BoZovic
Marusic Savic Simic Tomasevic
Vesovic Vukcevic Boljevic Bakic
Jovetic
Beciraj
Ocekujem ovaj sastav. Jedina dilema Vesovic ili Rodic. Svejedno Telekom CFL sastav bi igrao X sa ovima. Ali eto vidjecemo.
Printable View
BoZovic
Marusic Savic Simic Tomasevic
Vesovic Vukcevic Boljevic Bakic
Jovetic
Beciraj
Ocekujem ovaj sastav. Jedina dilema Vesovic ili Rodic. Svejedno Telekom CFL sastav bi igrao X sa ovima. Ali eto vidjecemo.
Ali bakic i to lijevo krilo uh
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Sredina je odje najkriticnija, ka' vazda...odbrana je meni uvijek ok, Marusic je tu dobar, jedino mi se ne svidja Tomasevic na lijevog beka, jer nema centarsut, ali je dobar na prekide...Vidim neki kukaju sto nema Zverotica prije Marusica, a ne zna se dje je gori, na beka, veznog, krilnog - i klupa mu je previse.
Bili neko postavio kako bi on izveo sastav, ovo nam je realnost
Mi u mladu reprezentaciju nemamo igrace bolje no sto su Rodic, Marusic, Simic, Bequiraj itd. jel?
Onaj mali Jankovic mora igrat u prve, ako je spreman
Trebao se zvat Djalovic i damjanovic a ne Jovetic raspali
Opa! Kazahstan Poljska 2:2. 59ti minut
Ne volim Djalovica nikako, ali momak gazi evo po godine i zasluzio je poziv...Sto se tice Damjanovica, bas ne znam cemu pomama za njim. Momak se raspadao u rep. zadnje dvije godine, udje i vuce se po terenu, a ovamo puni one kineze ka' na termin...bas gasi to.
Zbilja Damjanović se raspada, ali je Mugosa blistao. Djalovića mrze zbog Kranjcara, ali momak ima srce, a kako igra i koliko znaci Budućnosti ne treba pricati. Kad je reprezentacija u pitanju treba da igraju trenutno najbolji pa makar imali 79,5 godina . Ona avetinja nije zvala Boljevića kad je igrao u zivotnoj formi a ovaj pocinje sa filozofiranjem o mjestima i cudima
Tragedija hari i nista drugo. Ja sam velicao raicevica ali momak se raspao od kad nije presao u napoli. Mugosa igra jer mu je profil na insta mugi9sav10 zamisli ti toga pusenja kkite deju i toj maloj dejovoj. Djalo je bog za njih a i za beca sad a damjanovic je taman ibrahimovic. Bakic ljudi bakic a igrao bi mi boljevic prije njega
Jbg, bice ovo izjednacena grupa, tako da cemo imat sanse, samo dobro da startujemo nocas i da imamo malo vise srece
Znilja prenosi li rtcg ovo
Prenosi kako to da propuste...
Ajmo braco kazahstanci trpajte ***** :D Dodjite poljaci sad na revans
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Grupa izgleda od pocetka pocinje biti "grupa smrti" Poljska spasava 2-2 sa Kazahstanom a nas selektor palamudi da bi Damjan zauzimao nekom mjesto. Koma, da mi je znati???? Mugosi, Bakiću ili Joveti koji i sam zaboravio kad je odigrao zadnju utakmicu. Prekide kod nas niko ne izvodi kao Boljević pretrci za trojicu a ulazi po 10-tak minuta.... ma dobro kazes tragedija nista drugo.
Kraj. 2:2
Počinju Šćekić i Vešović na sredini, uz Bakića i Vukčevića.
Ovo ostalo kao što je najavljeno.
Dje igra scekic, tj vjerovatno ne igra? Vesovic je inace u rijeku desni bek, bakic je zamjena vukcevicu ali juuupiiii
Dje ima sastav i ima li ko dobar stream?
Ima li prenosa na rtcg?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Šekić je zadnji vezni, igra u Gencelbrigli u Tursku.
Eto da vidimo šta je Tumbaković pripremio. Biće zanimljivo i indikativno u svakom slučaju.
Danas je izašao tekst u Vijesti, u zadnja 4 ciklusa na svakoj prvoj utakmici je igrao Vučinić i davao je golove.
Ovo je prvi put bez njega.