Majku Samsunu dirni ali pantera od Španović nikako.
Послато са GT-I9070
Printable View
Majku Samsunu dirni ali pantera od Španović nikako.
Послато са GT-I9070
Gracyana da okines iznad midže, rekao bi da je muško...užas..slatka u facu, grudi silikon, vjerovatno i dupe (kao i većini tih novijih zvijezda, 80% njih ima dupeta silikonska, kao i Kim ako ko nije znao).
Michelle slična situacija, malo manje napucane noge, i izbačena karlica unazad, nema neko dupe posebno...
Larisa reis, pa zejebavaš li me brate? O čemu se radi ovdje?
http://cs412320.vk.me/v412320020/7685/WNsINmwHJ2M.jpg
Zabrinjavaš me brate...
Kristina Danilović, opet...DAFUQ?
http://www.drmaj.ba/wp-content/uploa.../policajka.jpg
Natasa CIrkovic, DAFUQ ver. 2.0
http://4.bp.blogspot.com/-KQSNS8gl7p...rkovic+(2).jpg
Jedina razlika što ove naše nemaju para ili iz nekog drugog razloga ne ubace plasticne lopte gore i dolje...
Inače ježim se od vještačkih grudi i sl, brate žensko treba da je nježno, meko... Grudi da ljuljkaju, dupe da treska na doggy, a ne da nabijaš podlaktice i stisak kad je zgrabiš... Moje neko mišljenje...
Na većinu ovih cura, možeš uzeti biloo kog muškog fitness modela sa malo užim ramenima, stavit u fotoshop žensku facu i povećaš grudi, i dobiješ isto...e da, izdepiliraš isto...
EDIT: inače podsvijest sam mislio mnogo nekih stvari, čemu čovjek teži i zbog čega, kako gleda sebe, da li traži slično ili kontra sebi, koliko samopouzdanja ima itd itd...A bome ove cure liče na dečkiće iz FK Crvena Stijena :) Zapravo muževnije su od njih većine, pa duplo...
Ovo nisu đevojke, ovo su muškarčine.
brate uzeo si slike sa nekih krajnjih formi,znas i sam da ne izgledaju bas tako ostalih 80%
za larisu sam rekao da je malo ozbiljnija,ali svejedno,nisi gej ako ti je OK,da se lijepo izrazim :)
ali bas si lose slike izabrao
Attachment 138379Attachment 138380Attachment 138381Attachment 138382Attachment 138383Attachment 138384Attachment 138385
ne zebaj zivota ti..
jes one su sve drvosjece jer su lijepo gradjene,takmicarke itd
a iznenadio bi se,mada znas i sam kakvih sve 'damica' ima pa kad otkriju pravo lice poslije nekog vakta,blaaah
E prelijepost....Povratit ću ovaj puding od malo čas..
Послато са GT-I9070
Sve priroda, silikona bez.
Ti si koliko sam ja shvatio rekao da ti se ne svidjaju djevojke sa jacim butinama pricajuci o onoj maloj gore koja je treningom popravila svoj izgled. I poceo si da joj cackaris mane :) Ja sam shvatio da su tvoj tip zena ove sucisne, njezne..bla bla... A da su ti zene koje treniraju i imaju izrazene butine, mozda i list(kao Ivana), ramena(opet kao Ivana) ...tooooo ti nije to :D
Meni je recimo Ivana Spanovic pojam zenstvenosti, ljepote, mjerna jedinica za ljepotu zene.. Opet to su ukusi, ljepota je u oku posmatraca ahaahahahhaha :D aoo :) Ali da ti kazem nesto posteno, ako sebi promanazis falinke kao ovim damama..kukala ti majka :D
Ove ekstremne primjere necu da komentarisem.
Mozes li ti ovo, mozes obije noge da koristis :D
https://www.youtube.com/watch?v=JSWhjeUJGT8
E to si lijepo rekla :D
rasturise zene ovu temu, e paaaaaaaaaaaa....
Zgodna je Španovićka nema što. :) A ovo što reče Dotigar za damice... Istina,ove se bar ne pretvaraju da bi rado cijepale bukvu u Moraču.To nježno kad pirneš to se u neman sa pet glava i ruku i nogu pretvori bogUmi.Čuva'te se.
