Moras da se registrujes sa pravim podacima kao u licnim ispravama, kako bi samo jednom mogao da iskoristis bonus od 2e na to ime sa isprava.
Novac podizes sa licnom kartom valjda i tim id brojem
p.s. stigao mi mail, bio je u junk :)
Printable View
Moras da se registrujes sa pravim podacima kao u licnim ispravama, kako bi samo jednom mogao da iskoristis bonus od 2e na to ime sa isprava.
Novac podizes sa licnom kartom valjda i tim id brojem
p.s. stigao mi mail, bio je u junk :)
puce im portal izgleda :)
Okle nece kad su svi navalili na ta 2 eura po 10 puta ;-)
Sto se tice ovih PRAVIH PODATAKA. Ako se nesto dobije, treba otic tamo i uplatit 10 eura na svoj ID. Dodjes poslije 5 dana da podignes i ako ti kazu da ne mozes, ti kazes da si uplatio prije 5 dana 10 eura i izduplo ih nekoliko puta.
Ladno sam pogodio neke prelaze 1-2 na meridian i sad ladno pokazuje NO USER FOUND. Ao, bice odmazde zbog ovoga...
Svaka cast,ispratio i ja ali sta mi je bolje kad sam dodao vaslujia i orebra :/
Pogodih sve utakmice 0-2 i izbaci me Sparta Roterdam hahaha , trop :(
po***** se u QPR..
kako se prosuh... :(
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5022921_n.jpg
Danas se registrovah na ovu Meridijanovu online kladionicu i odigrah ovo sa ta 2 eura što oni časte:
Attachment 56322
Odštampah ovo kao da sam znao da sad neću moć da uđem. Može li ko uć tamo, ja pokušavam i ne mogu mrdnut dalje od ukucavanja username-a (mail). Kad oću da ukucam šifru ispada nega greška Java...tuć buć
Zna li ko kako se podiže ova crkavica i oće li mi to uopšte isplatit?
Imas PM, srdjane.
cim pogodis nesto obrisu ti nalog kao da se nisi registrovao :)
edit: evo jedan nocni tip iz hokeja, pa kud koji... :)
Bafalo - Filadelfija H1, @3.25
...
Ima li kome da nije stigao ID sa meridiana nakon aktivacije? Ja sam odigrao i dobio, ali ID jos ne stize...
sa 10e za 100
Augsburf 2
Le hAVRE 0-2
Viljareal 1
i Braga 2 koja ga prima u devedeseti. :devil:
kakav sam shaban...uplatih mancester 2 sa ove dva eura...nesto cackah i zeznuh :D ...dobitak 3,3 eura hahha ...sigurica :D napunih se
Attachment 56323
Imam 2 dobitna ovakva, ali mi ID nije stigao na mail...Kakav maler.
Zodiac
Ako malo bolje pogledas kad se ulogujes u onaj prozorcic dje ti stoji kes i bonus racun iznad imas ID broj racuna.
PS
Ocu procenat za ovo.
Nije mi na pamet padalo da je to ID...pa sto ga salju mailom, koji q? ;-)
BTW..nema vise 2 eura gratisa. Ko je uspio, uspio je...