Izrazite svoje misli i osjecanja.......
Nevjerovatna mi je ova situacija sa nestalom podmornicom, tj. nevjerovatno mi je to koliko je zapravo tehnologija zakazala, koliko se izgleda nije ni pomijerala previše, unazad decenijama.
Mislim na podvodna istraživanja, kako je moguće da su se Ameri još šezdesetih spustili na 11km dubine (Marijanin rov, inače najdublja tačka na svijetu) a da se danas pravi ovolika fama oko mjesta čije je dno na 3.5km, još svi svi skroz pesimistični i bukvalno se stiče zaključak da se na prstu jedne ruke mogu skupiti plovila koja su sposobna da se spuste na tu dubinu, od svih tih veljih sila, haos.
Inače sama po sebi ona podmornica izgleda raspalo, zaostalo, čitam čak iako bi uspjeli sami da se vrate i isplivaju na površinu opet ne bi preživjeli jer nema ko da ih "odšarafi" spolja, tako se izlazi iz nje, jbt...
Svi se kurče i takmiče ko će dalje u svemir a okeana svega 5% istražili za svo ovo vrijeme...
Ako se đe pisalo o ovome prebacite post...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izrazite svoje misli i osjecanja.......
Prije 2 dana je nestala turistička podmornica sa 5 članova, koja je zaronila sa namjerom da se spusti do olupine Titanika. Sat vremena posle zaranjanja su izgubili komunikaciju i tada kreće drama, navodno oko 80h najviše imaju kiseonika u podmornici...
https://www.vijesti.me/svijet/globus...om-podmornicom
Sent from my iPhone using Tapatalk