Послато са GT-I9070
Kad ovo radi ne dize ispod 200kg..budi siguran :D Probaj ovako kao ona :)
A to kakav je neko iznutra je vrlo cesto u velikom dizbalansu sa izglednom. Pustite to, necemo u dusu zavirivat. Odje sam procitao da se covjeku ne svidjaju djevojke koje treniraju :D I uprkos dobrim postovima koje ima, to mu se nece oprostiti :D
Inače da ne ponavljam zbog subjektivnosti, sljedeće je MOJE MIŠLJENJE, da se ne ponavljam zbog korektnosti svako malo.
Nisam ja krajnjih formi no prve što mi je google izbacio. Ti si izabrao obucene slike ili odpozadi, gdje se ne vide bicepsi, tricepsi, ramena, izrezani kvadricepsi i sl... Našminkane itd... Mada svejedno mrka kapa po meni. Ne bih volio da se u bilo kom trenutku okrenem i da me dočeka od cure nešto slično kao ovo gore na slikama , il da mora da se zapata u trenerku, pa da povjerujem da je žensko...
Jeste drvosječe su, ovako izgledaju drvosječe, muškarci, fudbaleri, košarkaši...Čak ni oliplijske trkačice nisu ovako, pa ni Španovićka...Lijepo MUŠKI građene, ne ženski...
Ne znam za damice i na šta si mislio, ja sam rekao šta mi u fizičkom smislu predstavlja žensko stvorenje, isto npr. ne volim kad cepaju zidarice ko kauboji itd itd, al to je druga tema...
Za silikone mi je neko neđe rekao, mada ništa posebne, ali super veličina za atletičarke i sportiste :)
Ne, ja volim cure sa jačim butinama, dupetom i sl...samo ne volim da im butine izgledaju kao fudbaleru, napucane, izrezane, odnosno kao muške. Nisam cackario mane nego rekao moje mišljenje o tome što je postigla, i branio svoj stav da ako genetski nemaš fino dupe, ili još gore ako si ravna kao daska, nećeš sestro ništa značajno napravit treningom.
Ne mora cura da bude kepec da je nježna, većina mojih cura je bila možda max 7-10cm niža od mene, a to ti dođe od 170cm+... Jednostavno se to vidi, napisao sam gore šta je po meni ženstvenost. Pa pročitaj opet polako jer me očigledno nisi shvatio :)
Super, svako ima svoj neki ideal, ja za spanovićku sam dosta toga lijepog rekao čini mi se :) Prema sebi jesam itekako, i svjestan svih svojih nedostataka, opet bez ikakvog kompleksa i sl. Nema šta da kukam, to mu je što mu je, ja sam svojim izgledom dosta zadovoljan, fala mami tati i treningu :)
To su dontigrovi primjeri hot riba...izguglajte ostali ako mislite da sam nešto posebno čačkao i tražio posebne slike...Pa da sam nešto ja tu naglasio kao...
Klip ću kasnije pogledati, mada sigurno da ne mogu. Inače bitnije mi je da cura umije da bude pažljiva, da cijeni neke stvari, da ste na istom intelektualnom nivou, da imate sličan smisao za humor, plus je da fino kuva, da se "razumijete" u krevetu i tako...a ne koliko diže iz čučnja i bench-a
Hah, tačno :)
Inače pričamo o svemu i svačemu, nema ništa loše u tome. Inače je Bodybuilding sport gdje se IZGLED ocjenjuje, pa pričamo o našim ukusima i onome što nam se sviđa... Ako koga što zanima, vazda odgovorimo i posavjetujemo, ako kome smeta, ne ćera ga niko da čita :)
Ovo nešto previše a? hehe :)
Dosta im je što ka hrčci gomilaju garderobu i cipele :smug:
E ovakvi ste vi bodibilderi.Pikice
http://youtu.be/TlpdX-1pHME
aj sto se ljudi ponavljaju na smijesne slike eo je pocelo i na ovu temu
Hahahahha prastajte.Tek sad mi pod ruku Doslo :D Svakako ste sisice.
Osjećate li se to ugroženo od ovih fitness silikonki, pa ih ne volite viđet :-)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...435135d4ec.jpg
Piih kakva muskaraca! :D
ovo je OK, više nego OK :)
Lol, ugroženo...misliš zgroženo, od bilo kakvih silikonki... Majka priroda mi je podarila tuga tijelo, ali nema veze, ja cu roknuti plastike i banja...Tijana Iphone Miss Univerzum hah
Ti si se tigrovino pokazao :D :P Nema nazad, mada i ovoj ramena i latsi ispadaju...not my type of lady... xD
p.s. Plužine samo nečural smrtko moj.
