Po tvojoj logici zapad je manji od naše države đe 10 ljudi drži sve...
Printable View
Po tvojoj logici zapad je manji od naše države đe 10 ljudi drži sve...
Šta misliš bi li Njemac ili Švajcarac prijavili?
Oni su napravili sistem po svojoj mjeri, mi po svojoj, ako nam ne odgovara mi treba da ga promijenimo, neće sam od sebe sigurno.
Sent using Tapatalk
Tako je, maksimalno se slažem. Zbog toga treba mi kao narod da dovedemo na vlast neku moralnu osobu koja nije zaslijepljena novcem i koja će taj problem da shvati ozbiljno, da šalje inspektore i druge radnike koji to non stop provjeravaju i žestoko kažnjavaju, mi nismo amerika niti njemačka imamo 5,6 vrsta pumpi u državu :D
Tako se te stvari rešavaju, da ne moram ja da izigravam ni policajca ni špijuna... kapiraš kefalo?
To nije spijanje, no prijavljivanje lopova.
Ja nikad ne platim vecu cijenu, pa makar i 10c bila veca, no im blokiram kasu, i naravno da ostave nizu cijenu, jer im se ne bi iz inata mica pola sata s kase.
Nesposobnjakovici i cigani.
Zimus u svajcarsku, u Coop u Cirih, cijena artikla bila veca 5e nego sto je bila na raf, reko ovoj kasirki, samo je rucno smanjila za 5e i to je to, bez ikakve rasprave.
A ovi u Voli, Lakovic i sl balavurdija, moraju zvat menadzera da umanji cijenu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pa ima smisla to što kažeš, ali je isto to malo tužno što je tako.
Pa napisao sam da više uopšte ne idem na Eko pumpe, a evo barem preko foruma bačam zasluženo negativnu reputaciju na njihovo ime, tako da lagano... Naravno to što me ona radnica u samu prodavnicu htjela 2 puta da zajebe za 10 eura nakon čega sam plaćao samo sa karticom, to je druga dimenzija, jer tu dolazi dosta stranaca i onda su se malo osilile radnice, a i ne mogu vlasnici ipak da isprate što radnici kradu, tako da tu ih ne krivim ali ovo za cijene je odgovornost na njima a nesprečavanje toga je odgovornost sistema, tako ja to vidim jbg.
Rijetko odem na EKO još da kupujem namirnice...osim kad vidim da imaju one super popuste za noževe,ili termos flaše a imali su odlične noževe za kampovanje i kuhinju neđe presmiješne cijene u odnosu na kvalitet.
Tako da sam ih ja "iskoristila." [emoji3]
Naravno tu se ka nešto skuplja ovo ono ali nikad mi radnici na pumpi nisu pravili problem.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Tako reci. Neces da izigravas spijuna. Najveca boljka naroda u CG.
Mada kad se malo razmisli ovako sa strane, stvarno jes bezveze vodit racuna o svojim parama i biti drustveno odgovoran.
Kad se oslobodite tih okova da borbu za bolje i pravednije drustvo ne nazivate spijuniranjem onda ce nam biti sve bolje i sredjenije. Do tada, neka komsije tuku zene necemo da spijamo. A i ne bije moju. Taman posla da ga prospijam.
Posao si u drugi krajnost dje je nekome zivot ugrozen, ovdje se pricalo bilo o tome kako pumpe manipulativno dignu cijene za praznike da se ograde od svskoga po 20 centi po proizvodu.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Za te stvari je stvarno super što postoji takozvana ženska kuća (tako nešto se zove), onamo u centar, svaka žena koju muž maltretira može tamo da ode.
Potrebnija je kako trenutno stvari stoje sigurna mushka kuca!
Vi pričate kao da se kod nas nije nikad desila korupcija, podmicivanje fi ansijskih inspektora i ostalih likova... kao da nijedno uho u tom sistemu nije gluvo, ne avetajte ljudi...
to se prijavi, kao uvijek sto se radilo. oh, wait...
A nemoj druže, čuš špijanje, ne sprdaj se, ne može bit špijanje što nekog prijaviš da te krade na oči.
Ili oni komentari na podgorički dje neko snimi šleper ili autobus dje pretiče kolonu na punu, u krivinu, pa vele "ne može se od špijuna živjet", a onda kad kakva ta avetinja nedje sa istim tim vozilom pobije kakvu nedužnu famelju, a tragedija, RIP.
Pih...
Opet se poistovjećuje ugrožavanje nečijeg života i džepa... makse...
Pa nebitno je li se ugrožava život ili džep, tvojom logikom u oba slučaja je špijanje.
Neću raspravu, samo kažem da ne treba tim sistemom da se vodiš, nego ajde...
Praštaj.
mi smo navikli da nas svi kradu :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kupovao si produkt sa naznakom reduziert Preis i zato kasirka ima 'moć' da koriguje. Desilo mi se par puta. [emoji3]
Za produkte za regularnim cijenama je nezamislivo da dođe do takvih odstupanja.
Inače, u prolazu svrnuh u CG i ne mogu da vEruem kakvo dranje svuda a usluga i kvalitet svega - n u l a. Gdje je obraz?
Na kraju povoljnije, kvalitetnije i ugodnije sve bilo u Dubrovniku.
OT: Od trg. lanaca šampion je i dalje Aroma. Od 7 produkata 4 su imala višu cijenu na računu [emoji38]
Nego u Švicarsku ne pakuju u kese sami prodavači kao u Voli [emoji6]
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
To mi najvise smeta kad odem na zapad. Prodavac samo provuse i saopsti sumu. I gleda te u vr cela. Blago meni za moj Voli i ostale. I na pumpu slicna situacija. Samo recem do cepa i odem da platim na kasu.
Soon i kod nas, nego je do skoro svako radno mjesto bilo luksuz, pa su radnicima tovarili sto treba i ne treba.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5a35bb0883.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk