ada svaki dan stize, javio nam ili ne :)
Printable View
ada svaki dan stize, javio nam ili ne :)
E mene josh nisu stigla cetri paketa narucena 26.02
Grrrrr
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Mene danas stize iz kine sto je poslata 6. februara, katastrofa pih
znaci da se ipak nadam da ce ovo stic :D ...... nekad
Evo vec drugi put mi u zadnjih 15 dana prodavac na ebay iz USA vraca novac uz obrazlozenje da mi je adresa incorrect ("Im having a trouble shipping via usps. it keep sayin invalid country") iako salje worldwide i na spisku ima Montenegro sa vec unaprijed izracunatim shippingom.
Ne znam o cemu se radi i je li jos ko ovdje imao ovakvih problema?
Kazete im da rucno napisu adresu i ponesu u postu... ako to nece onda nek vam vrate pare...
meni je to bilo jednom u HK ali je prodavac rekao da ce poci u drugu postu (sta i kako ne znam) i posle par dana sa srugom postom uspjesno poslao
zna li ko kako da provjerim koliko imam na racun a da ne mlatim do banke (ckb) ???
je li se desavalo nekom da mu entropay zamrznu nalog i da trazi verifikaciju istog.
Evo sta su mi poslali:
Your EntroPay account will be fully reactivated once we have receivedand reviewed the following ;
1.) A clear copy of your Passport, Photographic Drivers Licence or I.D. Card (both sides).
2.) A clear copy of both sides of all funding sources registered on your account, (For security reasons, we only need to see the first 6 and last 4 digits, Please COVER the 3 digit security code (CVV)). If your funding source is a Virtual Card, please send us a screenshot.
3.) A clear copy of a recent utility bill, on which your name and address are clearly visible.
4.) The name of the merchant at which you intend to spend.
Nisam siguran treba li sta da se manipulise s podacima, jer sam na entropay ostavio prave podatke pa mislim da mogu prave kopije da posaljem. samo ne znam koliko je to sigurno, a i sigurno ce me cinkarit paypalu :)
Jeste mene, nece te cinkarit ja sam na PayPal iz Bosne, a Entro Crna Gora i evo mozda pola godine lagano trgujem :)
Inace nesto zaradim na PayPal pa ga saljem na entropay karticu trgujem nedje bez Pp i tako, slobodno im posalji podatke i ja sam im to slao odma ce te prihvatit..
danas sam otvorio nalog na entropay, kreirao visa karticu i registrovao je na paypal. dobio sam obavjestenje da ce da mi skinu nesto para zbog verifikacije, medjutim jos se nista ne desava.
na entropay ne dobijam izvjestaj da je ista povuceno. kolko se u pravilu cekaju ove transakcije?
par dana treba, cak i do 5
Evo mi danas tek očita tracking naše pošte (lokacija INO) Priority Mail pošiljku poslatu 24 februara iz Amerike...
Dok su mi neke slične pošiljke poslate 5 i 7 marta putem First Class Mail stigle za nekih 10ak dana... Dakle, nema pravila :)
e ja znam da cu izludjet
juce postar ostavio listicu na vrata, ja se ponadao neki paket od onih sto sam narucio u februar (jer su mi oni bitni)
kad ono stigle neke karte sto sam porucivao prije 10-15dana hahahah kako sam poludio bio ...
djevojka na salter kaze da im se zale da kasni posta , ali ona kaze nije to nista do nas
Moje dosadašnje iskustvo je takvo da sve što je zaista poslato - to mi je i stiglo... Jedino kada prodavac npr uopšte ne pošalje, onda se desi da ne stigne pošiljka, što je i logično :D
Uglavnom, nisam imao problema da se zauvijek "izgube" pošiljke...
sve preporuke za base.com
Iz UK mi se dešavalo i za 30ak dana da mi stignu, ako su one obicne, a ne Signed For...
Iz USA, mislim da je ovo sada rekord, znači nekih 40 dana...
A iz HK isto tako, nešto oko 40-45...
Ako ti prodavci mogu dati tracking broj, onda će sigurno stići, jer u tom slučaju i znaš da je zaista poslao... Ako pošiljka koja treba imati tracking broj - to nema, onda već možeš sumnjati :)
Mene se evo u zadnje vrijeme dešava da mi ni sa trackingom ne stižu bez muke. I što sam primijetio, ti paketi poslati sa preporučenom poštom kad stignu nikad nemaju pečat naše pošte(onaj o primanju itd). Zato i sumnjam da su ovi naši neažurni i da ih ne otpremaju u lokalne pošte po redu kako stižu.
ocel mi ko rec stigao mi je sat kao poklon, dhl placen je dhl iz usa dovde, i sad odjednom jer sat ima fakturu moram da platim pdv i carinu ajde ko ga jebe , al kome i zasto placam spediciju 35 eurA?
To valjda ne moraš da platiš. Nego od njih se uzme nekakav đavolji papir i pođeš sa tim u carinsku poštu.
Moga bi neko taj post iskopat a moderator ga ubačit u prvi,čisto da se ne traži