Samo neka ispada,sve cu ja pokupit :D
Sad salu na stranu,brate one moraju silikone u grudi,mislim na ove sto se takmice,jer na takmicenje,10% bf ili manje za zene,znas i sam sto je to..od grudi bi im ostalo,ustv ne bi im ostalo nista.Jedan,a mislim i glavni razlog zasto je to toliko zastupljeno kod takmicarki.
A ti majka priroda,brate svi vise volimo nesto sto je prirodno,ali isto ne moze se posmatrat tako crno-bijelo
Kakve su ovo kante, kakva je jedna instrukorka u jednoj pg teretani :)
Od dupeta pa na gore okini slobodno
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...ff&oe=575F9548
Desno djevojka za primjer sto se tice gradje
Da mi je vase djevojke vidjet, to mora da su gorske vile... :) Kad nalazite mane tako lako..sigurno ste maksimalno probirljivi. Ustvari ne..hahaha mora da padate na tu neku konekciju, a i bitno vam je da je iz dobre kuce :) Eee sto cinite..
^Hahahaha,brat!!!
Samson ja znam u cemu je kvaka!
To su momci u godinama,prvi ovaj lover :D oni traze nesto za kucu,zenidbu..ne treba mu ova sto ce i svoju i njegovu platu za hranu,proteine,kreatine da potrosi! Pa im je ovo sad prica,kaaao :D :D
Brate necu da setam bodi bildera pored sebe nego djevojku
@Randy Orton
ova desno je brutalna.
Drmnete pre-workout, pa koljačina nastane u sobu :D Ja pričam generalno za bilo koju pojavu silikona, isto kao kad gledam kod muških synthol freaks :) Tebe sam gledao sa nekim finim plavojkama u Cheers, ne izdaj nečuralizam :D
Ne može crno bijelo, svakako da je bolje malo da se sredi, ljepse se osjeća i ona i šta znam. Imam razumijevanje al neki respekt i ljubav prema tome...not... :)
Sad će ovo zvučati seratorski il arogantno, al moje su bome bile veoma lijepe cure, neki od vas su me i gledali sa njima... Fabia potvrdi!
A ovdje ih viđet nećete.
Stalno udaraš na probirljivost, svako od nas može da bira, do neke granice, ili ti svaka krpa nađe zakrpu...Ako ti ne možeš tvoja stvar. Ima izuzetaka, al to mu je što mu je. Mada za cure je izgled uglavnom 50%, 50% neke druge stvari ih privuku... Nego odoh u off :)
Ne brate, tražim ženu, a ne napucanog dečka, da ga vatam za latse, triceps i quadse... :)
Mijenjaj sajnčr u došao, vidio, potvrdio. Heroin je loš i nikakav...
Poceo sam da treniram prije dvije nedelje, takodje striktno se cuvam lose hrane.
Zanima me jedna stvar
Dojtch kafa ili turska kafa, je su li stetne da se popije jedna dnevno.
Dojtch mi je rutina u kafic a tursku volim popit doma ponekad.
a brate, bataljuj doic kafu sto prije... to ti je moj savjet, sto prije.
Pa rece mi jedan sto trenira da nije stetno uopste a sumnjivo mi.
Znaci gasenje kafe?!
A pivo, vikendom ponekad volim popit koje?!
Znam da je alkohol zabranjen kao u Arabiju. :)?!
znam da je doic kafa smece obicno, a ako oces da treniras to ti nista ne treba.
Pij produzeni u malu bez varenike i ljagan si :D
Ne znam zašto bi bataljivao kafu. Nit odakle lucidu ta ideja. Mada eno prije reče da ljudi polude od supplemenata, pa nije ni ovaj comment za cudo xD
Većina momaka što znam pije kafu, digne ih prije treninga, i valjda je dobra za probavu posle...svo to meso omekša :D
Ja je ne volim pa pijem kofein u tablete ponekad kad sam pospan...
Možeš vala i pivo popit...Samo zavisi šta hoćeš da radiš od sebe. Pivo i alkohol generalno te udaljavaju od cilja, a pretpostavljam da ti je cilj mršanje, gubljenje masti...ili zatezanje kako narod to zove