuno parkiramo auto jer nesto ne vjerujem da ce imat sluha za ikoga
Svi nesto kao ono trazimo da idemo u EU, i vazda pricamo da smo kulturniji od zapadnjaka, evo zakona pa da vidimo...,,
brate zakon je zakon ali ima dosta zakona koje oni u dzep svoj stavljaju, oces da kazes da je ispravno da neko ko vozi golf2 i zamisli se predje pjesacki kad pjesak je krenuo da zagazi i policajac ga opali da tome nema povracaja u svijest od kazne
Vidji kad covjeka neka muka strefi nista mu ne pada na pamet, ja sam jednom u teskoj situaciji za mene stao na crveno, potom propustio zeleno i krenuo na crveno. Policajac me zaustavio i testirao na alkohol ali kad je vidio da nisam pio rekao je da pripazim i vratio dokumenta, toga druze sad nema sad ce da nas rokaju na sve strane i dodavace nam jos.
Odavno postoji taj clan zakona... Kad sam bio mladji, sjecam se jedne prilike da je jedan clan familije sjeo nazad jer je popio i to prokomentarisao... Fora je da pijan covjek moze da ugrozi sve u vozilo... Jedne prilike, prije nekih 7-8 god je poginulo cetvoro kod Tivta jer je suvozac digao rucnu na onu ravnicu kod aerodroma (bio pijan)...
pa rucnu moze i sa zadnjeg sjedista podic isto tako :)
Ima li kakav zakon da ne smije ratard ostaviti trupinu na sred parkinga (zemlja ispred zgrade), ili treba sad ja da tražim ko je da bih mu izotvarao svu glavu jer sam se nasadio...
stvarno prvi put cujem, mislio sam da je nesto potpuno novo u zakonu..
e sad necete vjerovat ovoj prici..
kad smo bili srednjoskolci drug je uzeo auto, tek polozio i krenuo da nas provoza.. malo po malo, po gradu, pa put kuča.. popili mi svi Boga oca, unistili se, osim njega koji je vozio.. stigli do cvilina i lagano put dolje.. sve bi dobro dok on ne nadje d+ pa ga strefi neka pjesma i poce malo brze put onih krivina.. kako se previse zaletio izgubi kontrolu, vidi da ne moze krivinu ufatit i okide se coek, letimo u provaliju.. u milisekund ja sa suvozacevog sica dizem rucnu i auto se zaustavlja ne vise od 30cm od ivice puta..
sok za sve nas, rastrijeznili smo se automatski..
eto, nekad (1 u 10000) moze spasit celjad :)