kakve su kvote u kladionicama?
Printable View
kakve su kvote u kladionicama?
Kako ce ovo Connor lagano da odradi. Bas lagano.
Vladimir Kličko vs Tyson Fury 24.10.2015. Diseldorf
Kličko - 39.god. 198 cm visok, 206 cm reach, 64-3, 53 KO
Fury - 26.god. 206 cm visok, 216 cm reach 24-0, 18 KO
Fury highlights
https://www.youtube.com/watch?v=KgNh90wSXSU
O Vladimiru znate da je nepobjediv...lijeva,lijeva,lijeva ,lijeva,lijeva,lijeva...desna
nadam se da ce ovaj put rory bit pobjednik.
Mislio sam na rory mcdonalda (UFC) koji se drugi put borI protiv robija lawlera.
poslato paukom
Kvote, Conor 1.6, chad 2.6
Ufc 189 zurka, "kacenje conora i fabera, vaganje...
http://www.youtube.com/watch?v=f8IZ5p8uJzY&feature=youtube_gdata_player
Odlicne borbe...
dje su ovi sto su pricali da ce mendes unistit conora?
oce li sad pocet prica kako je sve namjesteno?
Brate, tipovo sam na Connora, ali me razocarao. Vise sam ocekivao od njega. Zamalo ga nije zavrsio co'ek sa samo 2 nedjelje kampa. Ne moze on protiv Alda ovako, mora vise da kalkulise. Par puta je dobro naletio Mendesu na pesnicu.
Realno mendes ga je izbacao, da je forsirao parter i da je u kondiciji bio mogao je svih 5 rundi, i da dobije mec. Kao gsp sto je dobijao. Bas ga je nesto lagano bacao, dok npr alda mendes nije mogao bacat... konor uopste nije odusevio.
kako je ovo dobro ispalo, sad conor treba da popije brutalne batine od alda.. :D
Fedor is back to mma. Ocekujem da mu daju Big Foota, Hendersona ili odma Werduma.
polako,pitanje je oce li u ufc :)
"Na službenoj Facebook stranici M-1 global organizacije objavljeno je kako se Fedor Emelianenko, nakon tri godine, službeno vraća MMA borbama!
Još uvijek nismo upoznati s relevantnošću ove vijesti, no objavio ju je u renomirani Bloody Elbow, kao i još neki europski MMA portali. Ono što znamo je tekst s M-1 Facebook stranice, koji prenosimo u cijelosti.
"Izuzetno je važno da se svaki sportaš bavi s onim što voli, da radi na treninzima, dokazuje se na natjecanjima i da predstavlja svoju domovinu", rekao je Fedor za Union MMA te dodao: "Za vrijeme dok sam radio za ministarstvo sporta, pružio sam dosta za razvoj MMA-a. Surađivao sam sa sportskim federacijama i zajedno smo rješavali problema kroz koje ovaj sport prolazi. Sad je vrijeme da se vratim u akciju"
"Uspio sam se u potpunosti oporaviti od ozljeda. Kroz posljednje tri godine sam radio na fizičkoj spremi, ali još uvijek ne dovoljno da se mogu natjecati na potrebnoj razini. Tako sam u posljednje vrijeme krenuo s intenzivnijim treninzima. Imamo tim raznolikih profesionalnih sportaša koji će mi pomoći da se pravilno pripremim. Isto tako, pokušat ću pomoći drugim borcima da se razviju kao profesionalci. Ispred mene je velik posao da se pripremim samog sebe za povratak borbama. Trenutno smo usred pregovara s organizacijama. Kad dogovor bude postignut, saznat će te i datum moje borbe te ime protivnika."
Naravno, ovo još nije službeno potvrđeno, no isto tako znamo i da je M-1 Global organizacija u vlasništvu Fedorovog dugogodišnjeg menadžera, Vadima Finkelsteina. Više o ovome vjerojatno ćemo znati sutra te bi se Fedor, ukoliko je ovo istina, vjerojatno trebao pojaviti i pred kamerama."
A ne treba da se vrace jer nikad to nece bit kao nekad, pokvarice sliku o sebi
poslato paukom
Pokvario je vec. Ne moze gore od onoga, ja mislim. Ako se ikad sretne sa Werdumom stavicu 100 eura na njega.
Zasto je pokvario? Zato sto je izgubio?
izgubio od boraca kao sto su Henderson i Werdum i time pokvario sliku o sebi? Ne bih rekao. U svakom slucaju mislim da ne treba da se vraca, tri godine pauze je previse dok su top borci iz UFC a konstanto napredovali i u treningu su. Koliko vremena bi mu trebalo da se vrati u formu za jedan jak mec sa nekim od boljih teskasa?
ponekad je pauza dobra stvar, jer neki borci se "istruzu" od mnogo uzastopnih borbi i teskih treninga koji ih prate.. tako da rehabilitacija padne zesce dobro, jedino je problem kod fedora je sto je 38 godina, ne moze to bit ista motivacija niti zelja nit snaga itd.. mada evo vidjecemo, mozda grijesim.
ne treba da se vraće,dosta je učinio.jedino u UFC da se oproba.navijaću za njega,ali opet-ne treba da se vraće
Kad bi Fedor odradio revans sa Big Futom i Hendersonom, to bi bilo dobro. Big Fut bez onih doping govana, pa da ga vidimo sad... kad pada nakon 3 udarca. Mislim da bi i Henderson pao.
Sto se tice Werduma, tu ne bih mogo sigurno reci, i dalje stojim iza toga da Fedor ima jaci kardio i udarce od Werduma.
Interesantno bi bilo za odgledat.
Po meni, da dodje do meca on i Cro Cop, ne znam bi li tu bilo neke senzacije... Jedino u Japanu da se bore. Kao nekad u PRIDE. Zajebo bi i nadmasio svaki UFC event.
Nego da se osvrnemo na nokaut kojim je Mir pokosio Dafija. Naboo ga je na glooovu. :lol: