Podaci na sajtu se razlikuju od stvarnog stanja u magacinima.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Printable View
Koja marka amortizera valja?
zamjena fabrickih, nikakvo budzenje...jer prosto ne vjerujem kolika je ponuda za ovo auto
Na monteparts ima ponuda sledeca, i svi su u par eura gore-dolje
Monroe, KYB, Bilstein, Delphi, Kamoka, TRW, Ashika, Japko, JR Group, Magnum, Meyle, Sachs, Boge, Alko, Magneti Mareli...
Nisam pametan :thinking:
Uzmi Japan parts,ako ima za tvoj auto,ja sam ih stavio na Pasata prosle godine,odlični amorti. Kyb Bilstein moze isto.
Ima japan parts, i to su medju jeftinijim
Sta mi jos treba da promijenim komplet?
Vidim da sve posebno prodaju, solja amortizera - aksijalni lezaj - ona guma, sve ide posebno? :thinking:
Samo solju promjeni,ili je ostavi,ako je dobra. Za volju. Posebno se uzimaju svi dodatnu djelovi. Amorti dođu goli.
Imas jos xxx sajtova dje mozes naci sve sto je tebi potrebno... A tebi ne treba onda ni izduvna, ni downpipe nego ti treba samo cijev do kraja (auspuh) - to je prelagano napravit [emoji1]
Muka mi je listat sad opet sve postove i ne znam na koju snagu planiras da ides ali za pocetak, ako ne mozes naci promjer cijevi koja ti treba, samo podji ili u Popovic ili Vucetic da ti otkinu dio dje je kat/precat/lonav i da ti zavare za toliko duzine cijev...
Samo obavezno uzmi cat/precat/lonac sa sobom nakon skidanje jer sve te stvari nesto vrijede a opet ko zna oce li ti trebat nekad za tehnicki...
https://instagram.com/auto_servis_vu...=1bjmce601ikh9
@Laz Bilstein [emoji41]
Vjerujte li da je KaliMero mrtvi smanjio trajanje pranja sa 1euro.
Sa 4 na 3 minuta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji je fazon da auto staro dvije godine, 25000 kilometraža, automatik, košta svega 11.000e? Zvuči nerealno nisko
https://autodiler.me/automobili/prod...-ad170482295me
Koliko je kostao nov prije 2 godine?
Nova se kreće od 14k...
Sent using Tapatalk
Znaci vrijedi 8500.
Mpi. Uh
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
ko su ti ljudi koji daju 11k evra na hjundai?
veli 20 godina da ti potraje hjundai i to iz te klase...'ajde jaris sektasenje ali ovaj podforum ode u potpuni besmisao.
Evo ja ću prvi Golfa i to pištolja (samo klimu nek ima) od 300 000 km, ako je održavan kako treba
Prije nego ijednog Hyundaia ili Kiu, a vjeruj i Toyotu.
Evo i ja.
Hyundai i Kia u vrhu po svim listama pouzdanosti u zadnjih 5-6 godina, Toyota isto odavno broj 1, ljudi kod nas vele to ne valja ništa, bolji je Golf sa klimom, a i onaj bez, ako prozor otvoriš.. ručno naravno..
Mentalitet. To ne moze nestat preko noci.
Golf sa 300 000 je tooop, bar ti nikad nije dosadno, svako malo nešto se čačne oko njega kod mjstora, ko je lud da vozi mladji auto sa malo km, pa da mu bude dosadno i to tamo neka KIA, ovako śedeš sa društvom u kafanu pa krene priča , naša sam jeftino bregaste, pa ko bolje remontuje dizne u Srbiju, dje je bolje remontovat turbinu u Užice ili nedje drugo.... dje moze povoljno glava da se nabavi i dje da se brusi....
Ma kakvi
Samo Yaris benzinac, nema boljeg auta
Treba mi broj otpada za opela sa Ribarevina…