Nije ni DPS naivan što se tiče propagande, da se ne lažemo :D
Zbilja nemamo ministarstvo propagande :lol:
Printable View
Nije ni DPS naivan što se tiče propagande, da se ne lažemo :D
Zbilja nemamo ministarstvo propagande :lol:
Evo sta kaze Gospod za ove koji vladaju Crnom Gorom:
"Covjek u casti, ako nije razuman, izjednacice se sa stokom koju kolju."
"Nemoj se zestiti gledajuci nevaljale, nemoj zavidjeti onima koji cine bezakonje.
Jer se kao trava brzo kose, i kao zeleno bilje venu."
"Jer ce se istrijebiti koji cine zlo, s koji cekaju Gospoda naslijedice zemlju."
"Jos malo pa nece biti bezboznika, pogledaces na mjesto njegovo a njega nema."
"Vidjeh bezboznika strasna koji se rasirivase kao granato drvo.
Ali prodje, i evo nema ga, trazim ga i ne nahodim."
"Gospod razbija namjere bezboznicima, unistava pomisli narodima."
"ON UKROCAVA DUH KNEZOVIMA. ON JE STRASAN CAREVIMA ZEMALJSKIM."
Kako to...?
Je li ovo Mandic pozva da se dodje sa familijama? Sa djecom?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ako se nema dokaza ko podrzava finansijski proteste, evo dokazi :)
https://www.youtube.com/watch?v=WEh54oZWceI
Amerika, Vatikan i nato godinama finaciraju ovaj diktatorski lopovski rezim i sada Rusija POTPUNO LEGITIMNO pomaze narod u Crnoj Gori.
Amerika pomaze diktatorski rezim jednog naroda, koji nije mnogo pro americki raspolozen, dok Rusija pomaze opoziciju jednog naroda koji je veoma pro ruski raspolozen.
Slava Bogu sto Rusi pomazu.
ZIVJELA PRAVOSLAVNA RUSIJA!
Hvala za ovaj snimak.
Ko ono napada Maju da lupeta kad je napisala da su primijećna vojna vozila, prc eto vame analitičari, ipak ispade da bolje zna ona iz Švajcarske haha
m.cdm.me/#/article/384040
Vojvoda od šatorŕ, izgleda bio i kreativni direktor festivala i po Moldaviji :lolblue:
ovaj vukman je milov coek,mora da mu je fina dnevnica ovih nekoliko dana od zadnjeg protesta do sjutra,u nedjelju ima slobodan dan pretpostavljam.
:)
Ne usudjujem se da govorim nista sto nije tacno i provjereno..Zbog sebe prvo, pa zbog drugih da ne ubacujem u zabludu..:)
I, rekoh za Kosovo danas, ali niko nije prenio u SR medijima, a CG normalno ako SR ne pokaze ne smiju.. CG medijima svijet dalje od BG ne postoji.. Ako Srbija zatvori prozorce, ovi nasi su izgubljeni ko u mracnom box-u.. Identicno kao 90-tih, i pored TV iz bivsih YU republika, CG-ri je um pamet SR uredjivacka shema..
I rekoh.. ovo vam je jos jedan razlog za desavanja u CG, jer SR mediji moraju da se pripreme za "shok".. Citav dan drze temu oko CG i UNESCO price, a za ovo cute, i do utorka ce CG biti "kriva" za to, pa i za ovo..Quote:
Brussels (AFP) - The European Union said it will sign next Tuesday a long-awaited accord with Kosovo on closer ties which could open the way to membership for the small Balkan country.
Kosovo declared independence from Serbia in 2008 after years of tensions following the breakup of Yugoslavia in the 1990s.
Mislite na sebe i CG.. dosta ste puta bili poligon za smirivanje strasti u Srbiji da ne bi oni sami interno isli protiv njihove politike i rezultata iste..
Znam da za to treba imati i kulture, i znanja i svijesti, ali..
http://news.yahoo.com/eu-kosovo-sign...114301515.html
Hvala Lepo
p.s, Ovi pomamljivaci neodgovorni drze svoju capru sklonjenu od guzve, a guraju tudje u svasta..
Tek sad vidjeh ovo pazi ja i mislim da ce se sve zavrshiti posle izbora pobjedom Djukanovica i ustolichavanjem bolje reci nastavkom vladavine po ugledu na Orbana ili Erdogana shto je u stvari vishe ili manje umivena autokratija. Ali takodje mislim da ce SDP i umjerene opozicione partije iskoristiti tu priliku koja ce im se ukazati poslije decembra da pokushaju da na izborima koji ce biti bez snimaka sigurnih glasova Guberinica i slichnih DPS mahinacija postignu shto vishe. Shanse su im svakako jako loshe da osvoje vlast ali mislim da i Zapad igra na formiranje gradjanske opozicije u Crnoj Gori koja ce konachno odmijeniti chetnichku olichenu u DF i donekle SNP. Naravno i kod Demosa i Demokrata ima tih elemenata ali te dvije partije makar pokushavaju da naprave otklon od toga.
Ne znam zasto, ali ima osjecaj da ce Milo opet da nas zajebe.
Ili od sjutra pocinje ukrajinski scenario.
Ili sjutra Milo pada.
Jedno ovo ovo troje, sigurno.
Vise nista nece biti kao sto je bilo.
A Vukman je daleko od Podgorice i ne moze ucestvovati na mitingu.
Nazalost.
A odmor mi je od sad.
Psiholog me je savjetovala da se potpuno povucem sa interneta.
Lijecim se, znate, od internet zavisnosti.
Zato ovoliko i tandaram.
Nije udba, nego internet zavisnost.
I manijacka depresija.
Mrtav je grad nesto. Valja ovo sjutra, da se iskoci nedje.
policija nocas spava, odmara za sutra. nidje nikog jutros po gradu.
Ja sam spreman. Neprijatelj nikad ne spava.
El Re, jesi li budan? Druzimo li se danas, gaovice?
Evo poceh stalno nesto da zapitkujem, ali na pravo sam mjesto valjda, vi se svi razumijete u politiku, da nijeste strucni ne bi ovoliko pisali ovdje...
elem, zivo me zanima koliko treba Milo i DPS da vladaju da bi oborili rekord...
mrtav sam ozbiljan- tipa Staljin je vlada toliko god, Dzim Kim Pim toliko, a Milo ovoliko...
Koliko je DPS vec na vlast, vazda se zabrojim, jesu li sastavili 25 godina...